Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Sej prav da se ne spuščajo kriteriji
Poznam dosti primerov ko so ženske čakale mr.Idealnega,pol so pa full spustile kriterije.Osebno sem raje sam,kot da rinem v kakšno zvezo ali ff.
Včasih se mi zalomi ko sem pijan.Takrat mislim,da grejo vse grde domov,pa težim kakšni manj simpatični.Ampak na srečo neuspešno
Poznam dosti primerov ko so ženske čakale mr.Idealnega,pol so pa full spustile kriterije.Osebno sem raje sam,kot da rinem v kakšno zvezo ali ff.
Včasih se mi zalomi ko sem pijan.Takrat mislim,da grejo vse grde domov,pa težim kakšni manj simpatični.Ampak na srečo neuspešno
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
matr mi gre na živce to ko se podjebavate ej! je res treba drezat skos nekam pa se it neko dlakocepstvo in kdojetupametnejši foro.
sploh se pa ni treba v jaqluin al kak se že napiše njen vzdevek vtikovat če veste da jo je pustil tip in je še ekstra čustvena, ne rabi zdej podjebavanja!! pa dejte met mal sočutja pismo no!!
sploh se pa ni treba v jaqluin al kak se že napiše njen vzdevek vtikovat če veste da jo je pustil tip in je še ekstra čustvena, ne rabi zdej podjebavanja!! pa dejte met mal sočutja pismo no!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Potem naj pa ne piše na forum o svojih problemih
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
na forum pišemo tut zato, da nam ljudje pomagajo, da nas spodbujajo, da nas okregajo in povejo svoje mnenje ko nismo dovolj močni da bi sami videli situacijo...vse konstruktivno, ne pa neko napadanje in obešanje na besede!
in potem še smajija napišeš poleg, mala. res bistro. naslednjič ko boš mela kak problem upam da te nekdo zabije nazaj da se ne boš pobrala ne sama ne s pomočjo.
mislim ej slovenski folk... kje je kako sočutje...katastrofa! smisel življenja je podjabavanje in kreganje a?!?
in potem še smajija napišeš poleg, mala. res bistro. naslednjič ko boš mela kak problem upam da te nekdo zabije nazaj da se ne boš pobrala ne sama ne s pomočjo.
mislim ej slovenski folk... kje je kako sočutje...katastrofa! smisel življenja je podjabavanje in kreganje a?!?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Daj daj, da se ne boš v jezik ugriznila.Cosmo forum nam je všeč ravno zaradi direktnosti in tega, da nam stvari ni potrebno zavijati v celofan, da uboge dušice ne bodo užaljene.
Za sočutje, mir na svetu in stalno super voljo pa pojdi med hippije.
(pojma nimam zakaj hipiji, oni so mi taki peace pa to )
Za sočutje, mir na svetu in stalno super voljo pa pojdi med hippije.
(pojma nimam zakaj hipiji, oni so mi taki peace pa to )
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
rebelgirl napisal/-a:in potem še smajija napišeš poleg, mala. res bistro. naslednjič ko boš mela kak problem upam da te nekdo zabije nazaj da se ne boš pobrala ne sama ne s pomočjo.
Js nimam problemov, js sm popolna
Ne piši na forum, če nisi pripravljen sprejet kritike. Tolažila bom osebe, ki so mi blizu, ne pa neke neznance na forumu. Še posebno tiste, ki so trapasti
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
pa so ljudje sočutni. do neke meje. ampak več kot 5x osebi rečt naj gre naprej pa se osredotoči nase, pa tud ne moreš.
itak majo pa največje probleme z 'neprijaznostjo' tisti, ki so očitno v RL v vato zaviti, pa jim nikoli nihče nič slabega ne reče. ko gredo stvari predaleč pa itak moderatorji ukrepajo.
itak majo pa največje probleme z 'neprijaznostjo' tisti, ki so očitno v RL v vato zaviti, pa jim nikoli nihče nič slabega ne reče. ko gredo stvari predaleč pa itak moderatorji ukrepajo.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
mala..očitno si tako popolna, da res ne vem kaj delaš na tem forumu??
ker sklepam, da smo po tvoje tuki ljudje, ki smo razvajeni in ko nam starši ne nudijo čisto vsega kar si zaželimo pridemo sem gor jokat kok nam je hudo....
v tem primeru bi rekla da si razvajena ti, ki misliš, da si najpametnejša, najboljša in da se slabe stvari teb ne morejo zgodit, ker že prej ukrepaš...
ja pa se motiš veš...mal se zazri vase in pomisli na soljudi, ki jim ni enako enostavno v življenju kor je tebi...
pa d te opomnim...popolnega človeka ni, neglede kako močno se oklepaš svojih sanj in predstav o življenju...
včasih je biu ta forum zabaven, se je svetovalo v pozitivnem smislu in se je človek počutu nekak domače, ko se je logiral...zdj pa samo napadanje in slabe kritike in sem in tja kakšen dober nasvet...
mogoče je do tega privedel tempo življenja in splošna slaba volja, vendar to še ni opravičilo za napah in posmehovanje drugim...
ker sklepam, da smo po tvoje tuki ljudje, ki smo razvajeni in ko nam starši ne nudijo čisto vsega kar si zaželimo pridemo sem gor jokat kok nam je hudo....
v tem primeru bi rekla da si razvajena ti, ki misliš, da si najpametnejša, najboljša in da se slabe stvari teb ne morejo zgodit, ker že prej ukrepaš...
ja pa se motiš veš...mal se zazri vase in pomisli na soljudi, ki jim ni enako enostavno v življenju kor je tebi...
pa d te opomnim...popolnega človeka ni, neglede kako močno se oklepaš svojih sanj in predstav o življenju...
včasih je biu ta forum zabaven, se je svetovalo v pozitivnem smislu in se je človek počutu nekak domače, ko se je logiral...zdj pa samo napadanje in slabe kritike in sem in tja kakšen dober nasvet...
mogoče je do tega privedel tempo življenja in splošna slaba volja, vendar to še ni opravičilo za napah in posmehovanje drugim...
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
*mala* - Cosmopsiho
Dadyka15 napisal/-a:mala..očitno si tako popolna, da res ne vem kaj delaš na tem forumu??
Pomagam tistim, ki ne dosegajo take popolnosti, ki jo premorem jaz
Kak da ni popolnih ljudi? - sem js za primer
BTW: Kak nasvet si pa ti dala? Razen da kle neki pametuješ o tem kak ne smemo dajat slabih kritik.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaz osebno mislim, da ima vsak posameznik svoje stališče o partnerjih, ki bi bili primerni zanj...
do te teme pač nisem opredeljena...
mi je pa nadvse zanimivo napisan prvi post
do te teme pač nisem opredeljena...
mi je pa nadvse zanimivo napisan prvi post
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
foxy.lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 9. 2009
Dadyka15 napisal/-a:mala..očitno si tako popolna, da res ne vem kaj delaš na tem forumu??
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kaj imajo naštete stvari z razvajenostjo?Dadyka15 napisal/-a:v tem primeru bi rekla da si razvajena ti, ki misliš, da si najpametnejša, najboljša in da se slabe stvari teb ne morejo zgodit, ker že prej ukrepaš...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
joj dadyka si tečna s tem svojim moraliziranjem. prideš težit v vsako temo, kjer se kaj bolj direkt pove. v kakšnem mehurčku ti živiš, da bi se morali ljudje samo tolažit in spodbujat, čeprav je očitno, da delajo bedarije??
kritika je v veliko primerih boljši nasvet kot neko pomilovanje in tolaženje, samo znat jo moraš sprejet. če je neupravičena, se pa ne rabiš sekirat, sploh če je namenjena komu drugemu
kritika je v veliko primerih boljši nasvet kot neko pomilovanje in tolaženje, samo znat jo moraš sprejet. če je neupravičena, se pa ne rabiš sekirat, sploh če je namenjena komu drugemu
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov