Pod črto

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 20. Nov. 2010 23:09

Jochie napisal/-a::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:D :D :D :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Nov. 2010 23:17

čuftika napisal/-a:Ja, carica si zdej purple
:oops: awww, shucks, mi bo še nerodn, če boš tkole s komplimenti opletala.

Nimaš pojma.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 20. Nov. 2010 23:42

Jaz bom pa še zrastla, ker glede na komentar, da majo grde ženske možnosti samo pri dveh tipih letno mi pove, da sem ful lepa. Ne vem kako to ženske vidite, ampak grdih žensk skorajda ni. Moških bi se pa za moj okus kar precej našlo. Pozabljate na to, da tudi moški niso vsi lepi. A mislite, da se oni tega ne zavedajo in se tisti manj lepi ne poiščejo med sabo.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 21. Nov. 2010 8:44

Edit: Se bom zadržala pa raje zbrisala sarkastičen komentar na zgornji post :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 21. Nov. 2010 9:47

purple-sej ti ne rabi bit nerodno, itak je blo mišljen ironično!
delusional-hvala da si se potrudila za razlago, ampak pri meni ne gre za zafrustriranost, noben mi ničesar ni vcepit, niti sovražim ženske , ki se devajo z neznanci, po malem jih celo občudujem, ker vem da jz tega ne bi mogla. Sexat brez ljubezni mi je kr neki.
Sončkica- jz pa že nisem tradicinalna, ti si pa misli kar hočeš o meni, kot sem že velikokrat povdarila, ne dam nič na mnenja ljudi, katere ne poznam in kateri mene ne poznajo. :)
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 21. Nov. 2010 10:12

delusional napisal/-a:čuftika, jst sm bla tud zafrustrirana kot ti. zato, k mi je bivši v glavo vbil, da sm neki vredna in več vredna zato k sm bla devica. in je reku, da me ma zarad tega 110% rad. skozi mi je pral možgane s svojim razmišljanjem, njegovi kolegi so tudi vsi hodili z devicami. ko sva se spoznala me ni vprašal, ali sem devica, ampak ali sem še NEDOTAKNJENA. sex z njim je bil totalno zavrt, vsa leta isti, nisva nikol rekla, greva sexat, greva se dol dat, ampak greva delat fukota. haloooooooo?? :oops: med sexom otroško pačenje... bil je proti temu da si grem joške nardit, da nosim mini krilca. skozi je govoril da kake so une kurbe napudrane, v miničih in petkah. jst sm sovražla vse ženske, ki so mele jajca menjavat tipe in sexat okrog. totalka sm bla zafrustrirana. potem sm ga končno pustila in se z enim dala dol za eno noč. v glavnem, pol sm končno se začela kurbat in vsa zafrustriranost in sovraštvo je šlo iz mene, vsa obsonjanja drugega folka, ker majo potrebe in ne vtikam se več v to, če ma nekdo ff v vsakem kraju s SLO. you should try it. bi se osvobodila tudi ti tega zafrustriranega razmišljanja, ki ti ga je nekdo vcepil.

Se podpišem tle.. :zustimm:
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Nov. 2010 10:34

delusional, načeloma se strinjam s tabo, ampak po tvojem postu sodeč si pač šla od 'device' h 'kurbi' (isto sranje, drugo pakovanje, zdaj pač misliš, da si več vredna od devic, big deal), veš kaj je še vse vmes, kok lepih odtenkov in nians občutenj in vlog. kakor ti zdaj razumeš (?) vse te punce, ki imajo tok __________ (vstavi poljuben ustrezen izraz, npr. poguma, samozavesti), da seksajo z neznanci/.../, bi se blo fajn ozreti tudi na drugo stran diapazona - sej, če razširiš roke, ju maš še zmeri dve, samo bolj sta oddaljeni ena od druge, štekaš? :wink: meni se ljudje, ki ne mislijo enako kot jaz, ne zdijo nič slabši/neumnejši, samo drugače pač mislijo, imamo pač različne poglede na stvari. mal je že utrujajoče, ker nekateri samo lajajo, ko kdo ne tuli z njimi v isti rog. saj ti nisi nič na slabšem, če kdo ne misli enako kot ti, ne? pa tudi ne paše vsem ista rešitev. sam tok v razmislek.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
bik
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bik » 21. Nov. 2010 12:41

Lepo vse napisano vendar je resnica zelo daleč in malokdo se zave kaj in kje izvira vse to kar je napisal v začetku tega posta. Lepota je zelo relativna in vsake oči imajo svojega malarja. Tako kot vsaka luknja najde svoj zamašek tako tudi vsaka deklina najde svojega junaka in obratno. Energije se privlačijo in seveda ženske kot moški s svojo energijo privlačijo v svoje življenje partnerje ki jih potrebujejo.
He kaki smo moški. Ja taki kot ste nas ženske naredile. V glavnem v začetku nas vzgajajo matere (ženske) ko odrastemo nas kdo uzgaja žene (ženske). One nam dajejo kake rabimo in kaki moramo bit. V današnji družbi pa itak je vse na glavo in seveda ženske niso več ženske in moški niso več moški.
Drage dame take nas mate kot ste nas naredile. Še posebno v današnjem času ko ste emancipirane in biznismenke pa v tem uživate. Ko nam dopovedujete da je vse leppota ki jo vidimo in kako lepo je ko se suhice sprehajajo po mestu. Tiste ki so pa bolj okroglčke s sabo niste zadovoljne. Vsak je tako lep kolikor je samemu sebi všeč in je ponosn na to kar je.
O tem bi se dalo še dost govorit pozabljamo pa na to kar smo biti. za to kar smo postavljeni na ta svet. Uživat v naravnih zakonih ne po zapovedih, ki nam jih drugi postavljajo, da z njimi služijo denar.

hehehehe Mogoče sn malo zašel s teme je pa tu še ogromno za povedat. Tako da ne obupat.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 21. Nov. 2010 14:23

Džeki napisal/-a:Hja, eno zadevico sem premalo natančno napisal, se pardoniram.

Glavno je, da je ženska ženstvena. Tudi če nima ravno lepega obraza; ženstveni način hoje, ženstvene kretnje, ženstven način oblačenja...jo naredijo za seksipilno žensko, o tem ni dvoma.

In pravi dec si ob sebi želi ženstveno žensko. Če je ob tem še lepa, je pa sploh super.

Če ima, čeprav lepotica, agresiven "moški" karakter, če je celo vulgarna..se je bodo možati moški kot partnerice izogibali. Od njih bo dobivala seks, to je pa tudi vse. Nazadnje bo dobila značajsko šibkega moškega, ki ga nikoli ne bo prav spoštovala.

Tako je, nasprotja se povežejo, kot tradicionalist seveda navijam za prave moške in ženstvene ženske.

ok, s tem se pa strinjam! :wink: :D ampak, a se motim, ali je res, da misliš, da so vse ženske, ki imajo uspešno kariero, "možate" in agresivne po karakterju? ker s tem se pa ne bi strinjala.

s0nckic4, jst sem čuftiko drugače razumela. ne v smislu, da so device več vredne in da bi ženska morala imeti čim manj partnerjev (torej tradicionalistično mišljenje), ampak da ni nujno, da če je ženska lepa, da bo gotovo imela več partnerjev kot tista, ki je manj lepa. tista lepa je lahko še vedno izbirčna ali pa idealistka, ki čaka na "tapravega", in tako nima veliko partnerjev. tista manj lepa pa se lahko da dol z vsakim, ki se je poželi (in taki se vedno najdejo). ali naj bi ženska imela več partnerjev ali ne, pa je po mojem mnenju vseeno. to čisto odvisno od želje vsake posameznice posebej. nekaterim je všeč, če sprobajo več moških, nekaterim pa ne. vse pa so čisto enako vredne (device in tiste, ki so imele 10 partnerjev, in tiste, ki so jih imele 20 ali več). :) ne vem, zakaj bi delali kakšne razlike med njimi.
glede izkušenosti pa tako: tudi če je ženska imela le 1 ali do 3 partnerje, je še vedno lahko izkušena, če je npr. sprobala več položajev itd. prav tako je lahko ženska z 10 bivšimi partnerji ne ravno izkušena, če je z vsakim bila v istem položaju. tako da ni nujno, da je ženska z več partnerji bolj izkušena, čeprav se ponavadi predpostavlja, da je. vsaj tako je moje mnenje. :)
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Nov. 2010 18:20

Veerle napisal/-a:delusional, načeloma se strinjam s tabo, ampak po tvojem postu sodeč si pač šla od 'device' h 'kurbi' (isto sranje, drugo pakovanje, zdaj pač misliš, da si več vredna od devic, big deal), veš kaj je še vse vmes, kok lepih odtenkov in nians občutenj in vlog. kakor ti zdaj razumeš (?) vse te punce, ki imajo tok __________ (vstavi poljuben ustrezen izraz, npr. poguma, samozavesti), da seksajo z neznanci/.../, bi se blo fajn ozreti tudi na drugo stran diapazona - sej, če razširiš roke, ju maš še zmeri dve, samo bolj sta oddaljeni ena od druge, štekaš? :wink: meni se ljudje, ki ne mislijo enako kot jaz, ne zdijo nič slabši/neumnejši, samo drugače pač mislijo, imamo pač različne poglede na stvari. mal je že utrujajoče, ker nekateri samo lajajo, ko kdo ne tuli z njimi v isti rog. saj ti nisi nič na slabšem, če kdo ne misli enako kot ti, ne? pa tudi ne paše vsem ista rešitev. sam tok v razmislek.

ne, pač jaz sem kurba po duši, a veš :D
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 21. Nov. 2010 18:33

jozos! kakšen škandal! :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 21. Nov. 2010 18:39

Džeki, a si ti malo preveč Mad Men-e gledal :P
Every rose has its thorn
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Nov. 2010 11:55

Vsaki posebaj ne bom odgovarjal, ker nima smisla. Nikjer nisem napisal, da odhajam, ker sem razočaran nad forumom, mislim, kakšne imate. Samo da se mi več ne. Posebna tema pa pač zato, da smo še enkrat poklepetali na zanimiv način. Potreba sodelovati na forumu je nekaj lepega, a nikjer ne piše, da mora biti večna.

Nasvetov pa itak ponavadi ne upoštevate, oz. upoštevate tiste, ki so lažni in ki ne delujejo.

Bi pa odgovoril claire, ki je kot ponavadi največja komplikatorka, da res ne vem, katere poste je ona brala, mojih očitno ne. Očita mi namreč, da moških nikoli nisem kritiziral. Sem lepo napisal večkrat in tudi v tej temi, da moški dobi takšno žensko, kot si jo zasluži. Če to ni zelo direktna kritika moških, ne vem, kaj je. Vsak moški ima lahko ne vem kakšne želje, če nima nič, kar bi privlačilo ženske, dobre ženske pač ne bo dobil.

Žensko pogledaš in veš vse o tipu, ki je zraven nje.

In vsaka ženska ima lahko ne vem kakšne želje, dobi pa tisto, kar si zasluži. S svojim videzom in osebnostjo. Dobro veste, da je tako. Ženska, pri kateri videz štima, osebnost pa ne, od moških pač dobi samo seks.

Nisem presenečen, nad vašimi odgovori, tiste, ki vas ocenjujem, kot da ste relativno zadovoljne same s sabo, se z mano itak večinoma strinjate. Monique, Kika, Nesanica,Tananda, sončica, recimo. Komplikatorke pa pač komplicirate. Ena je iz mojega zapisa celo uspela razbrati, da sem razočaran nad svetom. LOL.

V bistvu je smešno, končno napišem en post brez vsake kritike žensk, pa niti s tem niste zadovoljne.

In nikjer nisem napisal, da sem car in da vse obvladam. Nihče ne obvlada vsega. Takšni očitki pač spet prihajajo zgolj od tistih, ki jim primanjkuje samozavesti.

Akvamarin, he he, ne z nobene knjige ni prepisano, to sem napisal jaz sam.

Svet je lep in pravičen. Čeprav včasih ne zgleda tako. Bye, drage moje, vsaki želim, da bi zase našla tipa, kot si ga želi in potrebuje.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 22. Nov. 2010 13:04

Džeki ne odhajaj :cry: :cry:
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Nov. 2010 13:49

Džeki napisal/-a:Nikjer nisem napisal, da odhajam, ker sem razočaran nad forumom, mislim, kakšne imate. Samo da se mi več ne. Posebna tema pa pač zato, da smo še enkrat poklepetali na zanimiv način. Potreba sodelovati na forumu je nekaj lepega, a nikjer ne piše, da mora biti večna.
drama queen :roll:

Džeki napisal/-a:Nasvetov pa itak ponavadi ne upoštevate, oz. upoštevate tiste, ki so lažni in ki ne delujejo.
Med tem, ko bo na verandi kadil cigaro in bral časopis, bo skakljala okoli njega v tanki kombineži. In on se bo počutil kot Bog.
Uf, komej čakam, da lahko to začnem to počet!

Džeki napisal/-a:V bistvu je smešno, končno napišem en post brez vsake kritike žensk, pa niti s tem niste zadovoljne.
Vem, da smo na netu in na netu je to težko razbrat, ampak dejansko se opazi "ton" tvojega pisanja v uvodnem postu; the tone here being condescending. Kot tudi v večini tvojih ostalih objav na forumu.

Džeki napisal/-a:In nikjer nisem napisal, da sem car in da vse obvladam.
Glej zgoraj - iz tvojega pisanja veje tak vtis.

Džeki napisal/-a:Svet je lep in pravičen. Čeprav včasih ne zgleda tako. Bye, drage moje, vsaki želim, da bi zase našla tipa, kot si ga želi in potrebuje.
'dijo! Slika
And hope you don't feel the need to look back! :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov