Pod črto
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alexxa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2010
Kolikor sem ujela tole debato na hitro... jaz bi prej rekla, da imajo manj lepe več seksualnih izkušenj kot lepe.. Ali pa imam jaz čuden občutek za to, kaj je lepa ženska.
Lepe ženske se s časom začnejo zavedat, da so LEPE in da ne rabijo se dat dol kr z vsakim ki jim malo popiha na dušo, one so tiste ki bojo zbrale s kom in kdaj in če sploh. Tiste manj lepe pa pač izkoristijo vsako šanso, ki jim je dana.. ker ne vedo, kdaj bo spet naslednjič kdo okrog prišel. Enako je z resnimi vezami.. Lepi moški in lepe ženske - nekako se jim ne mudi in ne drvijo v resno zvezo takoj s prvo ki jo spoznajo, ampak si vzamejo čas za spoznavanje in še vedno lahko mirno rečejo, da to pa ni to in gredo. Manj lepi pa se oklenejo vsakega ki pokaže zanimanje za njih, izpadejo obupani..
Linčajte me, to je to, kar jaz opažam. Lahko sem pa celo napisala enako mnenje kot že nekdo, nevem ker nisem brala celotne teme...
Lepe ženske se s časom začnejo zavedat, da so LEPE in da ne rabijo se dat dol kr z vsakim ki jim malo popiha na dušo, one so tiste ki bojo zbrale s kom in kdaj in če sploh. Tiste manj lepe pa pač izkoristijo vsako šanso, ki jim je dana.. ker ne vedo, kdaj bo spet naslednjič kdo okrog prišel. Enako je z resnimi vezami.. Lepi moški in lepe ženske - nekako se jim ne mudi in ne drvijo v resno zvezo takoj s prvo ki jo spoznajo, ampak si vzamejo čas za spoznavanje in še vedno lahko mirno rečejo, da to pa ni to in gredo. Manj lepi pa se oklenejo vsakega ki pokaže zanimanje za njih, izpadejo obupani..
Linčajte me, to je to, kar jaz opažam. Lahko sem pa celo napisala enako mnenje kot že nekdo, nevem ker nisem brala celotne teme...
... xoxo
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..ker so sexualno zavrte in jim ni do sexa?alexxa napisal/-a:Lepe ženske se s časom začnejo zavedat, da so LEPE in da ne rabijo se dat dol kr z vsakim ki jim malo popiha na dušo, one so tiste ki bojo zbrale s kom in kdaj in če sploh.
Vem, na kaj ciljaš, vseeno pa se mi zdi zgrešeno, ker ne upoštevaš možnega visokega/nenasitljivega libida.
Jz se imam za "manj lepo", pa sem pred kratkim dokaj hitro prekinila neko ne-dolgo-trajajočo zadevo, iz razloga, ker nisem čutila kar bi si želela čutit v zvezi in sem tko raje še mal samska kot pa "z nekom samo zato, da nisem sama" - kaj pa zdej?alexxa napisal/-a:Enako je z resnimi vezami.. Lepi moški in lepe ženske - nekako se jim ne mudi in ne drvijo v resno zvezo takoj s prvo ki jo spoznajo, ampak si vzamejo čas za spoznavanje in še vedno lahko mirno rečejo, da to pa ni to in gredo. Manj lepi pa se oklenejo vsakega ki pokaže zanimanje za njih, izpadejo obupani..
