Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Tananda napisal/-a:purple_rain napisal/-a:moteče mi je kako si "vzema pravico" solit pamet.
Kdor je brez greha, naj prvi vrže kamen.
potem pa ne bi smel nikoli nihče nič reči o nobeni temi, nobenem komentarju....sploh nihče ne bi smel komentirat ali kakih trditev govorit.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 - Komunikatorka
ok, če domnevaš, da te bo kdo napadel, si verjetno mislila, da je kdo tako negativno proti tebi nastrojen ali pa ti je kdo že kdaj to rekel. zakaj bi tako mislila v tem primeru me je bolj zanimalo. ni tako težko razumet.
itak si bi vsi našli drugo zabavo, če tega ne bi bilo več. kakšna ugotovitev. hotela sem poudariti, da tudi ti ne bi smela izreči besede. a ti je to res tako vseeno?
itak si bi vsi našli drugo zabavo, če tega ne bi bilo več. kakšna ugotovitev. hotela sem poudariti, da tudi ti ne bi smela izreči besede. a ti je to res tako vseeno?
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Na mojo izjavo, da me ne bi nič motilo, če forumov ne bi bilo, in da je veliko "pametnjakovičev", bi lahko kdo poskusil spustit kajlo, da zakaj potem sodelujem, če mi tle itak ni všeč. Aveš. Zato sem direkt povedala razlog, da bi se izognila takimle pojasnjevanjem.
In ja, res mi je vseeno. Ker ne bi smela obsojati nečesa slabega, kar počnem tudi sama. Torej če bi kadila, ne bi smela obsojati kadilcev. Ali če bi varala, ne bi smela obsojati tistih, ki varajo. Pač v življenju se za razliko od nekaterih že zdaj poskušam čimbolj držati tega, da ne obsojam nečesa, kar tudi sama počnem. Torej bi mi bilo v tem primeru vseeno.
In ja, res mi je vseeno. Ker ne bi smela obsojati nečesa slabega, kar počnem tudi sama. Torej če bi kadila, ne bi smela obsojati kadilcev. Ali če bi varala, ne bi smela obsojati tistih, ki varajo. Pač v življenju se za razliko od nekaterih že zdaj poskušam čimbolj držati tega, da ne obsojam nečesa, kar tudi sama počnem. Torej bi mi bilo v tem primeru vseeno.
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
lepo.
glede na to, da zgleda, da samo še midve trenutno sodelujeva v tej temi in da nisem imela namena ti kaj takega napisat, si napačno sklepala. ampak ok, naj velja za naslednje komentatorje.
glede na to, da zgleda, da samo še midve trenutno sodelujeva v tej temi in da nisem imela namena ti kaj takega napisat, si napačno sklepala. ampak ok, naj velja za naslednje komentatorje.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki, daj povej iskreno, to je odlomek knjige, a ne da? se mi zdi da sem jaz to brala v eni psiholoski knjigi ??
Ja punce nazalost resnica je taka, lepota se isce, sprijaznite se, to vem po eni moji prijateljici ,ki je lepa kot boginja, pa se ne zna pametno pogovarjati,vedno je dobre volje in nasmejana,nikoli ni zatezena in tecna,se samo gladko smeji,debate je niti ne zanimajo, takrat je tiho, ker niti nima kaj za povedat, ima seksualno zgodovino ampak ni vazno, vedno ima fanta, ki se cist zatreska vanjo, moski si jo vedno zeljijo, in to res kvalitetni tipi si jo zejijo, en je bil asistent, drugi zdravnik, tretji politik... ona ni ambiciozna, da bi kaj sama vec ustvarila, ampak trenutno je z enim premoznim frajerjem, ki so ga lovili ne vem ti kolk zensk, ampak on se je odlocil zanjo, sam res fuul je lepa...ja kruto ampak resnicno...moski so vizualisti, pamet ti samo zvisa tocke...
To je en tipicen primer, ki ga jaz osebno poznam, se srinjam da je tezko posplosevati, ker itak obstajajo odstopanja!
Ja punce nazalost resnica je taka, lepota se isce, sprijaznite se, to vem po eni moji prijateljici ,ki je lepa kot boginja, pa se ne zna pametno pogovarjati,vedno je dobre volje in nasmejana,nikoli ni zatezena in tecna,se samo gladko smeji,debate je niti ne zanimajo, takrat je tiho, ker niti nima kaj za povedat, ima seksualno zgodovino ampak ni vazno, vedno ima fanta, ki se cist zatreska vanjo, moski si jo vedno zeljijo, in to res kvalitetni tipi si jo zejijo, en je bil asistent, drugi zdravnik, tretji politik... ona ni ambiciozna, da bi kaj sama vec ustvarila, ampak trenutno je z enim premoznim frajerjem, ki so ga lovili ne vem ti kolk zensk, ampak on se je odlocil zanjo, sam res fuul je lepa...ja kruto ampak resnicno...moski so vizualisti, pamet ti samo zvisa tocke...
