Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ma če bi si kakšen kadilec (recimo jaz ) drznil kaj napisat o tem, da nekadilko moti kajenje pri partnerju, bi jih hitro slišal od vseh ostalih. Tako je stanje v družbi - pljuvalo bi se po njem. Zato ti pa pravim, da ti manjka filing za anticipacijo pljuvanja
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz vedno bolj dobivam občutek, da so, zaradi vedno hitrejšega tempa življenja in tudi bistveno drugačnega načina življenja, razmerja veliko bolj na udaru kot včasih. na dolgi rok je izjemno težko obdržat razmerje, v katerem sta oba partnerja ambiciozna in ambicioznost danes med mladimi postaja vedno večja vrednota. zato sem vedno majn obremenjena, da me čas preganja in da mi zmanjkuje število kvalitetnih partnerjev. zveze razpadajo kot po tekočem traku. in to ne samo zaradi tega, ker je eden od partnerjev kreten, čustveno zavrt osebek na stopnji petletnika in nesposoben biti oddaljen več kot 100m od maminega krila. včasih ljubezen ni dovolj.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
floribunda napisal/-a:pa kaj je to ena magična meja, ko rataš obupan, če si samski al kaj?
pri 25ih se komaj baby fata znebiš, jebemu.
to je bil zadnji pomislek, ko sem pustila svojega bivšega, da jooooj zdej bom pa 25 kaj če bi raje še malo vztrajala, kaj bom pa pol?
je pa delno res, da je kvaliteten partnerski material pri teh letih že malo okrnjen, da je dosti dobrih kandidatov že zasedenih.
kolk si pa ti stara?
jst sm zmeri misnla da si 20, 21.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
tolko mlajša delujem?
zgledam že barely legal, samo to je že druga zgodba
zgledam že barely legal, samo to je že druga zgodba
- jaqluine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2009
[quotePrava ženska je po svojem bistvu otročja. Želi močnega moškega, v čigar naročju bo v miru živela v svojem svetu, kot majhna nagajiva deklica. In prav ta otročji karakter me je pri ženskah vedno privlačil. Moški smo z Marsa, ženske z Venere, povsem drži!
No js sm bla tut na trenutke otročja in nagajiva in precej navihana oseba sm...ok, mam kdaj slab dan, ampak v spološnem mi pa zna precej dogajat...in sem tudi precej lušna, sicer bolj drobne postave, ampak mam na ta pravih mestih dost...in me je fant pustu po treh letih...torej? očitno potem ta tvoja teorija ne drži...
No js sm bla tut na trenutke otročja in nagajiva in precej navihana oseba sm...ok, mam kdaj slab dan, ampak v spološnem mi pa zna precej dogajat...in sem tudi precej lušna, sicer bolj drobne postave, ampak mam na ta pravih mestih dost...in me je fant pustu po treh letih...torej? očitno potem ta tvoja teorija ne drži...
- jaqluine
- Sramežljivka
claire napisal/-a:^^
nova podiralka teorij!
(me spomni na tisto o treh sinih in alkoholizmu.)
ne razumem kaj je tukaj tako smešno če sem pač rekla da se ne strinjam s teorijo iz lastnih izkušenj, postavljalec teme pa mi deluje kot očitno nekdo s precej izkušnjami in kilometraže v moško-ženskih odnosih (ali pa se tudi motim)...sem samo rekla da v mojem primeru to ni držalo
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ če ti dejansko moram objasnjevati pa naj bo. (očitno ti ne potegne).
smešen je način pisanja tvojega posta, sploh pa zaključek. ("torej? ..." ).
jaz se trenutno ne opredeljujem glede te dotične teorije, za ali proti, smešen mi je tvoj način zavračanja le-te. (kao, jaz sem s prvim tipom, zato ni res, da jih večina s prvim ne ostane.) neumnosti pač.
smešen je način pisanja tvojega posta, sploh pa zaključek. ("torej? ..." ).
jaz se trenutno ne opredeljujem glede te dotične teorije, za ali proti, smešen mi je tvoj način zavračanja le-te. (kao, jaz sem s prvim tipom, zato ni res, da jih večina s prvim ne ostane.) neumnosti pač.
Zadnjič spremenil claire, dne 27. Nov. 2010 12:07, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- jaqluine
- Sramežljivka
claire napisal/-a:^^ če ti dejansko moram objasnejevati pa naj bo. (očitno ti ne potegne).
smešen je način pisanja zvojega posta, sploh pa zaključek. ("torej? ..." ).
oprosti, ampak ne poznaš niti mene niti moje zgodbe, tako da se ti ne sanja kaj govoriš
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^jah ni nujno ne, včasih pametnejši vztrajajo
Prvi neprebran prispevek • 169 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]