Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
^^ Tud jaz se strinjam z Jochijem
Recimo da je tip velik 2m... koliko kg bi bilo primerno za njega?
Drugač mi je pa večinoma všeč od Džekija razmišljanje, razen tistega o feministkah in da manj lepe ženske razvijejo dogočano in suhoparno osebnost.
Recimo da je tip velik 2m... koliko kg bi bilo primerno za njega?
Drugač mi je pa večinoma všeč od Džekija razmišljanje, razen tistega o feministkah in da manj lepe ženske razvijejo dogočano in suhoparno osebnost.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
^^ eh, ne se sekirat, saj so manj lepe samo zanj - a je on kako merilo za karkoli? v istem ne razumem, zakaj je nekaterim tak trn v peti, če moški reče, da je predvsem važno, da je ženska lepa in naj bi bila pamet sekundarnega pomena - dokler ima pomen, se nimamo za kej sekirat. no, razen tistih 'manj lepih'. in, konec koncev, saj je samo moški.
načeloma se strinjam z njim, vendar ravno tako s claire.
načeloma se strinjam z njim, vendar ravno tako s claire.
As your lover describes you, so you are.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Jaz. O.o
On nima kaj po mojem accountu šnjofat, pa tut dostopa nima.
In če se ne motim, bere forum samo ko mu jaz kakšen link vržem. Bodisi od očiparajoče neumne (teh je največ) ali pa solidne (kot je bil ta prispevek) teme.
In če se ne motim, bere forum samo ko mu jaz kakšen link vržem. Bodisi od očiparajoče neumne (teh je največ) ali pa solidne (kot je bil ta prispevek) teme.
Because I can.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Tananda napisal/-a:^ Kdo pa pravi, da on išče ženske? Kakor vem, je žensko, ki si jo je želel, že dobil in je s svojo partnerko prav zadovoljen. Tipično žensko posploševanje, pfff.
če ima tako slabo mnenje o celotni ženski populaciji, je več kot očitno, da je razočaran. ima lahko žensko, ampak dvomim, da je srečen in zadovoljen. tipično razmišljanje nekoga, ki ne razume globljega smisla od tistega kar je napisano, pfff.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Tananda napisal/-a:Jaz. O.o
aha, solidna tema. torej v katero kategorijo žensk se ti uvrščaš? med lepe in neumne ali med grde in tečne? jst v nobeno od teh dveh.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
serena, jaz sem ženska, pa sem razočarana nad celotno žensko populacijo. In razumem, da si lahko najdeš partnerja, ki je drugačen od splošne populacije in s katerim si lahko zadovoljen. Tvoje razmišljanje mi smrdi po tipični nezmožnosti gledat outside the box.
Because I can.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov