Po seksu težave z uriniranjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejby
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Hej kaj ma katera probleme naslednji dan po seksu?Kr meni se namreč včasih(ne vedno)pojavijo in sicer imam težave z wc-jem.Na wc školjki presedim poveč ur. Cel čas imam občutek, da moram lulat pa opravit tudi drugo potrebo. Če pa že lulam, pa vedno čisto mičkeno kako kapljico pred tem pa mam filing, da mam ful dosti urina. Pri lulanju, pa me peče na notranji strani. Hvala za pomoč vsem, ki boste prispevale bilo kakšen odgovor!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Hm...mene to spominja edin na kakšno vnetje.
Al ti pa na silo rine noter, ko še nisi pripravljena in imaš zato vse razbolelo in se ti zdi, da moraš lulat.
Al ti pa na silo rine noter, ko še nisi pripravljena in imaš zato vse razbolelo in se ti zdi, da moraš lulat.
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Mogoče nisi bila dovolj vlažna, in te je malo odrajsalo tam doli.Namaži se s canastenom, če ga imaš.Sem pa že slišala, da se to puncam dogaja sploh v začetku, ko pričnejo s spolnimi odnosi(no nevem,če je zate začetek) ampak slišala sem pač tako.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Men se je to tud na začetku dogajalo. Ampak sam neki časa, pa mi ni blo jasno zakaj. No, iz svojih izkušenj ti lahko povem, da bo minilo.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
meni je dala ginekologinja to cenesten kremo pa svečke za oz proti belemu toku...
Ne vem točno kaj bi lahko to bilo...jaz sm tud najprej pomislila da mogoče nisi med sexom dovol vlažna in da ti ga daje notri bolj na silo potem se ti pa kej odrajsa in vname in je to pekoče lulanje potem posledica ...a zateče ti pa ne! pojdi k ginekologu ti bo dal kakšno kremico(med sexom uporabljaj lubrikator-če nisi dovolj vlažna!?)
upam da bo kmalu vse ok!
Ne vem točno kaj bi lahko to bilo...jaz sm tud najprej pomislila da mogoče nisi med sexom dovol vlažna in da ti ga daje notri bolj na silo potem se ti pa kej odrajsa in vname in je to pekoče lulanje potem posledica ...a zateče ti pa ne! pojdi k ginekologu ti bo dal kakšno kremico(med sexom uporabljaj lubrikator-če nisi dovolj vlažna!?)
upam da bo kmalu vse ok!
*Živi in pusti Živeti*
-
C_r_N_a - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Tudi jaz sem imela oz. se mi to ponavlja!
Si bila pri osebni zdravnici??Namreč jaz sem šla prvo njej in pregledela mi je urin, na katerem je ugotovila, da imam vnetje mehrja!Ampak to se mi dogaja pogosto in večkrat dan po spolnem odnosu!
Meni pomaga da po odnosu veliko pijem!
Veliko sreče in LP
Si bila pri osebni zdravnici??Namreč jaz sem šla prvo njej in pregledela mi je urin, na katerem je ugotovila, da imam vnetje mehrja!Ampak to se mi dogaja pogosto in večkrat dan po spolnem odnosu!
Meni pomaga da po odnosu veliko pijem!
Veliko sreče in LP
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
to maš ti vnetje. tak si občutljiva in ti vdari na mehur. svetujem ti, da greš k zdravniku.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
- Hotica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ej bejba....Tvoja ginekologinja mora biti skoraj 100% kaj, zakaj in proti čemu ti daje razne tabletke, kreme, maže ipd.Pa tudi natančno pojasnilo moraš dobiti....Se mi zdi, da je tudi dober odnos z ginekologom in predvsem to, da je on ekspert na tem području neke vrste temelj sex ipd.Je pa tudi na samem partnerju, da poskrbi za svojo zasčito....Ti pa za svojo!Good luck
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam pa drugačen problem - čeprav je mehur prazen, imam med seksom občitek, da me lulat in da mi bo vsak čas "ušlo". Predvsem pri določenih položajih in če gre "prehitro". Zoprn občutek, ko se ne moreš sprostit, ker imaš skoz občitek, da bo "luža" pod tabo ...
-
metulcica - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Kranj
krfjolca.... mislm da maš srečo... ker običajno te do konca lulat tiši, če tip najde G točko... tko da mal premisl.... sj na začetku ni najbolši občutek... sam boš pa še doživela nebesa...
za zastavljeno vprašanje, pa glede tabletk pa tkole.... to so glivice... in še ene bakterije.... bazeni, savne.... same take stvari, kjer se usedeš na neki kjer je prej že kak sedeu in se takoj navzameš bacila... lahko pa da je tut fant prenašalec... js mam tut s temu ful probleme, pa se mi ni it h ginekologu....
Težko je biti ženska!
za zastavljeno vprašanje, pa glede tabletk pa tkole.... to so glivice... in še ene bakterije.... bazeni, savne.... same take stvari, kjer se usedeš na neki kjer je prej že kak sedeu in se takoj navzameš bacila... lahko pa da je tut fant prenašalec... js mam tut s temu ful probleme, pa se mi ni it h ginekologu....
Težko je biti ženska!
we could be heros for ever and ever
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov