po enem letu še vedno mislim nanj

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 17. Apr. 2008 11:56

ja to je velika težava in mislim, danisem edina...ampak eno leto nazaj sem končala s tipom s katerim sem bila skupaj skoraj 4 leta. res da je bil mlajši od mene 2 leti ampak to se niti ni tako izrazito kazalo! se mi pa sedaj dogaja, da mislim nanj, da obujam spomine, da primerjam sedanjega tipa z njim...ampak nočem!hočem živeti naprej, ker upanja, da bi bila ponovno skupaj ni!saj niti ne govoriva....je pa res da so njemu bremze popustile in ko pridem v njegovo bljižino se začne *ven metati*, postane glasen in opazene, kar pa mi neustreza saj se potem zalotim, da se mu izogibam itd. kar pa nočem.niti ne morem reči, da še vedno gojim kakršna koli ljubezenska čustva do njega...nevem..zmedena sem. :help:
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Apr. 2008 12:43

Predvidevam, da svojega bivšega še vedno nisi v celoti prebolela oz. si začela novo zvezo v stadiju prebolevanja in si se "morala" na hitro zaljubiti. Še vedno pa je bil tam on, vajini spomini lalalala...
Menim, da je ogromno ljudi, ki se še vedno večkrat vračajo z spomini nazaj v preteklost, v čas, ko so bili z neko osebo, ki so jo imeli res radi...
Praviš, da je eno leto od tega, kar sta končala. Meni se to ne zdi veliko. Z njim si bila 4 leta, gotovo maš lepe spomine nanj in ni narobe, če po enem letu še vedno pomisliš nanj...
Jaz sem tudi končala eno zvezo 2 leti nazaj (že malo več), pa se še vedno spomnim kdaj na tistega modela. Ampak to niso spomini, ko ti začne srce hitreje bit in bla bla bla, ampak se preprosto spomnim nanj, ko vidim kaki spominek, ki mi ga je podaril, ko gledam najine slike, ko grem mimo kakšnega kraja, kjer sva bila ipd.
Ammm, zdaj pa zadnjega dela nisem čisto razumela :? . Praviš, da te moti, če se mu začneš izogibat? Kaj pa želiš od njega? Da preideta na raven dobrih prijateljev? Sicer možno je, ampak le mali odstotek bivših partnerjev (ki so v zvezi dalj časa) po koncu zveze ostane v nekih dobrih odnosih (prijateljskih).
Mislim, da sama sebi otežuješ situacijo, kar je popolnoma nepotrebno. Po eni strani želiš živeti naprej, po drugi strani živiš v preteklosti. Po eni strani si z dečkom, ki ti je (kot kaže) vredu, po drugi strani ga primerjaš z bivšim. Z bivšim ne govorita, vendar te moti, da se obnaša tako, da se ga izogibaš. Do njega ne gojiš nubenih čustev, vendar si pa kljub temu zmedena ipd.
Kot sem že na začetku rekla, se mi zdi, da si se v drugo zvezo spustila še v času prebolevanja in zaradi tega si zdaj razpeta med preteklostjo in sedanjostjo.
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 17. Apr. 2008 13:17

ne moti me to, da hodiva na iste kraje (lokal nasproti šole itd.), ki so obema prijetni in jaz se zadnje čase izogibam takih krajev, ker mi gre enostavno na živce,da je on tam in ga je cel lokal pouhen,da me opravljajo (očitno).me razumeš? kot da bi imel problem z menoj?nerazumemzakaj se sploh še ukvarja z mano( z nama)?!če mene kdo vpraša o njem mu enotavno rečem, da nisva več skupaj in tukaj se moja zgodba konča.ne opravljam ga, ne govorim čez njega...pri njem pa imam občutek da to dela.in stvari so vidne, ko pridem v bljižino kar naenkrat se spremeni v mačota in velikega osvajalca žensk, rata zabaven, se smeji tako naglas da ga vsi slišijo...in če ga nebi tako dobro poznala kot ga potem me ne bi motilo.tako pa vem, da to počne zato ker sem jaz tam.kot da bi hotel mi pokazati kako mu je super brez mene, kot da bi hotel, da sem ljubosumna ali kaj?nevem...ampak meni je useno in tudi, če bi mi nekdo rekel..ti veš da ma tvoj bivši punco,me nebi zabolelo, niti ne bi bila ljubosumna ampak bi bila vesela zanj.naj si ustvari novo življenje.me razumeš?
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 974
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 17. Apr. 2008 13:33