(verjamem, da ne trdiš, da to za vse velja, samo pravim pač, da obstajajo tudi drugačni vidiki)
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Džeki, rekla sem, da mi tvoji posti (ne le ta, ki si ga napisal v tej temi) DELUJEJO, kot da si razočaran nad ženskami oz. razočaran v ljubezni, ne pa nad celim svetom. si se pa sedaj bolj razjasnil in se še kar strinjam s tabo. no, če se bi razjasnil že prej, bi bilo malo manj komplikacij. kot je rekla purple_rain, se razbere tudi ton pisanja, ne le tisto, kar je napisano. zato pa se mi zdi, da se kar velikokrat zgodi, da je kdo narobe razumljen, ker se ne izjasni dovolj, in zato drugi razberejo napačen ton pisanja.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
-
serena86 - Komunikatorka
alexxa, purple, jst bi prej rekla, da je to zaradi samozavesti. ponavadi so lepe bolj samozavestne in samostojne in zato ne čutijo toliko potrebe po zvezi, manj lepe pa so lahko manj samozavestne in se morda počutijo nepopolne ali še manj lepe, ker nimajo tipa ob sebi. seveda so pa lahko tudi lepe ženske nesamozavestne (če se svoje lepote ne zavedajo) in zato hitijo v zvezo, kot so lahko tudi manj lepe zadovoljne same s sabo in zato po zvezi ne čutijo tako močne potrebe. je pa verjetno res, da če ima ženska zelo močan libido, bo težko zdržala sama.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
alexxa napisal/-a: LEPE in da ne rabijo se dat dol kr z vsakim ki jim malo popiha na dušo, one so tiste ki bojo zbrale s kom in kdaj in če sploh. Tiste manj lepe pa pač izkoristijo vsako šanso, ki jim je dana.. ker ne vedo, kdaj bo spet naslednjič kdo okrog prišel.
velika večina žensk, se ne da dol z vsakim, ki jim malo popihajo na dušo. naj bodo lepe ali grde. sploh pa je seks specifična okoliščina in je na forumu bilo že večkrat dognano, da ženska, če hoče seksat na vsak način, relativno lahko dobi partnerja za seks. drugo pa je, če hoče ženska seksat s 'kvalitetnim' partnerjem. tukaj pa še vedno zagovarjam, da imajo lepe ženske več ponudb s strani 'kvalitetnih' tipov.
naše mame (vsaj ogromna večina) so pa res ene nesamozavestne in nesamostojne ženske. izgleda, da so to prenesle nad svoje potomstvo, ki če ne prej, tam nekje po 30 letu začuti željo/potrebo po zvezi.serena86 napisal/-a:ponavadi so lepe bolj samozavestne in samostojne in zato ne čutijo toliko potrebe po zvezi
Vsak raj ima svojo kačo.
-
serena86 - Komunikatorka
pomoje pa lepe ženske dobijo na splošno več ponudb, ampak ni nujno, da je večina teh kvalitetnih. če kot kvalitetno razumemo vizualno lep moški....no, za lepimi se vsi obračajo...tudi tisti, ki sami niso lepi ali karakterno fajn. zato popolnoma razumem, ko so nekatere lepe, pa nesrečne v ljubezni. ker se za njimi obrača veliko moških, a samo zaradi njihove zunanjosti, torej jih večina verjetno hoče samo ons. če pa ženska hoče več, bo razočarana. tako da če kot kvaliteten moški razumemo tistega, ki hoče resno zvezo, je vprašljivo, koliko takih ponudb dobijo tiste lepe žesnske. medtem ko za tistimi, ki so manj lepe, se ne bodo vsi ozirali, zato je večja verjetnost, da tisti, ki bodo krožili okoli njih, bodo hoteli od njih tudi zvezo, ne le ons, ker ne bodo gledali le na njihovo zunanjost, ampak tudi na njihov karakter.
ah, itak da prej ali slej začutiš potrebo po zvezi. hotela sem reči, da nekatere že v mladosti ne zdržijo same, druge pa raje malo počakajo, dokler ne dobijo dobrega tipa, ne pa da silijo v zvezo po vsej sili (čeprav z napačnim).
ah, itak da prej ali slej začutiš potrebo po zvezi. hotela sem reči, da nekatere že v mladosti ne zdržijo same, druge pa raje malo počakajo, dokler ne dobijo dobrega tipa, ne pa da silijo v zvezo po vsej sili (čeprav z napačnim).
- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
malo offtopic, pa bi vseeno vprašala.
punca stara 25 let. dosti ponudb za zvezo, samo noben je ne pritegne dovolj. naj vseeno da priložnost (ker je gledano po letih že dokaj stara za izbirat) ali naj čaka in čaka, da (in ČE) pride tisti, ki si ga je zamislila?
moramo 25letnice res spustiti merila, ker nam bije ura? ker imamo z leti manj ponudb?
jst ne mislim tako, ker pa to konstantno poslušam me zanimajo še vaša mnenja.
punca stara 25 let. dosti ponudb za zvezo, samo noben je ne pritegne dovolj. naj vseeno da priložnost (ker je gledano po letih že dokaj stara za izbirat) ali naj čaka in čaka, da (in ČE) pride tisti, ki si ga je zamislila?
moramo 25letnice res spustiti merila, ker nam bije ura? ker imamo z leti manj ponudb?
-
serena86 - Komunikatorka
rebelgirl napisal/-a:malo offtopic, pa bi vseeno vprašala.
pomoje lahko še malo počakaš, ker če te nihče ne pritegne dovolj, je nevarno, da boš itak nezadovoljna z zvezo, in torej bi bila zveza po mojem mnenju brez smisla. lahko pa seveda vseeno greš na kako pijačko s katerim, če obstaja možnosti, da si o njem premisliš.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tako nekako, ja, se strinjam.
In 25 let ni "stara baba".
In 25 let ni "stara baba".
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
rebelgirl napisal/-a:punca stara 25 let. dosti ponudb za zvezo, samo noben je ne pritegne dovolj. naj vseeno da priložnost (ker je gledano po letih že dokaj stara za izbirat) ali naj čaka in čaka, da (in ČE) pride tisti, ki si ga je zamislila?
upam, da se zavedaš, da idealov ni. ker če boš to čakala, ti bodo mačke delale družbo na starost. tako da, mogoče da malo premisliš, koliko je idealiziranja v tisti podobi tipa, ki si si jo zamislala.
se pa strinajm s predhodnicama, naj te leta ne mečejo v objem človeka, ki te ne pritegne. jaz se vedno spomnem enega citata s fb: bolje sam kot v slabi zvezi
EDIT: purple_rain: ko sem bila jaz v zgodnjem najstniškem obdobju, so se mi zdeli ljudje okoli 25 leta že fuuuul stari. haha.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki, vsak od nas ima tolk razlicen svet v glavi, da je prav cudno da se sploh pogovarjamo na eno isto temo, vsak pove tisto, kar je dozivel in lahko govori in daje nasvete samo o dozivetih dogotkih, oseba, ki ni nekaj preiskusila v lajfu ne zna govoriti o tem, ker nima prestavo ali sliko o tem v glavi...jas osebno lahko govorim o svojih iskusnjah, nikoli se ne bom lotila govoriti v imenu vseh zensk, ker se razlikujem od drugih zensk pa tudi obratno...hocem ti povedati, da imas 30 let in govoris o sebi in svojih razmisljanjih in pricakujes potrditev od nas, da imas prav!l Glej za mosko/zenskih odnosov nobeden ti ne bo dal potrditev in natancno definicijo, lahko se najde. da se kdo na forumu strinja s tabo, a tisti, ki se ne, ne pomeni da komplicira, pomeni to, da je dozivel drugega kot ti, in rajs sprejemi tuja razmisljanja kakor to, da pises ,da osebe komplicirajo, ker se ne strinjajo s tabo! Clovek nam bo ostal vecna uganka in za mene najgloblji nacin spoznavanja medcloveskih odnosov in resnic, je intuicija!
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
purple_rain napisal/-a:Vem, da smo na netu in na netu je to težko razbrat, ampak dejansko se opazi "ton" tvojega pisanja v uvodnem postu; the tone here being condescending. Kot tudi v večini tvojih ostalih objav na forumu.Džeki napisal/-a:V bistvu je smešno, končno napišem en post brez vsake kritike žensk, pa niti s tem niste zadovoljne.
Pa da ne omenjam, da je ta 'post brez vsake kritike žensk' vseeno poln (po mojem mnenju precej zastarelih) idej, kakšna naj bi 'prava' ženska bila. Lepa, malce otročja, ne nujno pametna, njeno življenje se vrti okrog moškega, pa pozabil je povedat, da so njeni najljubši hobiji seks z možem, lišpanje in gospodinjska opravila.
Every rose has its thorn
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]