Po spolnem odnosu pekoče bolečine

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

anca321
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 13. Nov. 2010 18:17

LiEn napisal/-a:Ni nujno, da je alergija!
Tudi mene je nekaj časa tako bolelo, pa ni nikoli spustil sperme not ( samo nej proba!!! :)) - stvar je v tem, da me je šele po odnosu začelo peči in tako močno, da če sem lulala sem umirala od bolečin, kolko je peklo. Tudi sramne usnice so tako nabreknile in pordele da joj!
Potem pa je, na srečo, sčasoma to zginilo... :)

jaa točn tko se men dogaja, čeprav se je men to dogajal samo v primeru če je spermo spustil not...:S :S
Vse se zgodi z razlogom
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 13. Nov. 2010 18:20

*pikapoka* napisal/-a:Moja bivša cimra je imela iste probleme in je šla do ginekologa, kjer so ji ugotovil, da je alergična na spermo. Se res čudn sliši, ampak od takrat naprej je seksala še samo s kondomi in je blo kul. Tko da res obišči ginekologa, da ti pove kaj in kako.

hvala za nasvet ;);)
Vse se zgodi z razlogom
neznankan
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a neznankan » 14. Nov. 2010 17:23

Jaz bi na tvojem mestu tud šla do ginekologa, da nisi ti kaj bolna. Če bo pri teb vse vredu, bi se pa vprašala, da nima on kakšne bolezni.
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 20. Nov. 2010 20:00

neznankan napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu tud šla do ginekologa, da nisi ti kaj bolna. Če bo pri teb vse vredu, bi se pa vprašala, da nima on kakšne bolezni.

nimam več težav s tem .. mi je dal konc zaradi punce ki jo je spoznal pred tremi dnevi ....:S po tem se človek vpraša ali obstaja ker fant ko si želi resne zveze ...
Vse se zgodi z razlogom
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Nov. 2010 20:32

anca321 napisal/-a:ali obstaja ker fant ko si želi resne zveze ...
Obstaja, don't you worry; sam čas si zdej dej/vzami in sprocesiraj/preboli tole, potem pa pogumno novim zmagam naproti. :)
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 21. Nov. 2010 10:32

purple_rain napisal/-a:
anca321 napisal/-a:ali obstaja ker fant ko si želi resne zveze ...
Obstaja, don't you worry; sam čas si zdej dej/vzami in sprocesiraj/preboli tole, potem pa pogumno novim zmagam naproti. :)

hvalaa, sam je vseen težko, ker mi je to že dvakrat naredu čez noč se odloču da mu nisem več všeč ... mal ti je bedno počutiš se izigran... ma sej bo... sam ta čas prebolevanja bi najraj preskočila ..:S sam ne morem .::S
Vse se zgodi z razlogom
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 21. Nov. 2010 18:56

anca321 napisal/-a: ker mi je to že dvakrat naredu čez noč se odloču da mu nisem več všeč ... . .::S

Majkemi pa kaj si pol še delala s takim tipom.
Meni tisto prej zveni kot glivična okužba.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 22. Nov. 2010 20:51

rokerca napisal/-a:
anca321 napisal/-a: ker mi je to že dvakrat naredu čez noč se odloču da mu nisem več všeč ... . .::S

Majkemi pa kaj si pol še delala s takim tipom.
Meni tisto prej zveni kot glivična okužba.

Ej ne vem, fulll mi je še kr hudo.. zdej sem zvedla da ima že drugo punco ki jo je spoznal pred enim tednom ...men pa takoj po tem ko jo je spoznal dal konec.. zdaj je ves zaljubljen .. tko da sem fuul v bedu ... ne vem zakaj sem sploh žalostna ker vem da to kar mi je naredu ni za oprostit...:(:(:(
Vse se zgodi z razlogom
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 29. Nov. 2010 17:57

been there, done that, bought the T-shirt :D

Najdi si neko zaposlitev, da te zamoti, in ne boš mislila nanj, ker itak ni vreden.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
leal10
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a leal10 » 04. Dec. 2010 0:10

anca321 napisal/-a:
neznankan napisal/-a:Jaz bi na tvojem mestu tud šla do ginekologa, da nisi ti kaj bolna. Če bo pri teb vse vredu, bi se pa vprašala, da nima on kakšne bolezni.

nimam več težav s tem .. mi je dal konc zaradi punce ki jo je spoznal pred tremi dnevi ....:S po tem se človek vpraša ali obstaja ker fant ko si želi resne zveze ...

Jst se vsak dan vprašam "Ali obstaja kakšna punca, ki si želi ISKRENE resne zveze?"

Zanimivo...
Mr. Nobody
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Nobody » 04. Dec. 2010 1:09

leal10 napisal/-a:
Jst se vsak dan vprašam "Ali obstaja kakšna punca, ki si želi ISKRENE resne zveze?"

Zanimivo...

+1
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 06. Dec. 2010 13:06

Mr. Nobody napisal/-a:
leal10 napisal/-a:

Zanimivo...

+1

očitno nas privlačijo take osebe...
ko grem ven ... vidim da so nekatere ženske velik hujše kot moški .. bolj pokvarjene in potrebne seksa .. vsaj tako se kažejo navzven ... katastrofa..
Vse se zgodi z razlogom
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 06. Dec. 2010 18:04

heh, jz sem se tudi to spraševala dokler nisem spoznala sedanjega tipa. Ko najdeš sebi ustrezno osebo nasprotnega spola se nehaš to spraševati. Kdaj in kje se boste s to osebo spoznali pa nihče ne ve, ampak vedite da definitivno obstajajo super punce, prav tako tipi, jz osebno jih poznam kar nekaj.
Drugače pa bi lahko na cosmoforumu tut kake zmenkarije obstajale, da bi se najdle sorodne duše. :)
anca321
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a anca321 » 06. Dec. 2010 22:21

[quote="čuftika"] Kdaj in kje se boste s to osebo spoznali pa nihče ne ve, ampak vedite da definitivno obstajajo super punce, prav tako tipi,

sliši se zelo lepo hvala za take besede.... sam v takem trenutki se ti zdi to nemogoče... in da se to dogaja samo v pravljici .. :( :S
Vse se zgodi z razlogom

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov