Pissing

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bi polulale tipa, ce bi vam rekel, da ga to vzburja?

Glasovanje se je zaključilo dne 25. Mar. 2005 12:54

da
12
12%
ne
88
88%
Skupaj glasov : 100

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 21:43

a ti veš da imaš v ustih, črevesju, želodcu na milijarde bakterij?

poleg tega se ni treba potopit v sod urina, sam malo ga steče po telesu in to je to ;)

če sta oba zdrava ne bo nič :)

pa, jaz že vem zakaj si umiješ roke po potrebi. ti akva pa očitno preveč gledaš medicinske dokumentarce da delaš tako paniko iz tega..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Maj. 2012 21:49

Ja vem, vem tud katere, vem cca. kolk kolonij predstavla zdravo mikrofloro, v katerem organskem sistemu katere, kak zgledajo kolonije, s katerimi testi jih ugotovit pa še cel kup enih informacij o njih.

Od kod ti zdej sod urina pa napadalna defenziva, če smo ti htel sam povedat da urin ni sterilen? :roll:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 21:59

defenziva je namenjena akvi, ker se očitno spet hoče kregat z mano da mi take govori..

pravim samo da urin ni nek vir bakterij zaradi česar bi se mogli bati da bi se okužili.

sterilen pomeni ne da je dejansko 0 bakterij, ampak da jih je premalo da bi bila kakšna možnost okužbe oz. kakršnakoli druga stvar povezana z njimi ;) če bi šli v detajle so bakterje skoraj povsod - tudi v vsaki pitni vodi.

in to ni noben mit, pač pa dejstvo ;)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Maj. 2012 22:01

A zdej se pa že hecaš no.... ;)
Zadnjič spremenil Tearjerker, dne 14. Maj. 2012 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 22:04

ti se kar smej ;) jaz sem se že precej nascal pa sem še vedno zdrav :P
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 14. Maj. 2012 22:10

slovenc79 napisal/-a:pa, jaz že vem zakaj si umiješ roke po potrebi. ti akva pa očitno preveč gledaš medicinske dokumentarce da delaš tako paniko iz tega..

:lol:

defenziva je namenjena akvi, ker se očitno spet hoče kregat z mano da mi take govori..

:lol:

Res te prosim, preberi si osnovne stvari o okuzbah. Predvsem zaradi sebe.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 22:15

ti se polulaj pa boš videla da ti nič ne bo ;)

dobro poznam ljudi ki te medicinske skrajno resno jemljejo in so germofobi in friki na razkužila..

ti nekaj povem - človek ki je obdan z bakterijam je bolj odporen kot pa nekdo ki se kar naprej razkužuje. to je resnica ki je v nobeni reviji ali strani ne boš prebrala ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Maj. 2012 22:27

akva študira medicino tako da ima verjetno bolj strokovno podlago in ve kaj govori.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 22:32

no pol je pa vse jasno.. germofob, kot veliko medicincev.. :D
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 14. Maj. 2012 22:42

Ti si šel v neke skrajnosti, gre se za osnove higiene..... :roll:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 14. Maj. 2012 22:47

ja saj to jim govorim :P

gremo nazaj na pissing, o medicini pa kje drugje, preden moderatorke vidijo..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 14. Maj. 2012 22:48

A res, jaz sem skos mislila, da bo Akva psihologinja... :gruebel: Potem bo psihiatrinja al kako? :)

V glavnem, se mi zdi, da se itak ogromno enako ali še bolj nehigienskih stvari množično izvaja pri raznih spolnih praksah, npr. analni spolni odnosi brez zaščite, izmenično menjavanje analne in vaginalne odprtine itd.... smo imeli še eno temo, kjer so uporabnice ponosno pisale, da ne marajo uporabljat kondoma pri tem :)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 15. Maj. 2012 14:52

slovenc79 napisal/-a:sterilen pomeni ne da je dejansko 0 bakterij, ampak da jih je premalo da bi bila kakšna možnost okužbe oz. kakršnakoli druga stvar povezana z njimi ;)

in to ni noben mit, pač pa dejstvo ;)

Sterilen (v okviru mikrobiologije pa tudi drugih, npr. pravil asepe, ki zajema okolje prosto patogenih bakterij) pomeni, da je dejansko 0 bakterij, bodisi v vegetativni obliki ali v obliki spor. Sterilizacija je proces ki ubije in elimira 100% vse bakterije, viruse, glive iz bodisi površine, tekočih medijev itd. Možnost okužbe ni odvisna samo od števila cfu ampak od a) patogenosti bakterije (vrste ali seva); b) imunskega statusa gostitelja; c) (ne)poškodovanosti naravnih barier gostitelja (koža, sluznica).

To so dejstva.

Nihče ne trdi, da je urin sam po sebi vir okužb. Ni pa sterilen, ko enkrat zapusti organizem. Če neka stvar ni sterilna =//= je škodljiva oziroma da povzroča infekcije. Ti je zdaj jasno?

Priznam, da me moti ko ljudje na forumih dajete nepravilne informacije, sploh kar se zdravja tiče. Tema je o pissingu, ki sam po sebi z vidika zdravstva ni škodljiv, vendar (mikrobiološka kaca!) če pride urin zdravega človeka v stik s poškodovano kožo/sluznico lahko povzroči okužbo. Ta ne bo življenje ogrožujoča, ampak tu to sploh ni poanta. In sploh tisti, ki to izvajajo, bi take stvari morali poznati. Tudi to spada pod ''safe sex'' IMHO.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 15. Maj. 2012 16:30

potem je sploh lahko kakršnakoli tekočina v naravi sterilna?

dobsedno sterilno pomeni da je nič, ampak, recimo voda iz pipe, ustekleničeno vodo tudi označimo kot strelino, čeprav takoj v stiku z zrakom, z ustno voltino ni več ;) in tudi če ni 100% brez bakterij še vedno pravimo da je sterilna..

ne, če ena stvar ni sterilna, pomeni, da LAHKO povzroči infekcije itd.. ampak na veliko bakterij ki so že v telesu (tudi v sečni cevi) je organizem najbrž odporen, sicer bi bila že ta okužena.

pravim samo da pri urinu ni nič kaj bolj nevaren kot velik stvari v vsakdanjem življenju kjer na okužbo sploh noben ne pomisli. in če se za te stvari ne dela panike, ne vem zakaj bi se jo moralo glede urina :roll:

dejstvo je da je urin sma po sebi sterilen ;) to ni noben mit. da ko rpide skozi sečila pa ni več. tako kot sterilna voda ko pride v stik z usti, pipo, whatever. praktično v naravi ni nič sterilno.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 15. Maj. 2012 17:06

slovenc79 napisal/-a:ne, če ena stvar ni sterilna, pomeni, da LAHKO povzroči infekcije itd.. ampak na veliko bakterij ki so že v telesu (tudi v sečni cevi) je organizem najbrž odporen, sicer bi bila že ta okužena.

Organizem je otporen na te bakterije vse dokler je obramba organizma dobra.
Med spolnim odnosom, pa se fizicne bariere (sluznice) lahko zelo hitro poskodujejo in se pospesi vdor mikroorganizmov.
Zenske pa procentualno pogosto imajo uroinfekte, ker je secnica pri zenskah kratka in hitro zaidejo bakterije iz anusa.

Skratka, tale tvoj fetis je nehigienski in ima mocno ozadje. Ti v znak lubezni, bi dovolil, da te zenska polula in bi ji tako dokazal, da si ji v celoti predan.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov