Po orgazmu jočem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
emanuela napisal/-a:očitno sem ena izmed redkih, ki bi mi šlo kot fantu na jetra, da bi se mi punca jokcala po vsakem seksu
ah dej no!! priznej da bi ti blo ful, citiram, luškano
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hehe bodi vesela da si zenska.emanuela napisal/-a:očitno sem ena izmed redkih, ki bi mi šlo kot fantu na jetra, da bi se mi punca jokcala po vsakem seksu.ste pomislile, da bi to lahko bilo malo obremenjujoče pa to?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- kumrovska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 1. 2009
Sm že, kr nekajkrat.
Pri meni ni blo neke čustvene povezave s tem (valda fanta ljubim ampak ni to point), pač pršl mi je tok močno da so mi trzale res vse mišice po telesu (še tiste k ne vem za njih) in že medtem mi je v grlo pršu "cmok", pač isto kt če te neki tok gane da ti začne it na jok, in pač sm "jokala" se hkrati režala in bla v sedmih nebesih blo je res zakon. Fant pa se je valda počutu kt king of the world
Pri meni ni blo neke čustvene povezave s tem (valda fanta ljubim ampak ni to point), pač pršl mi je tok močno da so mi trzale res vse mišice po telesu (še tiste k ne vem za njih) in že medtem mi je v grlo pršu "cmok", pač isto kt če te neki tok gane da ti začne it na jok, in pač sm "jokala" se hkrati režala in bla v sedmih nebesih blo je res zakon. Fant pa se je valda počutu kt king of the world
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
red_rose napisal/-a:
js sem enkrat po seksu jokala od vseh custev, biu je najbolj cuten seks ever, res sva bla kot ''eno'' in res je blo ful lepo, in ker sm pac zenska mi je udarlo na custva in sm se kr jokala tam pred njim, pol mu je blo pa tezko razlozt zakaj se jocem...
to je to! Pr men je isto, souze sreče..isto počutš se ljubljeno, zaželjeno, s tipom kot ''eno'', preveč čustev, hud sex itd.
sm pa svojmu rekla to, pa je biu čsit veseu tko d apač reč d ati je tok lepo z njem, da se čutš povezano in da so sovzice sreče!
Aja pa jz ne jokam k dž, amapk tko par souzic pol pa smeh
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
emanuela napisal/-a:hehe, očitno moram biti vesela ja...in ne, ne bi mi bilo luškano ampak ono...omg ok, enkrat mogoče še že:čeprav mi niti enkrat ne pride v upoštev, ampak po vsakem?preveč utrujajoče
emanuela ne vem zakaj tko govoriš o nečem, česar nisi doživela. to ni kr tko da lahko nadziraš al se boš zjokala al ne. meni tudi včasih kar udari ven. in to niti prbližno ne zgleda tko kot pri otrocih ki se zjokajo k ne dobijo sladkarije. je dost globlje in če je to jok od sreče, orgazma, pač nekaj pozitivnega, bo to tudi fant opazil brez da mu razlagaš.
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
miss.bunny napisal/-a:Ko se samozadovoljujem po orgazmu ne jočem. Ko pa me zadovoljuje fant z jezikom ali prsti. Pa 2 ali 3 minute po orgazmu jočem. Zraven se lahko tudi smejim. Ampak ne morem ustavit solz.. nevem kaj naj naredim. Potem mi je tako neprijetno in fanta sploh ne morem pogledat v oči. Help!!
men se je to tut zgodlo do zdaj 1x ampak me je fant samo pogledo pa reko: kaj je kaj narobe? pa sem mu odgovorla da ne wem kaj mi je pa se je samo nasmejal pa ni nič reko..tega več hvala bogu ni nikol omenjo po mojem mu je že blo lepo za videt da sn na nek način zajokala od sreče hehe
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
punkie_ napisal/-a:emanuela napisal/-a:hehe, očitno moram biti vesela ja...in ne, ne bi mi bilo luškano ampak ono...omg ok, enkrat mogoče še že:čeprav mi niti enkrat ne pride v upoštev, ampak po vsakem?preveč utrujajoče
emanuela ne vem zakaj tko govoriš o nečem, česar nisi doživela. to ni kr tko da lahko nadziraš al se boš zjokala al ne. meni tudi včasih kar udari ven. in to niti prbližno ne zgleda tko kot pri otrocih ki se zjokajo k ne dobijo sladkarije. je dost globlje in če je to jok od sreče, orgazma, pač nekaj pozitivnega, bo to tudi fant opazil brez da mu razlagaš.
ja in upam, da niti ne bom doživela česa takega.ker mi to pač ni ql, gledano z vidika da bi to mogla po vsakem seksu prenašati.mi je lažje da se objameva, si dava lubija ter lepo zaspiva kot pa da bi jokala in si izpovedovala oh in sploh najglobja čustva...
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
emanuela napisal/-a:punkie_ napisal/-a:emanuela napisal/-a:hehe, očitno moram biti vesela ja...in ne, ne bi mi bilo luškano ampak ono...omg ok, enkrat mogoče še že:čeprav mi niti enkrat ne pride v upoštev, ampak po vsakem?preveč utrujajoče
ja in upam, da niti ne bom doživela česa takega.ker mi to pač ni ql, gledano z vidika da bi to mogla po vsakem seksu prenašati.mi je lažje da se objameva, si dava lubija ter lepo zaspiva kot pa da bi jokala in si izpovedovala oh in sploh najglobja čustva...
kdo pa ti je rekel da si izpovedujemo oh in sploh globoka čustva? in to, vsaj pri meni, se ne zgodi pri vsakem seksu, ampak pi tistem, ki je res dober in ko mi pride (to pa mi bolj redko). no ampak sej, če ne veš, pač ne veš. samo bedno se mi pa zdi, ko ljudje sodijo o nečem, kar ne vejo kako izgleda in zakaj do tega pride.
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Men se je zgodil ene parkrat da mi je šlo na jok, pa mi sploh ni pršlo...pač ko je bilo konec sexa, ko me je poljubil, se stisnil k meni, so čustva v meni tako narasla in mi je šlo zaradi sreče na jok nevem pač sem se počutila tako čudovito, ljubljeno...sam sej me nikol ni vidu, sem hitro potlačila solze in se raje nasmejala
- natalija22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: maribor
[quote="tanika*"]Men se je zgodil ene parkrat da mi je šlo na jok, pa mi sploh ni pršlo...pač ko je bilo konec sexa, ko me je poljubil, se stisnil k meni, so čustva v meni tako narasla in mi je šlo zaradi sreče na jok nevem pač sem se počutila tako čudovito, ljubljeno...
popolnoma se strinjam s tabo, tudi meni se je to že večkrat to zgodilo čeprav meni je tudi prišlo, pač toliko čustev občutkov pride na kup in pač tečejo solzice..moj me potem vedno stisne k sebi mi pove da me ljubi in sva oba full srečna..tko tudi potem zaspiva.. čeprav se to redko zgodi je tisti trenutek najlepši ki ga lahko doživim..
popolnoma se strinjam s tabo, tudi meni se je to že večkrat to zgodilo čeprav meni je tudi prišlo, pač toliko čustev občutkov pride na kup in pač tečejo solzice..moj me potem vedno stisne k sebi mi pove da me ljubi in sva oba full srečna..tko tudi potem zaspiva.. čeprav se to redko zgodi je tisti trenutek najlepši ki ga lahko doživim..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov