Pod črto

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 22. Nov. 2010 19:28

rebelgirl napisal/-a:malo offtopic, pa bi vseeno vprašala.

punca stara 25 let. dosti ponudb za zvezo, samo noben je ne pritegne dovolj. naj vseeno da priložnost (ker je gledano po letih že dokaj stara za izbirat) ali naj čaka in čaka, da (in ČE) pride tisti, ki si ga je zamislila?

moramo 25letnice res spustiti merila, ker nam bije ura? ker imamo z leti manj ponudb?

jst ne mislim tako, ker pa to konstantno poslušam me zanimajo še vaša mnenja.

Pises tko, kot da si je treba pri 25ih zacet iskat nekoga za zivljenje!!! Za poroko in otroke. Takega, ki bo popoln.
Popolnega ni!! In zna se zgodit, da se veza, ki te trenutno ne pritegne dovolj, spremeni v najlepso ljubezensko zgodbo. Give it a chance!
Drugace lahko cakas in cakas in cakas....pa ga ne docakas!
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 22. Nov. 2010 21:10

^^

vesna, stvar je v tem, da me odbija dat priložnost nekomu, ki mi ne potegne. če je v glavi ok, pa mi izgled ne paše, sori, ne morem.. če je izgled ok in v glavi ni pošlihtan tut ne morem... in sami taki mi padajo na pot. taki, ki do zdej niso nobene našli, men se zdi pa čist iskreno povedano smotano da mislijo da jim bom dala šanso sam zato ker nisem več najmlajša in nimam kej velik več za zbirat. kar je sicer res.

jst sem veliko raje sama kot da imam zraven sebe nekoga, ki mi bo šel na živce, ga ne bom prenašala, me bodo njegove lastnosti motile. ti ki se sukajo okoli mene so točno taki, pa nimam zelo visokih meril. z vsakim pa tut ne mislim bit.

si mislim, da me tisti taprav še ni našel :D
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 22. Nov. 2010 21:21

Meni se zdi tako razmišljanje povsem na mestu in tud jst tako razmišljam. Pa se ne obremenjujem s tem, da sem pri dobrih 26 še samska. So what :P Delam na sebi, uživam v življenju, znam živet sama s sabo, ko bo pa prišel "tapravi", bo pa lajf sam še mal lepši :cool:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Nov. 2010 11:32

rebelgirl napisal/-a: z vsakim pa tut ne mislim bit.

očitno ni to, da bi "morala" biti z vsakim. glede na to, da nočeš biti z nobenim. ni to nek paradoks? "nočem z vsakim."

kaj pa vem. saj imaš še čas. samo ne ustraši se. mnoge punce si želijo zvezo, hkrati se je pa bojijo.

kaj pa če niso fantje tisti, ki si mislijo "ah, saj nima kaj za izbirat" in si ti tista, ki ima v glavi "ziher zato ker mislijo, da mi tikataka ura". no s takim razmišljnjem boš pa še dolgo samska.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 23. Nov. 2010 11:49

Ne razumeš, ne da noče bit z nobenim, ampak ne najde ustreznega, da jo ne bi njene lastnosti motile.
To da noče bit z vsakim, si jz tak razlagam, ker ima punca določena merila in želje in če to ni izpoljnjeno, ne bo bila z fantom (Hvala Bogu da ne, ker ji ne bi ustrezal). Meni se to zdi normalno, boljše to kot pa da pobereš nekega idiotskega moškega, ki ti prvi prekriža pot in s katerim ne boš zadovoljna.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 23. Nov. 2010 14:39

jst pa razumem kaj hoče clire povedat. itak da se ji ni treba silit s tipi, ki ji niso všeč, ampak da ne bo kar naenkrat stara 35 in še vedno nihče ne bo ustrezal njenim merilom. če je že dolgo časa samska naj malo razmisli, če je res samo problem v tipih, ali mogoče tudi v njej in njenih merilih?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 23. Nov. 2010 16:10

punce hvala za odgovore.
rinca, ne nisem dolgo samska, dva meseca recimo. moja merila niso visoka, sej sem sama povprečna punca s slabostmi in dobrimi stranmi in marsikomu kot parnerka ne bi odgovarjala, tako kot marsikdo drug meni ne bi.
bolj sem mislila na to, da zdaj ko nisem več tako zelo mlada in se počasi oži krog samskih primernih fantov, ne morem ravno predolgo izbirat in bi morda morala spustit kriterije- to mi namreč govorijo. ampak jih ne bom, ker vidim da razmišljate podobno kot jaz. bolje biti sam kot v slabi zvezi, če ponovim eno punco pred menoj. četudi mi kdo reče daj drugo priložnost, boš videla če bo šlo, to ni ravno nekaj kar bi jaz naredila. in mislim da je prav da sledim svojim občutkom.

lep dan vam želim :) grem malo migat v fitnes.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 23. Nov. 2010 16:18

ehh, ne smeš drugih poslušat, tut meni so govorili naj spustim kriterije, če ne, bom samska do konca življenja :D Pa take, smešne. Samo, če kriterije spustiš, potem nisi zadovoljna in spet ni OK, tko da ne poslušaj druge, poslušaj sebe in svoj srček kaj ti on pravi.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 23. Nov. 2010 18:18

čuftika napisal/-a:ehh, ne smeš drugih poslušat, tut meni so govorili naj spustim kriterije, če ne, bom samska do konca življenja :D Pa take, smešne. Samo, če kriterije spustiš, potem nisi zadovoljna in spet ni OK, tko da ne poslušaj druge, poslušaj sebe in svoj srček kaj ti on pravi.

:top:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Nov. 2010 18:03

Ne vem, če sta dva meseca brez tipa že razlog za paničarjenje. In med 25 in 35 je celih 10 let časa.

čuftika napisal/-a:tut meni so govorili naj spustim kriterije, če ne, bom samska do konca življenja :D

Sicer na splošno ne zagovarjam spuščanja kriterijev (razen če so res glupi), se mi zdi pa precej smešno, da ti tu daješ sama sebe za primer, glede na to, da si mlajša in že lep čas v resni zvezi. Kdaj so ti potemtakem govorili, da boš samska do smrti, pri 16ih?
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 24. Nov. 2010 18:47

jullia_ napisal/-a:
čuftika napisal/-a:tut meni so govorili naj spustim kriterije, če ne, bom samska do konca življenja :D

Kdaj so ti potemtakem govorili, da boš samska do smrti, pri 16ih?

isto sem sama pomislila.

čuftika, ti je rinca odgovorila namesto mene (hvala bogu vsaj nekdo razume).

drugače pa se meni ne zdi kriterij "omajgad, ziher misli, da nimam kaj za izbirat, zato ne bom z njim" neprimerljiv s kriterijem "duhovitost". takšni in podobni "kriteriji" (misli, da sem debela; všeč so mu le črnolaske; ...) pripeljejo do nepotrebnega psihičnega živciranja. to je obremenjevanje z malenkostmi, ki se razvije v velik problem- samskost. in potem posledično obtoževanje vseh drugih, razen sebe, da si ne morejo dedca najt.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
foxy.lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a foxy.lady » 25. Nov. 2010 10:47

claire napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:

Kdaj so ti potemtakem govorili, da boš samska do smrti, pri 16ih?

isto sem sama pomislila.

čuftika, ti je rinca odgovorila namesto mene (hvala bogu vsaj nekdo razume).

drugače pa se meni ne zdi kriterij "omajgad, ziher misli, da nimam kaj za izbirat, zato ne bom z njim" neprimerljiv s kriterijem "duhovitost". takšni in podobni "kriteriji" (misli, da sem debela; všeč so mu le črnolaske; ...) pripeljejo do nepotrebnega psihičnega živciranja. to je obremenjevanje z malenkostmi, ki se razvije v velik problem- samskost. in potem posledično obtoževanje vseh drugih, razen sebe, da si ne morejo dedca najt.
:top:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Nov. 2010 11:51

Govorili so mi pri pozneje, se pravi ne pri 15, 16-ih, ampak pri 18-ih, 19-ih, da naj ne zbiram preveč, isto govorijo moji sestri, pri 20-ih, so what? Sorry ker sem dala sebe za primer, po vaše očitno nisem dober primer. Sama mislim da sem zgodba zase...
Pri 16-ih se jim je fučkal če mam koga, milo rečeno, takrat so pomoje bli veseli da nisem nobenga domov vozla. Še ko sem tegale mojga pripeljala sta me čudno gledala, ko je prvič prespal pr men sta me gledala kot bi z marsa padla, tko da če bi to nardila pri 16-ih bi se mojima strgal (predvidevam).
No, skratka, pustmo mene pri miru, pač zmer ti drugi nekaj pametujejo, ampak jz jih sploh ne poslušam. Mimgrede, ko sem bila samska so skor vse moje kolegice bile v resnih, dolgoletnih zvezah, zdej se je povečini situacija obrnila, one so samske, obupane pri 25-ih, ene mlajša, jz pa v zvezi. Glih kontra, pa one so mi tut skos govorile, pa kdaj boš že koga mela, skratka nobenga nisem šmirglala niti 5%, kolegica mi je hotla enga "zrihtat", ker naj bi po njeno si bla midva usojena, ampak tip je bil totalen kreten, mi je še pol ful težil, komaj sem se ga losala.
Tko da jz ne poslušam drugih, počnem tisto kar sama mislim da je prav, kar sama čutim, kaj bosta pa teta&stric rekla da sem samska/v zvezi pri XY letih, me prav nič ne zanima, niti me je kdaj zanimal. Naj prvo spucajo pred svojim pragom, pol naj meni nekaj govorijo.
Očitno pa jz res nisem dober primer za nič tu gor, ker ne sodim v nek okvir tipičnega obnašanja. Ampak sem povedala to, ker je večina mojih prijateljiv imela resno zvezo že v osnovni šoli (kolikor je blo resno, pustmo to) in so jo furale dokler je šlo. Začneš ko hočeš, končaš pa ko moreš, nekaj v tem smislu.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 25. Nov. 2010 12:24

[quote="čuftika"] obupane pri 25-ih/quote]

đizs krajst.
pa kaj je to ena magična meja, ko rataš obupan, če si samski al kaj?
pri 25ih se komaj baby fata znebiš, jebemu.

to je bil zadnji pomislek, ko sem pustila svojega bivšega, da jooooj zdej bom pa 25 kaj če bi raje še malo vztrajala, kaj bom pa pol?

je pa delno res, da je kvaliteten partnerski material pri teh letih že malo okrnjen, da je dosti dobrih kandidatov že zasedenih.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 25. Nov. 2010 13:43

Ja, za ene je očitno to neka meja, še malo da bom mislila da sem za odpis. Hecam se, da ne bo kera resno vzela.
Kvaliletnega fanta lahko najdeš kjerkoli in kadarkoli, moreš met pa vsaj kanček sreče, da ne dobiš enega, ki joka za bivšo ali pa nekega kretena, ko je že tak obupan in ga nobena noče, sej je še ful možnosti drugih, da fant ni OK, ampak vsaka ima neke svoje kriterije.
Moji osebno so da ne sme biti alkoholik, pa da je fino če ne kadi, ker mi vonj po cigaretah res ne diši. :wink: Pa še polno drugih zadev, ampak sem naključno pač istostavla ta dva, ki sta men osebno pomemmbna. Pa me lahko (spet) popljuvate, ker nočem kadilca. Zaradi mene, kr.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov