Pojavnost devic v partnerstvu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Končno, normalno moško mnenje!
Btw, kake vrste matematika je to?
En uporabnik Saarijarvi stalno ponuja inštrukcije za osnovno šolo, sklepam da tebi tudi ne bi škodile
Btw, kake vrste matematika je to?
Optimist napisal/-a:Najslabši je prijatelj, ki ima razmerje 7:2. To pomeni, da ga 5 žensk skensla, 2 privolita, ampak ko privolita je ponavadi gotovo in je to pomeni, da se potem žge.
En uporabnik Saarijarvi stalno ponuja inštrukcije za osnovno šolo, sklepam da tebi tudi ne bi škodile
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Optimist
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2016
Sarissima napisal/-a:Optimist:
Si res optimist če verjameš v te tvoje zgobice. Tudi malo naiven, bi rekla.
Picatinny, ko boš ti ustvaril največji imperij v zgodovini človeštva si boš tudi lahko privoščil tisto, ki si jo boš zaželel.... Al neki.
tale je eden. 21 let, od oka 60 požganih žensk, grupiči, FF, ...
Sem si vzela svobodo in pobrisla vse skupaj. Kdorkoli že to je verjetno ne bi bil vesel take reklame.
lej tole je en od jebach frendov. reku je da ga boli kuraz, dokler mu spustim cenzuro čez oči.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Sem ga mela še čast videt. Tip povprečen. V glavnem razočarana Optimist, zelo razočarana . Vedno sem si predstavljala te tvoje kolege kot res hudo dobre. Je pa dober pokazatelj tega to, da lahko vsi moški podirajo, povprečnost ni ovira, samo malo fitnesa rabiš, pa je. Pa alkohola na ženski strani.
- Optimist
- Sramežljivka
Ananhas napisal/-a:Sem ga mela še čast videt. Tip povprečen. V glavnem razočarana Optimist, zelo razočarana . Vedno sem si predstavljala te tvoje kolege kot res hudo dobre. Je pa dober pokazatelj tega to, da lahko vsi moški podirajo, povprečnost ni ovira, samo malo fitnesa rabiš, pa je. Pa alkohola na ženski strani.
povprečen LOL. pej spat. aja, pa mam še dva na zalogi. če bote kul, vam pokažem tistega johhny depp manekena.
Zadnjič spremenil Optimist, dne 30. Jan. 2016 12:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
No, žensk se nisi potrudil skrit. Tako daaaaa....
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Optimist
- Sramežljivka
Bunk napisal/-a:Optimist, pošlji mi na ZS slike teh manekebov. To me pa res zanima kakšni so tej tipi.
eden ima zelo podobno faco kot tisti zgoraj v postu od ananasa (tipična sculped-manekenska), drugi je ko đoni depp, enega ste pa že vidli, ki pa je "povprečen" haha.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Človek gre do štacune in zamudi vse te strašne jebače.
Optimist, kolk jih pa ti kej po klubih in drugje pobereš?
Optimist, kolk jih pa ti kej po klubih in drugje pobereš?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
edit: sem vidla fotke. sej se mi je zdelo, da si star tlinajst. no, pa tudi takrat to nibil ravno moj tip tipa. i like smart guys.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 30. Jan. 2016 14:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]