Po kolkšnem času je fant prespal pri vas?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

drejci86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 7. 2007
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a drejci86 » 30. Jan. 2009 17:47

midva sva skupi tri leta in sm pr njemu jst prva prespala po slabem mesecu, potem sva bla skupi tko ob vikendih poleti tudi med tednom, po enem letu sva pa začela skup žvet, med najinima krajema je tudi velika razlika kar 80 km tko da se nisva mogla videt sam za na kavo
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 30. Jan. 2009 18:09

Jz mam pa skor občutek, da se kr mal izogiba temu, da bi pr men spal. Po mojem da zato ker je tip človeka, ki ne hiti in je bolj previden in se ne bi rad prehitro spustil v neki, kar mogoče ne bo trajalo. Je pa končno klonil in pride jutri :bussi: Hvala vsem za odgovore. Sem mislila, da ponavadi traja mnogo dlje, preden par spi skupaj (pa če seksa ali ne). Zdaj pa vidim, da le ne hitim preveč. Še enkrat hvala vsem skupaj :idea: :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 31. Jan. 2009 18:45

Moj se tud izogiba zato, kr mam sobo z sestrico in mu mal teži njo na nek način "metat" vn da je on pr meni in še zrat tega, k mam sobo zravn mojih. Pr njemu smo u svojem štuku, svoja soba in zato sm 98% jst pr njemu.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Blair » 31. Jan. 2009 19:17

Moj še ni prespal pri meni (skupaj sva mal več kot eno leto) in moj dragi fotr me je že obvestu, da na kej tazga pred poroko sploh pomislm ne :D Sicer je pa tko kr kul, k si sobo delim s sestro. Jst večkrat prespim pr svojmu (vsaj to mi pustijo) :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 31. Jan. 2009 19:36

Moj je prvič prespau pri meni po ene 5ih mesecih. :D
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 31. Jan. 2009 21:02

moj zdajšnji še ni prespal pri meni. in pomoje niti ne bo. imam sobo s sestro in dokaj majhno postlo povrh..
do zdej ni noben prespal še pri meni..
spiva pa zatoskupaj v lj vsak dan, pri njemu
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a jeanitte » 31. Jan. 2009 21:31

Moj lubi je prvič prespal pri meni doma za novo leto, ko sma bla 4 mesece skupaj. Če bi blo po njegovem (in po volji naših doma, ki ga imajo neizmerno radi :) ) bi se to seveda zgodilo že mnogo prej. Ampak mene je življenje izučilo, da je bolš it počas pa ziher - tk da sm js bremzala, kolkr se je dalo. Najbrž zato še js nisem spala pri njem. Pa tudi to še pride. Vse ob svojem času. :wink:
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objavaNapisal/-a Joanfaca » 01. Feb. 2009 10:40

Blair napisal/-a:Moj še ni prespal pri meni (skupaj sva mal več kot eno leto) in moj dragi fotr me je že obvestu, da na kej tazga pred poroko sploh pomislm ne :D Sicer je pa tko kr kul, k si sobo delim s sestro. Jst večkrat prespim pr svojmu (vsaj to mi pustijo) :D

Ne štekam...zakaj on ne sme prspat pr teb, ti pa pr njemu lahko? :?: :lol:
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 01. Feb. 2009 16:17

Joanfaca napisal/-a:
Blair napisal/-a:Moj še ni prespal pri meni (skupaj sva mal več kot eno leto) in moj dragi fotr me je že obvestu, da na kej tazga pred poroko sploh pomislm ne :D Sicer je pa tko kr kul, k si sobo delim s sestro. Jst večkrat prespim pr svojmu (vsaj to mi pustijo) :D

Ne štekam...zakaj on ne sme prspat pr teb, ti pa pr njemu lahko? :?: :lol:
Mogoče ker si sobo deli s sestrico
I laugh at gilded butterflies.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov