Pogovor preko fb.

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Jan. 2014 19:27

V teoriji.

V praksi pa je VSAK tip, ki si predolgo dopisuje z žensko, v nevarnosti, da bo v času dopisovanja ona naletela na nekega čist drugega modela v živo, ki ji bo bolj privlačen že zaradi manj cincavosti.

Mislim, bodimo malo realni.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Jan. 2014 19:32

to je čist odvisno. če naletiš na tako punco, ki v živo težko naveže stike, ni tok velik nevarnosti. in tudi če punca bolj ceni da nekoga znotraj bolje spozna kot pa da pali na random zapeljive očke in izvirne in dobro naučene trike ob pristopu, ni tok nevarnosti.

neki nevarnosti je pa itak vedno. mislm, saj tudi ob pristopu v živo in po par zmenkih se ti lahko zgodi, da ji en tip z neta zmeša glavo. (enim je celo privlačno da je tip mal skrivnosten)
hej norci :)
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 12. Jan. 2014 19:36

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:16, skupaj popravljeno 1 krat.
senker1987
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a senker1987 » 13. Jan. 2014 23:17

Oi Spet da se malo oglasim. Namreč čez par dni torej 18.1 grem na dopust ker sem v tujini in z to žensko se vedno bolj razumema in tudi ona mi je začela devati vedno bol fitbek nazaj kar mi je dalo vedeti da ni to kr brezveze. No uglavnem nasledni dan ko bom doma sma se zmenla da se dobima. pelal jo bom pa v hotel na celjsko kočo ko, še ni bla nikol in majo kao mizo bol z romantičnem vzdušjem tak so mi rekli pa to in boma pojedla večerjo sladico in ker ura še nebo neki velik še kakšen sprehod ampak to bi blo dost za prvič nič k men domov pa to ker preveč ne smem komlicirat :D no in potem bomo videli kako bo šlo naprej. glede pogovora pa še nisma ostala brez tak da, to skor naj nebi več bil problem upam vsaj. sm pa zelo pozitivno presenečen da je ženska skulirana nič slik ko je napol naga pa tega in nič pogovora o sexu in podobno in tudi jaz neki ne začnem o tem ko mislim da ji tudi nebi blo všeč oglavnem za zdej je vse tipi topi :) no ko bo pa kaj več pa vam poročam al pozitivno al pa negativno (upam da ne). ajde
JUHU
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 13. Jan. 2014 23:32

may the force be with you :top:
hej norci :)
Tulip
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Tulip » 13. Jan. 2014 23:41

...
Zadnjič spremenil Tulip, dne 15. Mar. 2015 19:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 14. Jan. 2014 9:56

Držim pesti zate, da ti uspe! :)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2014 17:48

mislim, da si že skoraj zmagal pri njej in je tud ona podobno navdušena nad tabo kot si ti nad njo. Saj ko enkrat pogovor prek fbja steče, ne rabiš nekih tem met, da bi tekel dalje. Enostavno se razumeta in se konstantno lahko o čem pogovarjata. Pozorno spremljaj njene znake na tem prvem zmenku, ker mislim, da tud ona podobno kot ti razmišlja al bo kaj al ne bo pa poskusi kaj s kakim poljubom pa pol še kaj dalje, ker verjetno maš kr šanse za kaj več. Seveda, če jo boš sam mel željo podret že na prvem zmenku, drugače pa si tud s poljubom že zmagal. :)

uživaj!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
disketa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a disketa » 29. Jan. 2014 19:52

In? :D
Roksy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 2. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a Roksy » 25. Feb. 2014 15:36

Kako se je obneslo? :)
nikcpikc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a nikcpikc » 01. Apr. 2014 16:15

povej ji kaj čutiš kaj bi rad delal z njo in pogovor bo postal dolg da nebosta morala nehat

...............

hej pomagajte noro sem zaljubljena v enga fanta iz mojga classa ko ugotovim da je zaljubljen v drugo nemorem več živeti nemorem ga gledat kr mi gre na jok prosim pomagajte
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Apr. 2014 16:39

si ena izmed nekaj miljonov najstnic s podobnim problemom. :D Bo že bolje, brez skrbi. Ne se preveč osredotočat na tega fanta, probaj se družit z drugimi pa bo ziher med njimi spet kak, ko ti bo zmešal glavo pa ko bo čutil isto nazaj pa boš pozabla na tega.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]