Pojavnost devic v partnerstvu

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjetnost, da moški pri 40. dobi za partnerko Slovenko devico (glej še dodatne pogoje)?

če ni dodatnih pogojev: limitira proti ničli
1
8%
če ni dodatnih pogojev: manj kot 1 promil
2
17%
če ni dodatnih pogojev: manj kot 1%
0
Brez glasov
če ni dodatnih pogojev: od 1 do 5 %
4
33%
če ni dodatnih pogojev: nad 5%
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: limitira proti ničli
4
33%
ob navedenih pogojih: manj kot 1 promil
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: manj kot 1%
1
8%
ob navedenih pogojih: od 1 do 5 %
0
Brez glasov
ob navedenih pogojih: nad 5%
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 12

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 03. Feb. 2016 23:02

Kislo grozdje?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Feb. 2016 23:07

Ma niti ne no... :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 03. Feb. 2016 23:27

da ni to sam tolažba jebačev, da je men to sam tolažba :P

ampak mogoče je to samo moja tolažba..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 04. Feb. 2016 0:11

Slika
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2016 3:10

Slika
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 04. Feb. 2016 7:36

slovenc79 napisal/-a: bolj me zanima, kako lahko nek jebač vidi neko punco kot posebno na dolgi rok, potem ko jih je na desetine dol dal..

Tak pac je to. Vcasih jih lahko das 300 skozi pol bo pa ena res posebna prisla pa ti odnesla tla pod nogami. Bos pa zato ker bos mel veliko izkusenj s puncami mel veliko manj moznosti da zajebes s to, ki ti je res posebna. To pa se bojim da se bo tebi zgodlo in bos veliko pretrpel zato, ker nas ne poslušaš. Tak kot sem jaz recimo. :) zenske so zelo emocionalna in delikatna bitja. Hitro se ti lahko zgodi, da zgubijo vso privlacnost do tebe ko so se mesec dni plazle po tebi. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 04. Feb. 2016 8:11

slovenc79 napisal/-a:da ni to sam tolažba jebačev, da je men to sam tolažba :P

Ce ti vsi vozijo nasproti mogoce le velja premisliti, ce nisi na napacni strani ceste. :lach:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2016 14:37

sej, tuki se zatakne ta komunikacija naša. mene ne zanimajo punce, pri katerih se moraš naučit kot kako vreči kost psu, da laufa tja, kamor si želiš, ampak resno punco ki z glavo razmišlja, ne da gre tja kamor jo nek nagon vodi. vem da je zelo malo takih punc pri teh letih, ampak take so edine, ki me zanimajo.
jaz nimam nič od tega, če mi bo uspelo "osvojit" eno, ker če jaz z nekimi triki to lahko naredim, to lahko vsak, jaz pa želim da je punca z mano zaradi mene, takega kot sem, z dobrimi in slabimi stvarmi, ne ker bi jo znal dobro posexat ali celo nudil neke materialne stvari.

ne vem kako je pri vas, ampak jaz punco bolj kot jo poznam, bolj kot ji zaupam, bolj mi je privlačna, ne manj.

mclarnovc, mogoče je ta cesta dvosmerna, samo da gremo na različne kraje :D
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Feb. 2016 21:52

Ne vem, osebno jaz z tako žensko ne bi mogel biti, in mislim da boš tudi ti spoznal da nočeš biti.

Zakaj?

Ker govoriš da v bistvu hočeš žensko brez čustev in nagonov, hočeš da je to bolj logično kot čustveno bitje.

Obenem pišeš da bi rad imel neko, ki se ne bo zanimala za tvoj denar ali da je ne bo mogel nekdo drug zapeljati.
Kot prvo, sklepam da nisi bogat, problem solved. Ženska ki bo hotela le denar se ne bo niti zanimala zate.

Druga zadeva, kdo jo je lahko zapeljal in kdo jo dobro posexa... to pomeni da se bojiš konkurence.
Ti hočeš da ni imela preveč izkušenj, da je neomadeževana, obenem pa nočeš da ima preveč izbire.

Privlačnost ni izbira, in tudi tvoja bodoča in ti , nimata kontrole nad tem kdo te privlači, ali imata sposobnost obljubljati za 30 let naprej da bosta skupaj. V ljubezni ni garancij, in to je dobro...ne govorim o temu da se gonimo okoli, ampak da sprejemamo da je vse minljivo in da se ne oklepamo nečesa samo zato ker se moramo.

Nasvet, vedno si želiš imeti žensko ki je zaželjena in ima ogromno izbire, zakaj?
Najboljše ženske, so vedno zaželjene ženske, in ti nočeš da jo ujameš ali da sta skupaj ker ni drugega, ampak ti hočeš da sta se izbrala, da sta bila oba: jebeš ostale, midva bova skupaj.
Meni osebno je kul da imam punco, ki je privlačna, zaželjena...ne da mi to pumpa ego, ampak všeč mi je da ima nekdo izbiro, in da je z mano zato ker sem ji jaz še vedno privlačen in kul.

Ženske so po večini bolj čustvena, imajo boljšo intuicijo in imajo ravno toliko seksualnega apetita kot mi, zakaj k***c bi iskal neko žensko ki ni taka?
Ne iskati ženske, ki tlači in zatira ravno tisto kar ženske dela unikatne.

To je tako kot tisto ko je moj prijatelj rekel da je njegova punca pridna in mu ne povzroča problemov...hočeš neko, za katero boš rekel: noro je, vsak dan mi naredi boljši...se kregava, pa gre mi na živce ker je zelo pedantna, ampak ravno to jo dela posebno, ker potem tako lepo skrbi zame.

Dajte prosim malo bolj strastno govoriti o ženskah, ker tole je en navaden k.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 04. Feb. 2016 22:13

Mislim, da vsak zase najboljše ve kaj hoče. :wink:
Problem je, ko sklepamo, da tudi drugi hočejo isto kot mi, ker se nam pač zdi to logično, pozabljamo pa da smo si ljudje zelo različni.

Poznam parčke, ki so šli racionalno v zvezo (brez zaljubljenosti) in jim je ravno to ok.

Jaz recimo pa si ne predstavljam zveze brez tiste prave strasti in se s tako zvezo niti ne bi zadovoljila.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 04. Feb. 2016 22:18

Jaz nimam problema z racionalno ljubeznijo, pač ja, jaz iščem strast.

Gre se samo zato, kako gledaš na drug spol in kakšna je distribucija spolne moči v njemu.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2016 22:31

ne ravno da je brez čustev, strasti, nagonov, LZ, ampak da jih ima pod nadzorom in jih doživlja na premišljen način. da ima nek višji cilj. ne da jih doživlja z random papakom, ki jo je uspel osvojit.
pa da bi šel v zvezo brez zaljubljenosti.. pa kakšne ven mečete no! :P đizs.. ker pravim da si želim punco ki se ji ne trga in ne fukari okol kot podivjana, zdaj blebetate da si zdaj eno robotko brez čustev želim.. SOLIT SE PEJTE :P

ni fora v tem da bi se bal konkurence, ampak da je ženska z mano zaradi nekih stvari/sposobnosti, ki bi jih lahko imel vsak drug. kaj mi pomaga če bi dobro seksal, če bi bila ženska z mano zaradi seksa, ne ker bi mene ljubila kot osebo.

meni je čist vseeno ali je zaželjena in jo oblega milijon tipov, ali ne. da mora biti meni privlačna je itak jasno. (ZELO narobe razumeš, če misliš da bi bil z eno neprivlačno sam zato ker bi bil "varen" odnos z njo)
lahko je tudi punca, ki je zelo zaželjena in jo vsi osvajajo, "pridna" in čaka pravega. in ne jeb* vseh jebačev 5%, in si želi nek globji, oseben odnos in ne nekega bluzenja. in tudi TO je izbira ;)

ne vidim smisla bit v zvezi polni kreganja in nekih razdvajanj, samo da bi doživel neko posebnost pa unikatnost.. a ni bolje da se z žensko ujameš in skupaj počneta nekaj norega, divjega, zabavnega al karkoli? :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Feb. 2016 22:56

brezveze sploh karkoli debatirat.. itak ne boste nikol zastopili. v resnici je skrajno simpl, dobro vem kaj si želim, kaj čutim, samo razlagat ta čustva je pa čist nemogoče.. kot da neko matematiko iščete noter v vsaki moji besedi. ne vem a je to tok dobro organizirano trollanje vseh skupi al dejansko ne zastopte..

konec koncev pa, ni vaš problem to :) bolj se sekirate zarad mene kot jaz sam, resno.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Feb. 2016 14:09

Prirasel si nam k srcu pa bi ti radi pomagali ;)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje
Na forumu od: 19. 8. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Picatinny » 08. Feb. 2016 15:43

Dioniz napisal/-a:Prirasel si nam k srcu pa bi ti radi pomagali ;)

Najlažje mu pomagaš tako, da ga razdevičiš.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov