Pod črto

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 20. Nov. 2010 15:13

s0nckic4, jaz razumem kaj hoces povedati, ampak to, da je punca lepa in ima veliko izbire, ne pomeni da se bo tudi dajala dol z vsakim, ki se ji bo ponudil, nasprotno pa grda lahko iskoristi vse, kar ji se ponuja, pa tudi ce je 2x letno...imeti izbire je drugo kot sexati, pa to ti povem iz lasnih iskusenj, od mojih prijateljic sem zadnja sploh, da sem zgubila nedolznost, res se ne morem pohvaliti, da sem jih imela velik v postelji, ker meni osebno pomeni s kom se bom dajala dol, pa se ne bom tukaj hvalila da sem lepa, ampak je dovolj da napisem, da vedno sem imela izbire in je bila moja lastna odlocitev s kom bom sexala...Vrednote osebe in lastna prepricanja, kulturno okolje, vzgoja, verska prepricanja(pr.muslimanke) vse to vpliva na seksualno zgodovino ene osebe, pac vzorec ki ga ima ena oseba v glavi, ne glede na to kolk je lepa, iz druge strani pa sem napisala hormonska nagnjena ene osebe,se pravi mocan libido, ki pac tudi ni povezan z lepoto, iz tretje strani pa je seksualna dozorelost, ki tudi ni povezana z lepoto, pri 16 meni sploh ni padalo na pamet, da bom seksala, ker sem se pocutila kot otrok...v danjesnjih casih sploh ni tesko imeti seksualno zgodovino, jaz povsod vidim povprecno lepe punce, ki so zadosti lepe ce se hocejo dati dol...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Nov. 2010 16:01

ne mislim z vsakim, ki se ji ponudi. saj lahko da ima daljša razmerja. 1 leto, pa 2 leti, pa leto in pol, pa pol leta... če je začela pri 16, ima do 25 leta lahko za sabo že kar nekaj razmerij. pač nima nekih samskih obdobij, ker ima takoj polno kvalitetnih ponudb. tega jaz ne enačim s seksanjem z vsakim, ki se ji ponudi, niti z nizkimi kriteriji. marsikatera lepa lahko ima 5x višje kriterije kot grda, pa bo še vedno imela veliko izbire. je pa tudi res, da so lepe punce po večini tudi samozavestnejše in si hitreje upajo končat slabšo zvezo oz zvezo, ki je ne osrečuje, tudi če jih je strah biti samska. slednje bi lahko danes označila kot pogost pojav. vedo namreč, da jih tam zunaj čaka še veliko boljših(in slabših), česar pa tista z 2 ponudbama na leto zase ne more misliti.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Nov. 2010 17:13

fak, ta Džeki imam pomojem tolk majhnega ku.rca!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 20. Nov. 2010 17:17

Mal me je razočaral đeki s temle zdaj...mi je deloval na višjem nivoju. Nisem vedla, da se njegov svet vrti samo okoli odnosa ženske - moški in da je to bistvo vsega. Lahko bi rekla, da iz njegovega pisanja razberem, da je odnos med moškim in žensko bistvo našega obstoja. To že meji na obsesijo. V stilu: Oh, na svetu je samo moj dragi, nihče drug, romantika, svečke, v prosojni kombineži skakat okoli njega in se bebavo (kao nagajivo) smejčkat, samo da bo on srečen in vse lepo...

Hm, meja med nagajivostjo in bebavostjo je nasplošno zelo tanka :wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 20. Nov. 2010 17:49

Džeki napisal/-a:
Lepe ženske so na svetu zato, da jih cartamo in razvajamo. Manj lepe ženske pa se razvijejo v dolgočasne suhoparne osebnosti. Dobijo nekega debelušnega copatarja, ali pa ostanejo same. Velikokrat naredijo veliko kariero in zaslužijo precej denarja, a zagrenjene ugotavljajo, da pri moških niso zaradi tega nič bolj občudovane. Pogosto jemljejo pomirjevala. So tudi glavne zagovornice feminizma. Nisem še videl lepe feministke.

Lepo je, če je punca pametna. Ampak glavni čar ji vseeno daje lepota! Tako to je, meni nikoli ni prišlo ob misli na eno, ki ima 90 kil.

Lepa ženska v resnici ne želi biti emancipirana, temveč želi ob sebi kavalirja z manirami dunajske šole. Med tem, ko bo na verandi kadil cigaro in bral časopis, bo skakljala okoli njega v tanki kombineži. In on se bo počutil kot Bog.

Vsaka lepa ženska ima spalno zgodovino, preden spozna moškega življenja, drugače biti ne more. Ko kot najstnica odkrije svojo lepoto in seksualnost, se zateka k frajerjem, motoristom, skrivnostnežem, pustolovcem, avtomobilistom. Nato pa pomisli, da bo treba poskrbeti za potomstvo in se zateče k nekomu, ki je že relativno umirjen.

OMG!!! Ravno včeraj sem se zalotila ko sem bila fuuuul tečna in sem pomislila da je to verjetno zato ker je že čas da se ustalim preden postanem zagrenjena... Se strinjam z vsem napisanim, sama sem si uredila life v nulo - stanovanje, služba, fuck buddy-ji, velik krog znancev, malo manjši prijateljev - pa sem vseeno vsak dan bolj tečna... Zadnjič k sem nekoga fuuul nadrla v službi sem se resno vprašala kaj je z mano narobe - kr nekoč tega ne bi nikoli naredila.

Tako povedala sem - ženske potrebujemo moškega in potrebujemo resno zvezo pa če se še tako prepričujemo da nam je ok. Zdej grem pa v lov za pravim moškim. :D

Ps. se strinjam s tvojim postom.
Zadnjič spremenil Nesanica, dne 20. Nov. 2010 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 20. Nov. 2010 17:52

Pa zakaj je kar naprej potrebno jokat in izražat razočaranostjo nad forumom? Če ti forum ni več zanimiv in na njem ne prebereš več nič vrednega, enostavno greš, noben te ne bo pogrešal. A se mogoče pričakuje tortica pa svečke in kakšna posebna darilca ob odhodu? :lol:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Nov. 2010 21:29

poguglala tiste slikice ko sem prej omenjala, da so vse ženske lahko lepe :)

Slika Slika Slika Slika
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Nov. 2010 21:35

Meni "before" izgledajo bolje kot "after" :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 20. Nov. 2010 21:38

Ja, tele slike jim res ne delajo uslug. Občutno preveč photoshopa :?

Mogoče bolj kaj takega, čeprov raje ne komentiram tega, da so zanalašč izbrane najslabše fotke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Nov. 2010 21:54

no ja, res je da je preveč za vsakdanje življenje :D ampak point je, da lahko urejenost izgled ženske zelo popravi.

btw, sem se s tem postom končno naučila, kako nardit, da s klikom na slikico pridem do njene večje različice. :oops: :oops:
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 20. Nov. 2010 22:03

Hja, eno zadevico sem premalo natančno napisal, se pardoniram.

Glavno je, da je ženska ženstvena. Tudi če nima ravno lepega obraza; ženstveni način hoje, ženstvene kretnje, ženstven način oblačenja...jo naredijo za seksipilno žensko, o tem ni dvoma.

In pravi dec si ob sebi želi ženstveno žensko. Če je ob tem še lepa, je pa sploh super.

Če ima, čeprav lepotica, agresiven "moški" karakter, če je celo vulgarna..se je bodo možati moški kot partnerice izogibali. Od njih bo dobivala seks, to je pa tudi vse. Nazadnje bo dobila značajsko šibkega moškega, ki ga nikoli ne bo prav spoštovala.

Tako je, nasprotja se povežejo, kot tradicionalist seveda navijam za prave moške in ženstvene ženske.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 20. Nov. 2010 22:35

Ja, carica si zdel purple :roll: ker si odkrila še eno napako v pisavi (res bravo ker sem jo spregledala) in par nesmislov po tvoje in napačnih uporab veznikov, spet po tvoje :roll:
Vtikanje v slovnične napake in napake pisave je posebnost tega foruma. Ko ne veste v kaj bi se vtaknili potem najdete napake.

Sonckica - na tvojem mestu ne bi sodila osebe, ki jo ne poznam. Praviš, da če bi imela kolegico kot jz, mi tudi ti tiho bila. :roll: Ampak ženska haloo, jz nobenega ne obsojam, kolegice mi zaupajo, prav tako jz njim, tak da zdej ne vem kaj čemo nardit. Si se zmotila, žal... :cry:
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 20. Nov. 2010 22:44

claire napisal/-a:đeki, saj se zavedaš, da je claire spet sposobna napisat "kontra" temo, ki bi zvenela enako kot tvoja.

npr. "meni ni nikoli prišlo ob misli na enega, ki ima 90 kil."
ali
"moški so z marsa, ženske so z venere- je floskula, ki so si jo izmislili kreteni, da lahko vsako debilno obnašanje s tem opravičijo."
dalje
"ženskam, ki ne morejo imeti moških svetujem, naj spremenijo sebe, moških ne bodo." itd. cel tvoj post.

a veš. isti drek.

:gut:
Povsem resnično. Men so te njegove ideje bolne.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 20. Nov. 2010 22:59

čuftika, saj ni treba da te osebno poznam nekaj let, da te lahko sodim. svoje predstave si ustvarjam na podlagi tvojih postov. iz njih veje tvoj tradicionalnejši pogled na določene stvari.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 20. Nov. 2010 23:08

čuftika, jst sm bla tud zafrustrirana kot ti. zato, k mi je bivši v glavo vbil, da sm neki vredna in več vredna zato k sm bla devica. in je reku, da me ma zarad tega 110% rad. skozi mi je pral možgane s svojim razmišljanjem, njegovi kolegi so tudi vsi hodili z devicami. ko sva se spoznala me ni vprašal, ali sem devica, ampak ali sem še NEDOTAKNJENA. sex z njim je bil totalno zavrt, vsa leta isti, nisva nikol rekla, greva sexat, greva se dol dat, ampak greva delat fukota. haloooooooo?? :oops: med sexom otroško pačenje... bil je proti temu da si grem joške nardit, da nosim mini krilca. skozi je govoril da kake so une kurbe napudrane, v miničih in petkah. jst sm sovražla vse ženske, ki so mele jajca menjavat tipe in sexat okrog. totalka sm bla zafrustrirana. potem sm ga končno pustila in se z enim dala dol za eno noč. v glavnem, pol sm končno se začela kurbat in vsa zafrustriranost in sovraštvo je šlo iz mene, vsa obsonjanja drugega folka, ker majo potrebe in ne vtikam se več v to, če ma nekdo ff v vsakem kraju s SLO. you should try it. bi se osvobodila tudi ti tega zafrustriranega razmišljanja, ki ti ga je nekdo vcepil.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov