Picatinny napisal/-a:Dioniz napisal/-a:Prirasel si nam k srcu pa bi ti radi pomagali
Najlažje mu pomagaš tako, da ga razdevičiš.
Lahko bi žrebale ...
Picatinny napisal/-a:Dioniz napisal/-a:Prirasel si nam k srcu pa bi ti radi pomagali
suzanne windlow napisal/-a:Picatinny napisal/-a:Dioniz napisal/-a:Prirasel si nam k srcu pa bi ti radi pomagali
Lahko bi žrebale ...
slovenc79 napisal/-a:tale tema je malenkost offtopic zadnji post ali dva
capo di banda napisal/-a:Ja kdaj ti pa bo seks prioriteta?
slovenc79 napisal/-a:jaz bi si lahko zrihtal trojčka s saariarvi in sarrisimo, če bi hotel. ampak men seksat ni najvišja prioriteta, kar eni nikol ne boste dojelkot geeki ki ne bi mogli dojet da me starwars ne zanima. jaz imam pač drugačne želje
slovenc79 napisal/-a:jaz bi si lahko zrihtal trojčka s saariarvi in sarrisimo, če bi hotel. ampak men seksat ni najvišja prioriteta, kar eni nikol ne boste dojelkot geeki ki ne bi mogli dojet da me starwars ne zanima. jaz imam pač drugačne želje
suzanne windlow napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:jaz bi si lahko zrihtal trojčka s saariarvi in sarrisimo, če bi hotel. ampak men seksat ni najvišja prioriteta, kar eni nikol ne boste dojelkot geeki ki ne bi mogli dojet da me starwars ne zanima. jaz imam pač drugačne želje
Meni je všeč, da imata obe nicke na S.
slovenc79 napisal/-a: je pa res da pred zmenkom se spraznit ni fajn, ker si čisto nezainteresiran.