Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
serena86 napisal/-a:aha, solidna tema. torej v katero kategorijo žensk se ti uvrščaš? med lepe in neumne ali med grde in tečne?
Med lepe in tečne, ja.
In solidna tema in vprašanje o moji kategorizaciji ful mata veze skupaj.
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Tananda, jst sem občasno razočarana nad celotnim človeštvom. ampak potem ugotovim, da obstajajo še v redu ljudje. kdor meče vseh v en koš, je gotovo razočaran, ker drugače bi videl tudi dobre strani oz. ljudi. pa če si razočaran nad celotno žensko populacijo, kako lahko misliš, da obstaja pravi partner zate, če misliš, da so vsi slabi? tebi morda smrdi lastno razmišljanje.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 - Komunikatorka
Tananda napisal/-a:serena86 napisal/-a:aha, solidna tema. torej v katero kategorijo žensk se ti uvrščaš? med lepe in neumne ali med grde in tečne?
Med lepe in tečne, ja.
In solidna tema in vprašanje o moji kategorizaciji ful mata veze skupaj.
ja, če misliš, da je solidna tema, se očitno z napisanim strinjaš.
hm....ne vem, če je Džeki dodal to kategorijo.
-
Tananda - Kofetarica
Moje razmišljanje mi smrdi občasno, sam danes pa diši po marjeticah, častna skavtska.
Ne vem, ali je Džeki razočaran nad celotno žensko populacijo, mislim, da tega ni nikjer omenil. Kar se pa mene tiče, ne načrtujem iskanja resne partnerke med ženskami, zato po tvoji logiki komot izjavim, da sem nad njo razočarana. Kul?
Ne vem, ali je Džeki razočaran nad celotno žensko populacijo, mislim, da tega ni nikjer omenil. Kar se pa mene tiče, ne načrtujem iskanja resne partnerke med ženskami, zato po tvoji logiki komot izjavim, da sem nad njo razočarana. Kul?
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
seveda. ampak Džeki pa si išče popolno partnerko med žensko populacijo. in če verjameš, da obstajajo tudi izjeme, se torej z njim ne moreš strinjati.
ni mu bilo treba izrecno omeniti, da se bi to opazilo.
ni mu bilo treba izrecno omeniti, da se bi to opazilo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men pa njegovo pisanje izpade kot "jaz sem superkul, ker sem že zadel na lotu [po večih neuspešnih poskusih], ostali, ki tega še niste dosegli, ste pa pod nivojem in ker sem tolk superkul, si vzemam pravico vam solit pamet".serena86 napisal/-a:drugače pa ja, izpade, kot da je razočaran v ljubezni.
Juhej.
-
Tananda - Kofetarica
serena - Zato pa tudi nisem trdila, da nimaš prav. Rekla sem, da posplošuješ in te vprašala, kdo pravi, da on išče ženske, na kar nisi odgovorila:
In ker nisem zihr, da moji podatki še držijo, sem napisala "kakor vem". Vidiš, nič bližje resnici nisva.
purple_rain - meni se tudi direkt tko sliši in mu pravim Respect! Kdor je dobil partnerja, s katerim je tako zelo zadovoljen, si to zasluži.
Tananda napisal/-a:Kdo pa pravi, da on išče ženske? Kakor vem, je žensko, ki si jo je želel, že dobil in je s svojo partnerko prav zadovoljen. Tipično žensko posploševanje, pfff.
In ker nisem zihr, da moji podatki še držijo, sem napisala "kakor vem". Vidiš, nič bližje resnici nisva.
purple_rain - meni se tudi direkt tko sliši in mu pravim Respect! Kdor je dobil partnerja, s katerim je tako zelo zadovoljen, si to zasluži.
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
meni pač tako izpade njegovo pisanje tu na forumu čez celo žensko populacijo. zakaj posplošujem?
moje mnenje se je nanašalo na to, da je očitno razočaran v ljubezni. torej si verjetno ni še našel "taprave".
kaj naj si bi zaslužil? druge žalit?
moje mnenje se je nanašalo na to, da je očitno razočaran v ljubezni. torej si verjetno ni še našel "taprave".
kaj naj si bi zaslužil? druge žalit?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zasluži gor al pa dol (jz bi prej rekla, da nekdo s takim odnosom si pač ne zasluži najbolj(še) ), moteče mi je kako si "vzema pravico" solit pamet.Tananda napisal/-a:meni se tudi direkt tko sliši in mu pravim Respect! Kdor je dobil partnerja, s katerim je tako zelo zadovoljen, si to zasluži.
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 3 od 12
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]