Po orgazmu jočem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Ko se samozadovoljujem po orgazmu ne jočem. Ko pa me zadovoljuje fant z jezikom ali prsti. Pa 2 ali 3 minute po orgazmu jočem. Zraven se lahko tudi smejim. Ampak ne morem ustavit solz.. nevem kaj naj naredim. Potem mi je tako neprijetno in fanta sploh ne morem pogledat v oči. Help!!
- Gost
Zanimivo
Pobrskaj po spletu - mislim, da je znanstveno dokazano, da se pri orgazmu sproščajo ti in oni hormoni, ki lahko privedejo do joka, da.
Malce nerodna situacija, ampak če jo razložiš fantu, ne vidim problema. Razen če je tako zelo žalostno
Pobrskaj po spletu - mislim, da je znanstveno dokazano, da se pri orgazmu sproščajo ti in oni hormoni, ki lahko privedejo do joka, da.
Malce nerodna situacija, ampak če jo razložiš fantu, ne vidim problema. Razen če je tako zelo žalostno
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
pa jok spremljajo pac mocna custva, al samo solze fizicno pritecejo?
js sem enkrat po seksu jokala od vseh custev, biu je najbolj cuten seks ever, res sva bla kot ''eno'' in res je blo ful lepo, in ker sm pac zenska mi je udarlo na custva in sm se kr jokala tam pred njim, pol mu je blo pa tezko razlozt zakaj se jocem...
ampak to je blo sam enkrat...hmmm...ne bi se branla se kdaj dozivet tega kar je sprozlo jok hehe
js sem enkrat po seksu jokala od vseh custev, biu je najbolj cuten seks ever, res sva bla kot ''eno'' in res je blo ful lepo, in ker sm pac zenska mi je udarlo na custva in sm se kr jokala tam pred njim, pol mu je blo pa tezko razlozt zakaj se jocem...
ampak to je blo sam enkrat...hmmm...ne bi se branla se kdaj dozivet tega kar je sprozlo jok hehe
- Afr0ditA
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
zlo zanimivo ja nism še čula za tak primer da bi po usakem orgazmu jokala...če jočeš zarad lepih čustev ki ti jih spodbudi orgazem in ljubezen do tipa pol mu to sam lepo razlož in mislim da je to zlo srčkano sam nesme mislt da si žalostna al pa kej ku čene bi se tip lahk obremenjevav z vprašanji če dela kej narobe. kok doug pa sta že skupi?
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Skupi sma eno leto pa en mesec. Sam ni tko ne po u vsakem oragzmu.. nevem ce se prej nisem vredu izrazla. Samo po tistih ko so res mocni. Ko mi res pride.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Afr0ditA napisal/-a:res zanimivo mislim da če boš tipu razložla zaka se gre da se mu bo zdelo zlo luškano
Mogoče bo z njo vred zajokal.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Gost
miteq napisal/-a:Afr0ditA napisal/-a:res zanimivo mislim da če boš tipu razložla zaka se gre da se mu bo zdelo zlo luškano
Mogoče bo z njo vred zajokal.
Mogoče pa stvar sploh ni tako nedolžna in zabavna. Mogoče te po orgazmu napade tesnoba, mogoče ti ni prijetno ob njem (čeprav potem ti verjetno niti ne bi prišlo?) ... Lahko je karkoli, še najbolje pa bo, če poveš kaj več ali pa se preprosto sprostiš in nehaš analizirati svoje odzive na orgazem
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Je že bla ta tema, mogoče kej koristnega najdeš.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2987
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=2987
- disturbia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 3. 2009
Meni se dogaja isto, sem tudi prebrala dosti o tem, sposodi si kakšne knjige iz seksologije, Košička... lahko dobiš zelo lep vpogled v vse skupaj, ne le jok. Pri joku gre simpl za sproščanje energije, vse skupaj, čustva, vzburjenost, ipd, se nakopiči, ti pride in se sprosti. Za moškega je lahko to le kompliment, ampak ker načeloma ne bo vedel za kaj gre, če sta close, pač reč, to pomeni da je vse super, to je to. Iz izkušenj pač.
God bless the homicidal maniacs. They make life worthwhile.
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Meni se tudi tu in tam to dogaja, ampak je fant na to ponosen, da me je tako hudo zadovoljil. Tak, da ti ne rabi bit nič nerodno. To je samo potrditev lepih in močnih čustev. V tem ne vidim čist nič slabega.
Ko bi vsaj moški po orgazmu tudi kdaj zajokali .
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Meni se tudi tu in tam to dogaja, ampak je fant na to ponosen, da me je tako hudo zadovoljil. Tak, da ti ne rabi bit nič nerodno. To je samo potrditev lepih in močnih čustev. V tem ne vidim čist nič slabega.
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Afr0ditA napisal/-a:res zanimivo mislim da če boš tipu razložla zaka se gre da se mu bo zdelo zlo luškano
se popolnoma strinjam, pač mislim in upam, da so zravn zlo močna čustva pa sproščanj hormonov in pol vse skupi pripelje do tega... lepo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov