Po dolgem času stara simpatija

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 24. Maj. 2011 19:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 24. Maj. 2011 19:53

Struca mislim, da so bile to stari casi, ko je moski konkretno osvajal zensko!

Danes hitreje se stopi v komunikacijo, ni takih zadrzkov kot jih je bilo prej, posledicno tipi imajo vec zensk na izbiro in se ne trudijo tak velik, seveda velja tut obratno.
Zaradi tega zenske so tut zacele konkretno grabiti priloznost in tut osvajati, da bi dobili tipa, ki jim je vsec, ker je konkurenca zensk velika, se posebej v velikih dinamicnih mestih. Tip, ki ti je vsec, lahko nasljedni teden, sreca novo zensko in adijo, zaradi tega so se zenske tut zacele trudit in konkretno pokazovat zanimanje.

V majhnih nedinamicnih mestih, ker je malo folka, pa je obdrzano to, da moski osvaja zensko do onemoglosti, ker predvidevam da je povezano s tem, da je bolj malo zensk na izbiro.

Ok, to je moje razmisljanje, ceprav je meni osebno bolj vsec, da tip da inicijativo.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 5. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 24. Maj. 2011 21:50

No, tud moja mami se je nekoč morala zlo potrudit okrog svojga (zdej) moža, ker pač je vedla da to hoče in je dobila...in ne, moj oči ni niti najmanj sramežljiv, ampak se mu je pač zdel fajn da se ženska zanj trudi :D

drugače pa, js nimam nobenga namena zdej u nedogled za njim skakat in se trudit...pač, lih tok da se bova družla in da mu nekak nakažem da mi je do česa več z njim, pa upam da bo pogruntu pa tud on kej naredu u tej smeri :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Uporabniški avatar
black_ariella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a black_ariella » 25. Maj. 2011 10:45

nič ni narobe, če se tud punca malo potrudi okrog fanta. nesmiselno je samo sedeti pa čakati, da se njemu posveti, da ti je všeč, pa bi ti rada kaj več. ne moreš čakat na čudež, če sama nič ne storiš. in ja: ti časi so res mi mimo, ko so samo in edino fantje delali prve korake.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 25. Maj. 2011 11:19

sirova štručka napisal/-a:Niti ne bi želela bit s tok neinteligentnim moškim, ki ne bi preko igre besed, pogledov, nasmehov... pogruntal, da mi je všeč.
Hmm..sej lahko, da zgrunta, ampak - občutki niso vedno obojestranski in verjetno kakšni taki se odločijo "signale" pač ignorirat in upat, da bodo odšli. :D
Sej je splošno znano kako se punce(*) znamo vsepovprek zaljubljat, tud če je jasno, da z druge strani ni istega interesa..
(*ne mi tulit "jz pa neee", valda ne vse)
Uporabniški avatar
Rollin #2
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2010
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #2 » 25. Maj. 2011 13:00

JZ PA NEEEEE Slika
Thanks to denial, I'm immortal!
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 25. Maj. 2011 14:01

To je res da lahk fant ignorira pa čaka da ti signali minejo, sam sej tud punca vrjetn kr hitr pogrunta, če ni odziva pa pol več ne namiguje naprej... :) je pa res, da če si zaljubljen tega ne vidiš oz.nočeš videt dokler te res po buči ne udari :D
~ The greatest trick that devil ever pulled, was convincing the world he didn`t exist ~
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Mateja_Sv » 27. Maj. 2011 8:46

Živjo, nekaj podobnega se dogaja tudi pri meni.....
Sva bivša sošolca in sva se ta teden dobila na kavi, na mojo pobudo. Kavica je trajala eno uro in je bilo zelo luštno; sproščeno, pogovarjala sva se, jaz spraševala, on spraševal. Ob koncu sva rekla, da se še slišiva.

Zdaj pa ves čas mislim na njega in si želim, da bi se spet srečala. Razmišljam, da ga pokličem naslednji teden in ga malo povprašam kako je in ga povabim spet na kavo ali pa na kakšno kosilo po službi ali pa zvečer. Mislite, da je to dobro?

Ta fant mi je res všeč. Kolikor sem razbrala, živi sam in mislim, da tudi punce nima..... Zato bi rada kar probala; ampak me je sram in strah zavrnitve....

Kakšno mnenje?
Lp, M.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Maj. 2011 15:40

Mateja_Sv napisal/-a:Kakšno mnenje?
Go for it. :)
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 28. Maj. 2011 13:51

Mateja_Sv, js se strinjam z purple_rain...go for it :) men se je obrestovalo in se naslednji tedn spet vidva hihi :D
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mateja_Sv » 29. Maj. 2011 16:07

Se bom opogumila..... Temu fantu se ne sanja, da mi je všeč in da ves čas mislim na njega. Nekako mu moram nakazati.....

m.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 29. Maj. 2011 19:37

To je tud pr men problem, preit iz teh kavic na kaj več...ampak se bo treba opogumit in to nekak nakazat...sej zgubit ni kaj ;))
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 29. Maj. 2011 19:50

To je tud pr men problem, preit iz teh kavic na kaj več...ampak se bo treba opogumit in to nekak nakazat...sej zgubit ni kaj ;))
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Mateja_Sv » 30. Maj. 2011 7:26

Lahko skupaj :)
Povej kdaj se boš opogumila :)

Jutri ga bom malo poklicala..... Uf, že zdej me tolk strah :)

Veliko sreče in srečno!!!!!

m.
Uporabniški avatar
HopeStar357
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HopeStar357 » 30. Maj. 2011 9:58

js se pripravljam in opogumljam ampak mi neki ne gre, to bi znal še trajat hehe :D
zdej čakam da on pokliče, kdaj se ta tedn dobiva... :)

velik sreče jutr, pa sej ne bo tko grozn...boš pa pol čist srečna in vesela ko se bosta dobila ;)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]