To je en tipicen primer, ki ga jaz osebno poznam, se srinjam da je tezko posplosevati, ker itak obstajajo odstopanja!
-
serena86 - Komunikatorka
ne rečem, da to ni v nobenem primeru res. ampak je zame posploševanje, s katerim se ne strinjam. seveda je pomembna tudi zunanjost, in moškim lahko še bolj kot ženskam. ampak ni pa vse. nekateri hočejo tudi, da je ženska pametna, ne le lepa. nekateri pa niti nimajo nevemkako visokih standardov glede zunanjosti ženske. pač, vedno obstajajo izjeme, to sem hotela reči. in ne bi si niti upala trditi, da večina moških išče samo lepe in neumne ženske.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Bivše od mojih fantov so bile lepše od mene in vseeno se je fant odločil zame. In s tem, ko rečem lepše, so dejansko bile lepše po vseh vizualnih merilih. Čvrste ritke, super noge, lep obraz, ampak ni bilo dovolj . Ne zgledam slabo, ampak tako dobro kot one, pa tudi ne. Imam pač več v paketu in to je do sedaj še vedno bilo dovolj
A goal without a plan is just a wish.
- Oly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
Hmm..to da je prava ženska otročja se strinjam, oziroma bi popravila, da smo vse ženske v svojem srcu vsaj malo otročje, veliko bolj kot večina moških gotovo.Da, definitivno si želimo močnega moškega, ki bo dajal občutek varnosti, bi pa dodala, da si želimo hkrati tudi moškega, ki bo razumel tudi drugo plat prave ženske, namreč moč.Moje mnenje je namreč, da je vsaka prava ženska v sebi tudi močna, ne na enak način kot moški čeprav včasih pridemo blizu.Mislim, da si želimo predvsem moškega, ki bo razumel to dvojnost, da smo nežne punčke, ki se lahko spremenijo v levinje kadar menimo, da je nekaj dovolj pomembno.
To o lepoti ne vem no..osebno sem mnenja, da je zelo pomemben tudi karakter in inteligenca, morda zato ker se sama ne dojemam kot zelo privlačno pa kljub temu nikoli nisem imela težav dobiti človeka, ki sem ga želela za fanta.Poznam privlačno feministko, ki bi lahko konkurirala svetovnim lepoticam, če bi se kdaj "spedenala" kot se zagre(je pa res naravno lepa), tu gre morda samo za to, da feministke ne dajo veliko na videz in posledično padejo v manj privlačno kategorijo..
To o kvaliteti moškega...presenetljivo resnično, čeprav vrjetno ne ocenjujeva na enak način
jaaa otročji moramo bit..bi rekla da vsi, ne samo ženske..vsaj malo.Nekako je pa res, da mora moški ohraniti nekoliko več resnosti, morda zaradi splošnega družbenega pričakovanja je bolj dopustna občasna ženska otročjost kot moška..vseeno zmernost na obeh straneh, mislim,da so pretirano otročje ženske odbijajoče tudi za moške..ali se motim?
Škoda, da je glavni poudarek na lepoti...ponovno bi rekla, da je bolj važen karakter oziroma kombinacija izgleda in karakterja.Zelo bi si želela, da bi bila splošno bolj upoštevana tudi inteligenca se pa ne sprenevedam in vem, da manjši procent moških zahteva(ne spoštuje, mislim, da moški spoštujejo inteligentno žensko samo če ni kombinirana z lepoto je ne želijo kot partnerko) inetligenco kot jih zahteva lepoto.Kar se tiče kil pa..glede na preference, nekaterim je to lepo.
heh v tej točki pa ne vem če se strinjam ali ne..lahko trdim samo zase in kolegice, ki jih poznam, trenutno je tako, da tiste ki stavijo predvsem na lepoto res ne želijo biti emancipirane medtem ko smo preostale nekako mnenja, da je prijetno in zaželjeno, če je tip kavalir vendar pa mora biti prava ženska sposobna preživeti samo sebe, znati zamenjati varovalke in avtomobilsko gumo(če malo posplošim), mora biti odločna in sposobna na delovnem mestu medtem, ko v privat življenju fura bolj svojo "občutljivo" stran in se pusti razvajati.
Bi tudi rekla da ima vsaka, lepa ali ne ženska svojo spolno zgodovino preden se umiri...(so izjeme ampak mislim, da jih ni veliko)
Mojih 5centov mnenja.
To o lepoti ne vem no..osebno sem mnenja, da je zelo pomemben tudi karakter in inteligenca, morda zato ker se sama ne dojemam kot zelo privlačno pa kljub temu nikoli nisem imela težav dobiti človeka, ki sem ga želela za fanta.Poznam privlačno feministko, ki bi lahko konkurirala svetovnim lepoticam, če bi se kdaj "spedenala" kot se zagre(je pa res naravno lepa), tu gre morda samo za to, da feministke ne dajo veliko na videz in posledično padejo v manj privlačno kategorijo..
To o kvaliteti moškega...presenetljivo resnično, čeprav vrjetno ne ocenjujeva na enak način
jaaa otročji moramo bit..bi rekla da vsi, ne samo ženske..vsaj malo.Nekako je pa res, da mora moški ohraniti nekoliko več resnosti, morda zaradi splošnega družbenega pričakovanja je bolj dopustna občasna ženska otročjost kot moška..vseeno zmernost na obeh straneh, mislim,da so pretirano otročje ženske odbijajoče tudi za moške..ali se motim?
Škoda, da je glavni poudarek na lepoti...ponovno bi rekla, da je bolj važen karakter oziroma kombinacija izgleda in karakterja.Zelo bi si želela, da bi bila splošno bolj upoštevana tudi inteligenca se pa ne sprenevedam in vem, da manjši procent moških zahteva(ne spoštuje, mislim, da moški spoštujejo inteligentno žensko samo če ni kombinirana z lepoto je ne želijo kot partnerko) inetligenco kot jih zahteva lepoto.Kar se tiče kil pa..glede na preference, nekaterim je to lepo.
heh v tej točki pa ne vem če se strinjam ali ne..lahko trdim samo zase in kolegice, ki jih poznam, trenutno je tako, da tiste ki stavijo predvsem na lepoto res ne želijo biti emancipirane medtem ko smo preostale nekako mnenja, da je prijetno in zaželjeno, če je tip kavalir vendar pa mora biti prava ženska sposobna preživeti samo sebe, znati zamenjati varovalke in avtomobilsko gumo(če malo posplošim), mora biti odločna in sposobna na delovnem mestu medtem, ko v privat življenju fura bolj svojo "občutljivo" stran in se pusti razvajati.
Bi tudi rekla da ima vsaka, lepa ali ne ženska svojo spolno zgodovino preden se umiri...(so izjeme ampak mislim, da jih ni veliko)
Mojih 5centov mnenja.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
se v večini strinjam z džekijevim postom.
emancipacija kot tudi ambicioznost žensk sta po mojem mnenju še vedno precej povezani z vzgojo pa tudi okoljem.
lepota je pa itak relativna. zelo lepih, kot tudi zelo grdih osebkov je malo. je pa nekoč po mailu krožla ena slikica, s primerjavami prej in potem, kjer je pisalo spodaj, da ni grdih žensk, so samo lene
emancipacija kot tudi ambicioznost žensk sta po mojem mnenju še vedno precej povezani z vzgojo pa tudi okoljem.
lepota je pa itak relativna. zelo lepih, kot tudi zelo grdih osebkov je malo. je pa nekoč po mailu krožla ena slikica, s primerjavami prej in potem, kjer je pisalo spodaj, da ni grdih žensk, so samo lene
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
đeki, kakšna pa je zate lepa ženska kaj te najprej pritegne, obraz , postava..
drgač se pa strinjam s tem, da je lepota dandanes zelo pomembna, sej to je prvo kar na človeku sploh opazš- zunanji videz, in če ti je ta ušeč, potem želiš še bolje spoznati to osebo ..in mism da to velja za oba spola, tako moške kot ženske.
glavno s čimr se pa ne strinjam je pa s5 to posploševanje videza s človekovo notranjostjo, ..ker tuki pa res ni pravil , četudi je en lep je lahko pametn al pa manj inteligentn, in obratno, tut tisti manj prijetnega videza je prav tako lahko oboje.
in pol tut to da je manj lepa ženska dolgočasna,suhoparna, ..s5 ni pravil , kdo to prav ..lahko je posledično zagrenjena, ker ne najde svojega partnrja..ampk obstajajo pa take, ki se sprejmeejo točno takšne kot so ..in so zato samozavestne, vesele, vedno nasmejane, optimistične, energićne..
drgač se pa strinjam s tem, da je lepota dandanes zelo pomembna, sej to je prvo kar na človeku sploh opazš- zunanji videz, in če ti je ta ušeč, potem želiš še bolje spoznati to osebo ..in mism da to velja za oba spola, tako moške kot ženske.
glavno s čimr se pa ne strinjam je pa s5 to posploševanje videza s človekovo notranjostjo, ..ker tuki pa res ni pravil , četudi je en lep je lahko pametn al pa manj inteligentn, in obratno, tut tisti manj prijetnega videza je prav tako lahko oboje.
in pol tut to da je manj lepa ženska dolgočasna,suhoparna, ..s5 ni pravil , kdo to prav ..lahko je posledično zagrenjena, ker ne najde svojega partnrja..ampk obstajajo pa take, ki se sprejmeejo točno takšne kot so ..in so zato samozavestne, vesele, vedno nasmejane, optimistične, energićne..
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Jochie napisal/-a:claire napisal/-a: "meni ni nikoli prišlo ob misli na enega, ki ima 90 kil."
to ti pa čist verjamem! pravi dedec ima 100+ kil!
hehe. priznam svoj lapsus. (če verjameš ali ne sem včeraj to že skužila, ampak se mi ni dalo popravljat)
popravek: 180 kil.
danes mi je prišel v roko en cosmopolitan. in malo berem. pa je tam en kao svetovalec in folk ga svašta sprašuje. vglavnem je ena napisala, da je njen fant vpričo nje izjavil, da ne bi hotel meti lepe punce, ker bi jo drugi pecali in se za njo obračali. logično se je potem vprašala, ali je ona res "grda" in nevpadljiva? ali je z njo iz pravih razlogov? torej le vsi nočejo lepotic.
no, meni so v splošnem ženske prej le neurejene in nemarne, kot pa nelepe, kar se tiče zunanjega videza (torej tukaj zanemarimo vse notranje lepote sveta). žeskse, make-up dela čudeže! a je res težko investirat v komplet make-upa?
res. pa to že mlade, kaj šele bo! ne rečem, da bi se morale malat na polno, ampak prosim, vsaj KDAJ si lahko naredi kak lep make-up in se obleče lepo. in da skrbi za svojo kožo, četudi ni pristašica elegance.+ ko vidim zaraščene obrvi, mastne lase (ki so mastni že vsaj tri dni), črne dlake iz lepotičnih pik na obrazu, črne dlake po vratu, brke (četudi malo opazne), dlake iz popka, zanemarjene nohte, obloge na zobeh, nepobrite noge, grde nohte na nogah poleti, eno in isto frizuro že od oš,... mi postane kar slabo. še dobro, da se ne vidi kakšne so pod pazduhami, in spodaj!
vglavnem kar đeki govori o tem ima čisto prav. (seveda pa mene pri njem moti stalno kritiziranje žensk, o moških je pa tiho kot rit, še bolj.- pivski vampi pri 25ih, nikakve frizure, nikakav stil oblačenja, smrdijo po starem švicu, pljuvajo, ... ob sebi pa hočejo lepotico! malo morgen ja.)
Zadnjič spremenil claire, dne 20. Nov. 2010 11:25, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Džeki napisal/-a:Vsaka lepa ženska ima spalno zgodovino, preden spozna moškega življenja, drugače biti ne more. Ko kot najstnica odkrije svojo lepoto in seksualnost, se zateka k frajerjem, motoristom, skrivnostnežem, pustolovcem, avtomobilistom. Nato pa pomisli, da bo treba poskrbeti za potomstvo in se zateče k nekomu, ki je že relativno umirjen.
Se kr strinjam, ampak ne z vsem. Najbolj me je zmotil del da vsaka lepa ženska ima spalno zgodovino.
Heh, recimo moja mami (po slikcah sodeč je v mladosti bila lepotica), trenuntno pri 50-ih še zmeraj zgledaj zelo dobro in je ostala z prvim svojim tipom.
Pa še nekaj, jz, sama se imam za simpatično, drugi pravijo da sem lepa, fant da imam ubijanski pogled in lepe oke, ampak okusi se razlikujejo, za večino ljudi sem pa vsaj simpatična, če že ne luštna. In, ne nimam spalne zgodovine, sem z svojim prvim tipom in kot kaže bom z njim tudi ostale, pa sej to ne moreš verjeti Zdej pa v jok pa na drevo!
Poznam ogromno luštnih punc, starih tam 20-25, pa nobena nima spalne zgodovine, vse so imele 1-3 tipa, tko da prosim. In ja, jz se tut obrnem za lepo žensko in vem kaj je lepa ženska, privlačijo me pa samo moški. Lepo žensko je pa lepo pogledat.
Ne posplošuj in ne trosi neumnosti, ti bo še kera neizkušena verjela.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]