Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ne, on sam posplošuje, ti se pa vpikuješ v vsak moj stavek na tem forumu, tko da, daj odrasti že enkrat, ni zmeri mus da imaš prav, tak kot tudi jz ne in tako kot vsi drugi na tem svetu.
Ampak, ko se zmotim, jz priznam, v tem je razlika.
Tudi ne trudim se v vsakem postu pohvalit kako sem huda, kako športam, kako imam super sexualno življenje in tak naprej. Ker mislim da dobro robo drugi hvalijo, ne rabi se sama hvlait in si tako dvigovat samozavest. Po drugi strani pa ne tečnarim skos, zadovoljne osebe so kokr jz vem, nasmejane in nezatežena, samo toliko v razmislek.
Večina se ti ne upa nazaj kaj povedat, ker ve da se bo usul plaz neki obtožb, ampak jz vsakemu povem svoje in ne vem zakaj bi ti bila izjema... Tko da, umiri živce, ženske, ki se preveč sekirajo se hitro zgubajo, tko da se res ne splača.
Ampak, ko se zmotim, jz priznam, v tem je razlika.
Tudi ne trudim se v vsakem postu pohvalit kako sem huda, kako športam, kako imam super sexualno življenje in tak naprej. Ker mislim da dobro robo drugi hvalijo, ne rabi se sama hvlait in si tako dvigovat samozavest. Po drugi strani pa ne tečnarim skos, zadovoljne osebe so kokr jz vem, nasmejane in nezatežena, samo toliko v razmislek.
Večina se ti ne upa nazaj kaj povedat, ker ve da se bo usul plaz neki obtožb, ampak jz vsakemu povem svoje in ne vem zakaj bi ti bila izjema... Tko da, umiri živce, ženske, ki se preveč sekirajo se hitro zgubajo, tko da se res ne splača.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ seveda ni mus, da imam prav. ampak to, da večina ne ostane s svojim prvim hanijem, je pa dejstvo in ne moja izmišlitina/moje gledanje na reči/moja ideologija. halo!
pa kaj če se pohvalim? ene se pa smilijo same sebi. jaz pa se lahko pohvalim, zakaj pa ne? a je šport kaj slabega? jaz sem popolna. zapomni si.
in- ammm, a nisem ravno nekje prebrala o tvoji samohvali kako ti vsi govorijo, da si vsaj simpatična, če ne CELO luštna! omg. a res??? -> to je pa kaj? navadno hvalisanje. in potem je najlažje za to, kar človek sam dela, napasti druge. hehe. svašta res.
utikam se v dobre in slabe poste. zato sem tu. in ti mi ne boš govorila kaj lahko in kaj ne smem pisati.
v katero mojo kategorijo sodiš, pa verjetno veš. (v tadrugo- za vsak slučaj ti kar povem).
pa kaj če se pohvalim? ene se pa smilijo same sebi. jaz pa se lahko pohvalim, zakaj pa ne? a je šport kaj slabega? jaz sem popolna. zapomni si.
in- ammm, a nisem ravno nekje prebrala o tvoji samohvali kako ti vsi govorijo, da si vsaj simpatična, če ne CELO luštna! omg. a res??? -> to je pa kaj? navadno hvalisanje. in potem je najlažje za to, kar človek sam dela, napasti druge. hehe. svašta res.
utikam se v dobre in slabe poste. zato sem tu. in ti mi ne boš govorila kaj lahko in kaj ne smem pisati.
v katero mojo kategorijo sodiš, pa verjetno veš. (v tadrugo- za vsak slučaj ti kar povem).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ omfg, ne morem verjet da bom to nardila, ampak: claire (:P)
..o samohvali čuftike je že claire povzela moje misli, jz bom pa tole:
Sheeesh!
..o samohvali čuftike je že claire povzela moje misli, jz bom pa tole:
Jebote, a bi že nehala s to svojo frustracijo - ja, men deluješ zafrustrirana, dejansko - okol prvega/edinega tipa.. WE GET IT, svet je skurban do amena, ti si pa svetnica, in boga boga morš živet med ljudmi, ki uživajo v svoji spolnosti.. BRIGAJ SE ZASE, ne se tolk ukvarjat s tem kdo je koga podrl - razen če se pač ne gre za tvoje ožje družinske člane in/ali fanta/BFF.čuftika napisal/-a:Se kr strinjam, ampak ne z vsem. Najbolj me je zmotil del da vsaka lepa ženska ima spalno zgodovino.
Heh, recimo moja mami (po slikcah sodeč je v mladosti bila lepotica), trenuntno pri 50-ih še zmeraj zgledaj zelo dobro in je ostala z prvim svojim tipom.
Pa še nekaj, jz, sama se imam za simpatično, drugi pravijo da sem lepa, fant da imam ubijanski pogled in lepe oke, ampak okusi se razlikujejo, za večino ljudi sem pa vsaj simpatična, če že ne luštna. In, ne nimam spalne zgodovine, sem z svojim prvim tipom in kot kaže bom z njim tudi ostale, pa sej to ne moreš verjeti Zdej pa v jok pa na drevo!
Poznam ogromno luštnih punc, starih tam 20-25, pa nobena nima spalne zgodovine, vse so imele 1-3 tipa, tko da prosim. In ja, jz se tut obrnem za lepo žensko in vem kaj je lepa ženska, privlačijo me pa samo moški. Lepo žensko je pa lepo pogledat.
Ne posplošuj in ne trosi neumnosti, ti bo še kera neizkušena verjela.
Sheeesh!
- čuftika
- Cosmofrik
ja, zan razliko se ne hvali non-stop kot ti. Tukaj sem potrebovala argumente in zato napisala da sem simpatična.
Pa purple_rain, nisem zafrustrirana od prvega tipa. Sploh ne, če se pa teb zdi je OK, saj na mnenja ljudi, ki me vživo ne poznajo ne dam kaj dosti.
Osebno, se ti meni zdiš bolj zafrustrarana, saj kot sama praviš, si že celo večnost samska, ker se spominjaš preteklosti. To je zame fristracija, da ne moreš pozabit in iti naprej.
Aja, čeprav je on moj prvi, sem pred nim večrkrat bila zaljubljena, pa smo pozabili, ni bilo lahko, ampak je šlo.
Tko da je to "to", punce, ne da se mi več, resnično.
Pa purple_rain, nisem zafrustrirana od prvega tipa. Sploh ne, če se pa teb zdi je OK, saj na mnenja ljudi, ki me vživo ne poznajo ne dam kaj dosti.
Osebno, se ti meni zdiš bolj zafrustrarana, saj kot sama praviš, si že celo večnost samska, ker se spominjaš preteklosti. To je zame fristracija, da ne moreš pozabit in iti naprej.
Aja, čeprav je on moj prvi, sem pred nim večrkrat bila zaljubljena, pa smo pozabili, ni bilo lahko, ampak je šlo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
čuftika, ker se mi ne da zares, in za piko na i, bom otročja: ti pa ne znaš pisat.
(srsly, dej vsake tolk, preden klikneš "pošlji", vrži uč na svoje pisanje in popravi vsaj ta najbolj očitne napake.
Huh. Mi je odleglo , namreč tole me že neki časa "matra". )
Ko bom pa "taprave volje" , pa pridem vprašat kje si me vidla spuščat frustracije okol moje samskosti (izvzeto moje pisanje v "kdaj ste nazadnje jokale" al kako že, ker v tisti temi objukujem smrt meni nekoč ljube osebe in ne propadle zveze, FYI).
(srsly, dej vsake tolk, preden klikneš "pošlji", vrži uč na svoje pisanje in popravi vsaj ta najbolj očitne napake.
Huh. Mi je odleglo , namreč tole me že neki časa "matra". )
Ko bom pa "taprave volje" , pa pridem vprašat kje si me vidla spuščat frustracije okol moje samskosti (izvzeto moje pisanje v "kdaj ste nazadnje jokale" al kako že, ker v tisti temi objukujem smrt meni nekoč ljube osebe in ne propadle zveze, FYI).
- čuftika
- Cosmofrik
čuftika napisal/-a:ja, za razliko se ne hvali non-stop kot ti. Tukaj sem potrebovala argumente in zato napisala da sem simpatična.
Aja, čeprav je on moj prvi, sem pred njim večrkrat bila zaljubljena, pa smo pozabili, ni bilo lahko, ampak je šlo.
Popravila sem DVE napaki v besedilu, ja, sej zmer popravim če se zatipkam, ampak če ti rečeš da ne znam pisat, potem bo to že držalo!
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
jaz ne bi prevec povezovala seksualno zgodovino in lepoto, ampak bi povezala: hormoni in seksualno zgodovino pa mozgani in seksualno zgodovino...
Drugace frustracija pomeni, da je ena oseba prikrajsana svojih potreb, ki jih oseba ovrednoti kot nujne,to so potrebe osebe same, ne potrebe drugih, tako da ce ena oseba meni da je bolj zadovoljena ce ima vec spolnjih partnerjev, to ne pomeni, da to velja za drugo osebo, ki je lahko cist zadovoljna ce ima samo enega v lajfu...enako velja tudi za samskostjo, kdo je rekel da ce si samski, da si tudi zafrustriran? ni res...
Drugace frustracija pomeni, da je ena oseba prikrajsana svojih potreb, ki jih oseba ovrednoti kot nujne,to so potrebe osebe same, ne potrebe drugih, tako da ce ena oseba meni da je bolj zadovoljena ce ima vec spolnjih partnerjev, to ne pomeni, da to velja za drugo osebo, ki je lahko cist zadovoljna ce ima samo enega v lajfu...enako velja tudi za samskostjo, kdo je rekel da ce si samski, da si tudi zafrustriran? ni res...
- čuftika
- Cosmofrik
purple_rain napisal/-a:Jebote, a bi že nehala s to svojo frustracijo - ja, men deluješ zafrustrirana, dejansko - okol prvega/edinega tipa.. WE GET IT, svet je skurban do amena, ti si pa svetnica, in boga boga morš živet med ljudmi, ki uživajo v svoji spolnosti.. BRIGAJ SE ZASE, ne se tolk ukvarjat s tem kdo je koga podrl - razen če se pač ne gre za tvoje ožje družinske člane in/ali fanta/BFF.
Sheeesh!
haha, pa kake maš, jz svetnica?!
Cel odstavek je smešen da ne more biti bolj.
Akvamarin- Jz vem kaj frustracija pomen, ampak očitno ne vejo tega vsi.
Pomoje je ona zafrustrirana, ker skos govori da je predolgo samska, nima pa tipa. Se pravi želja po tipu je, resničnost se razlikuje.
Kaj meni primanjkuje v življenju ne vem? Oziroma zakaj bi bla zafrustrirana če menim da je svet "takšen pa takšne", to so moji pogledi na svet, ne pa frustracije.
Sem že prej rekla da se mi ne da, ampak ni enostavno brat takih kozlarij o sebi. Tko da sem mogla, se opravičujem.
-
purple_rain - Cosmopsiho
*there, I helped a bit.čuftika napisal/-a:čuftika napisal/-a:ja, za razliko se ne hvali(*m) non-stop kot ti. Tukaj sem potrebovala argumente in zato napisala da sem simpatična.
Pa purple_rain, nisem zafrustrirana od(*zaradi) prvega tipa. Sploh ne, če se pa teb zdi je OK, saj na mnenja ljudi, ki me vživo(*presledek ti je pobegnil) ne poznajo ne dam kaj dosti.
Osebno, se ti meni zdiš bolj zafrustrarana(*no comment), saj kot sama praviš, si že celo večnost samska, ker se spominjaš preteklosti(*cel stavek je nesmiseln, predvsem zarad veznika "ker"). To je zame fristracija, da ne moreš pozabit in iti naprej (*dodatno: nočem pozabit, če se že gremo).
Aja, čeprav je on moj prvi, sem pred njim večrkrat bila zaljubljena, pa smo pozabili, ni bilo lahko, ampak je šlo.
Popravila sem DVE napaki v besedilu, ja, sej zmer popravim če se zatipkam, ampak če ti rečeš da ne znam pisat, potem bo to že držalo!
In, ni fora da "jz sem tko rekla - therefore, tko to je", ampak "jz tko mislim - naredi s tem kar hočeš".
------------
Seveda bi se lahko še presegla (v zabavnosti), ampak tole mi je prvo prišlo na misel.čuftika napisal/-a:haha, pa kake maš, jz svetnica?!
Cel odstavek je smešen da ne more biti bolj.
Citiraj me, prosim.čuftika napisal/-a:Pomoje je ona zafrustrirana, ker skos govori da je predolgo samska, nima pa tipa. Se pravi želja po tipu je, resničnost se razlikuje.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 20. Nov. 2010 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ bravo!
ko je napisala DVE!!! sem si rekla- wtf??? in šla štet.
(in ona je prej meni govorila, kaj že- aja, da ona prizna, ko se zmoti, ali nekaj podobnega). hihi.
(woow, claire se danes prav zabava!- žal ni več manjše pisave)
ko je napisala DVE!!! sem si rekla- wtf??? in šla štet.
(in ona je prej meni govorila, kaj že- aja, da ona prizna, ko se zmoti, ali nekaj podobnega). hihi.
(woow, claire se danes prav zabava!- žal ni več manjše pisave)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
claire napisal/-a:Jochie napisal/-a:claire napisal/-a: "meni ni nikoli prišlo ob misli na enega, ki ima 90 kil."
to ti pa čist verjamem! pravi dedec ima 100+ kil!
hehe. priznam svoj lapsus. (če verjameš ali ne sem včeraj to že skužila, ampak se mi ni dalo popravljat)
popravek: 180 kil.
ti imaš pa težak prag tolerance....
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
Akvamarin napisal/-a:jaz ne bi prevec povezovala seksualno zgodovino in lepoto, ampak bi povezala: hormoni in seksualno zgodovino pa mozgani in seksualno zgodovino...
seksualna zgodovina in lepota sta še kako povezani. če imamo lepo in grdo punco z enakim intelektom. lepa, pri 23, ima skos gužvo. ponudbe padajo kamorkoli gre, od kvalitetnih in nekvalitetnih tipov. veliko lažje izbira in če noče bit lih samska za vsako ceno, potem ima bolj ali majn skos lahko fanta (v teh letih). in to prinese s sabo zgodovino. grda, ki pa ima recimo 2 ponudbi na leto, pa še to ne nujno kvalitetni, verjamem, da ima manjšo zgodovino.
ja in ravno tebi jo bodo šle razlagat. da sem jaz imela 15 fantov, pa da imam kolegice kot si ti, jim pač ne bi tega povedala. pa ne, ker bi me bilo sram, ampak ker se mi z nekimi nepomembnini sodbami sploh ne bi dalo ukvarjati.čuftika napisal/-a:
Poznam ogromno luštnih punc, starih tam 20-25, pa nobena nima spalne zgodovine, vse so imele 1-3 tipa, tko da prosim.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nimam kaj drugega povedat na to temo, kot pa: purple_rain & claire
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]