Ahhhhhhhhhh tooooooooooooo :D
Hvala za pojasnilo, zdaj mi je veliko reči bolj jasnih ja.
No, imam podobne izkušnje ja. Nekateri moji bivši so delali iste finte, kot dela tale tvoj bivši jih. Ko si omenila, da pač kao obrekuje v družbi, te opravlja, se neke špana ipd.
V tem primeru nimaš kaj preveč za naredit. Jaz sem po zaslugi takih dečkov tudi izpadla kot "taslabša".
MIslim, da z takim odnosom dedci samo dokazujejo, kako je ranjen njihov ponos.
Ja, moji bivši majo druge dekline in nisem na nubenega niti malo ljubosumna, na njihove dekline pa tudi ne. Prav je, da imajo življenje, kot si želijo, da ga imajo, ne vem, zakaj bi jim skakala v zelje in jih naredila ven kot najslabše možne osebke, če to niso. Če so bili kiksi v zvezi, je to stvar med mano in med mojim takratnim partnerjem in nikomur ne bom šla svojega partnerja črnit, nektare pač tolaži, da si napihnejo svoj ego na tak način, da se obdajo z brezmadežno haljico.
S tabo se po mojem ukvarja ker ima ali ranjen ponos (ne vem kdo je dal komu konec pa kakšen je bil razlog) ali pa preprosto misli, da je nenadomestljiv in ko vidi, da si srečna z drugim piha ko plemenski bik.
:) , če te želi s svojim odnosom, češ "you didn't hurt me" narediti ljubosumno na tak način, kot ga opisuješ... Kaj ti naj rečem bejba... Nasmešek na ustnice, ker model je navadn bedak.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 731
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Apr. 2008 18:37

o džezus... ja tukaj je vse logično... štiri letna zveza ni kar tako... ne vem točno kaj je bil vzrok, da sta končala, ampak možnosti so naslednje: ali te fant še očitno ni prebolel in želi pokazat kako je on popularen, zabaven, da bi ti spoznala, da je to da sta šla narazen napaka in bi ga želela nazaj, ker te še on vedno ljubi... lahko da fant počne vse te stvari zato, da bi ga hotela nazaj, potem bi te pa zavrgel in se maščeval, (če so seveda to njegovi nameni, mu ne uspeva najbolje), lahko pa da je ful prizadet, ampak te prizadetosti valda ne bo pokazal, ampak se bo delal močnega in češ poglej česa več nimaš ali poglej kako mi gre lepo brez tebe.

Če po enem letu nista prišla ponovno skupaj, sklepam, da nimaš te želje, torej vse kar te moti je njegovo obrekovanje... rešitev:
a) preprosto ga ignoriraj
b) daj mu kontra... vpričo njega se obnašaj tako kot se on
c) se z njim kljubvsemu pogovoriš, da so te stvari ki jih počne preveč očitne in ga prosiš, da te neha obrekovat, ker tudi ti ne obrekuješ njega

izberi možnost in jo uresniči če ti kera seveda ustreza :wink:
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 17. Apr. 2008 19:57

no na začetku me je to seveda bolelo ane samo potem sem našla družbo prijateljev s katerimi se družim in zabavam itd. nevem mogoče ga je to zmotilo, da še vedno bolj uživam in sem sproščena ter ne žalujem za njim še celo večnost po tem....vzrok da sva šla narazen je bil pa totalno beden!sicer pa bo verjetno najbolše, da ga putim na miru tako kot sem ga dosedaj in se samo smejim ter si mislim svoje? :P
sexybeyb
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 29
Na forumu od: 12. 3. 2008
Kraj: Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a sexybeyb » 18. Apr. 2008 7:02

Bejba, pokaži mu da ti je vseeno-to ga bo pomojem še bolj zadelo!!
Njegov ego bo ranjen...prav imaš-še naprej bodi vesela in se smej s prijateli;)
Uporabniški avatar
luna22
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 50
Na forumu od: 2. 8. 2006
Kraj: sončni gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a luna22 » 18. Apr. 2008 8:17

tipi pa njihov ego :? ..jst sem bla tud v 5 letni zvezi in sva končala 2,5 leta nazaj pa sva se vmes še dobivala itd (škoda besed,ker me je kr sram)..no in zdj sem jst v novi zvezi za katero on ve (majhen kraj) in mi še kr nabija kako sem the one kako ni nobene take k sem jst,kr naenkrat je pripravljen bit povsod mi v oporo ,yea right!Kot sem že napisala v eni temi:bivši so bivši z razlogom in naj to ostanejo!!!
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 222
Na forumu od: 21. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Poki » 18. Apr. 2008 11:04

hm jaz mislim da prej on tebe ni prebolel kot ti njega...
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 18. Apr. 2008 18:53

ja glej jst mislim,da ne moreš nehati imeti rad nekoga kar čez noč?se motim?...nevem pa če me še vedno ni prebolel saj kolkr jst vem že ima eno novo...torej zakaj se potem še obremenjuje zmenoj?
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 432
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 18. Apr. 2008 20:17

Jaz tudi po letu in pol še vedno kdaj pomislim na njega, to je pač normalno. Predvsem pogosto pomislim na njega takrat ko se spomnim na napake iz prejšnje zveze in se res noro bojim, da jih ne bi ponovila v tej - to mi je res ful bad ker kar avtomatsko primerjam sedanjo zvezo s prejšnjo.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 618
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 18. Apr. 2008 21:01

vsi imamo vzpone in padce in ko nam kaj ne gre najbolje in smo na tleh velikrat pomislimo na čase, ko smo se imeli lepo... tko da to se zgodi... tut men se kdaj zgodi da pomislim na preteklost ko mam kšne probleme in si rečm, damn, kaj mi je blo tega treba ko mi je blo pa prej tko fletn...

če ti gredo ti občutki in to da velik mislš nanj, na jetra, naslednjič ko boš začela premišljevat o tem pomisl še na to zakaj sta nehala... in mogoče boš pol vidla da se ne splača, je pa to full odvisno od tega zakaj sta sploh nehala.

glede tega njegovga obnašanja sm pa brez besed... jz bi živce zgubla na tvojem mestu. po tem kar si napisala pa loh sam rečem da je tip totaln otrok... no saj obnaša se tko. poznamo take ane :roll:
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
mala račka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 58
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala račka* » 19. Apr. 2008 10:42

ja to je res, da se obnaša totalno otročje...amapk na živce mi gre tudi to, da potem folk men govori kaj dela ta mudel pa kako se obnaša itd. kakor da mene zanima!!!po enem letu pa mislim, da je že vsem jasno, da nisva več skupaj torej zakaj potem s takim užitkom govorijo to meni?pa da ga sploh niso marali, da je bil čuden itd. kakor da mene to briga!!!?pa kje so ga videli, srečali, pa s kom itd. kaj a folk hoče da sem ljubosumna ali kaj?ker NIKOLI nisem nobenega vprašala-ei ti pa si kje vidu mojga bivšega? lol
to je sedaj njegovo življenje in jaz imam svoje!! :twisted:
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 618
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 19. Apr. 2008 15:51

o joj res si boga. moj prvi tip, s katerim sm bla 'resno' v zvezi in sm bla z njemu mal manj kot dve leti se je tut podobno obnašal. sam fora je bla da se midva ne preneseva.. vidt se ne morva res :D že k sva bla skupej sva se skoz kregala pa prcala, pa včasih ko sm bla v istem lokalu kot on se je podobno obnašal, sm si misla ''matr si idoit...'' pa tut folk mi je tko govoru kje ga je vidu itd dokler nism enrat popiz*la pa jim povedala da me boli k* da nej mi nehajo govort ker slišat ne morm več zanj, da vem da je idiot in pol je folk nehal. če se je pa še kdo najdu k mi je kej reku sm pa razložila da me ne zanima ker že dolgo časa nism več z njim in je to zame zaključeno poglavje.
veliko sreče :wink:
Our passion is our strength <3
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 890
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 19. Apr. 2008 20:56

Te popolnoma razumem, da ga ne moreš pozabiti. Jaz nekoč nisem mogla pozabiti prvega fanta, ampak čez čas sem ga. Sicer nisva bila dolgo skupaj. Čez 10 let pa sem spoznala nekega fanta, ki me je spominjal na tega prvega fanta. Nekako sta si podobna. Sedaj ne pozabim tega drugega, čeprav nisva nikoli hodila, ampak stopil je v moje življenje. Ko ga srečam, (sicer redko), mi začne srce hitreje biti. Nekako mi je všeč, ampak ga toliko poznam, da vem, da nima želje imeti punco. Pa tudi nimam možnosti, da ga kje osvojim, ker nikamor ne gre.
Tako, da če si bila z nekom 4 leta, je popolnoma normalno, da ga ne boš kar tako pozabila.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov