Pissing
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
White_Widow napisal/-a:mene pa ful rajca, ko ma kdo kakšen zanimiv fetiš...(izvzeto bruhanje in sranje, to pa nikakor in nikoli) no sej sam zato si mi zanimiv, ker maš ta fetiš na pissing
Kakšen fetiš/-e imaš pa ti, White Widow? Če ni preveč osebno vprašanje...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Lej, če vam ne paše - ne počnite tega (oz. karkoli je takega, kar vam ni všeč), simple as that. Ne obsojaj pa drugih zato.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
carrie_, fetiš na perilo, predvsem samostoječe najlonke, tudi dokolenke, pa vrtoglave petke. obožujem igranje vlog, torej različni kostumi.
rada pa mam tudi malo bol hard stvari, npr. dominanco nad nekom seveda pa obožujem tudi čisto navaden sex
rada pa mam tudi malo bol hard stvari, npr. dominanco nad nekom seveda pa obožujem tudi čisto navaden sex
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
dot napisal/-a:DonCarleone napisal/-a: A sem napisal, da so tovrstnji fetiši bolani, mogoče?
Da. (Pravilno bi bilo sicer bolni in tovrstni, ampak ok)DonCarleone napisal/-a: Ne razumem kako lahko nekoga rajcajo, takšni bolani fetiši.
Svoj prispevek sem pa napisala popolnoma mirno in obrazloženo, ne vem, kje vidiš kakršnokoli živčnost, usmerjena sem proti njej in pozivam k strpnosti Razen smeškov, ki so zgolj za popestritev teksta. Kaj je normalno, je pa zelo težko opredeliti, eni pač radi končajo recimo z izlivom po obrazu partnerke, drugi pa na tak način, pa to ne pomeni, da bi jim bilo treba pomagati in predpisati drugačen način prakticiranja spolnega odnosa. Če ti ni všeč (tudi meni ni), pač ne prakticiraš.
To je bilo mišljeno na tisto, kar je bilo napisano v oklepaju (sranje in bruhanje). Mislim, da je jasno nakazano, ampak dobro.
Ok bolni fetiš. Kaj ste sami lektorji tu na forumu ali kaj?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
kakor jaz razumem dona nima nič proti takim fetišem. ima pa proti temu da nekdo sploh ne more doživet orgazma brez (extremnega) izvajanja fetiša.
ampak se mi ne zdi da je tista ženska to resno mislila, don. sem prepričan da ji vseen lahko pride tudi brez tega ampak očitno ji je tok boljše to kot samo navaden sex da je kar tako rekla.
ampak se mi ne zdi da je tista ženska to resno mislila, don. sem prepričan da ji vseen lahko pride tudi brez tega ampak očitno ji je tok boljše to kot samo navaden sex da je kar tako rekla.
hej norci
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
očitno ni blo jasno nakazano, ker sem tudi jaz dojela tako, kot dot.
še vedno pa se ne strinjam, da se tiste fetiše v oklepaju okliče za bolne. kje pa je ta meja, kaj je bolno in kaj ni? lulanje ja, sranje ne? samo v naših glavah, vse je tam Dokler s tem nobenemu ne škoduješ, se mi ne zdi bolno
še vedno pa se ne strinjam, da se tiste fetiše v oklepaju okliče za bolne. kje pa je ta meja, kaj je bolno in kaj ni? lulanje ja, sranje ne? samo v naših glavah, vse je tam Dokler s tem nobenemu ne škoduješ, se mi ne zdi bolno
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
slovenc79 napisal/-a:kakor jaz razumem dona nima nič proti takim fetišem. ima pa proti temu da nekdo sploh ne more doživet orgazma brez (extremnega) izvajanja fetiša.
Pravilno me razumeš.
@White_ window; Meni OSEBNO so bolni, govorim v svojem imenu( seveda tisti tvoji v oklepaju, da ne bo spet frke). Jasno je, da nisem ravno kompetentna oseba, da dajem tovrstne "dijagnoze", ampak tukaj smo zato, da vsak napiše svoje mnenje oz. kako gleda na določeno stvar. In torej, če se meni ne zdi nekaj normalno še ne pomeni, da je temu dejansko tako, ampak valjda je jasno, da za eno stvar nimamo vsi enakega mišljenja.
In ne vem zakaj takoj mislite, da nekoga obsojam, če povem mnenje, ki mogoče drugačno od večine? Sej zato pa smo na forumu...
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
White_Widow napisal/-a:carrie_, fetiš na perilo, predvsem samostoječe najlonke, tudi dokolenke, pa vrtoglave petke. obožujem igranje vlog, torej različni kostumi.
Samostoječe najlonke. Ravno sem si nameravala ene kupiti jutri. Mi prilimaš eno fotkico tvojih najljubših?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
možnost okužbe je enaka kot pri navadnem sexu, kar se tiče pissinga.
urin zdravega človeka je sterilen in NI škodljiv še koristen je lahko, npr. za spiranje rane če v bližini ni strerilne vode (npr. na morju če te opeče meduza)
urin zdravega človeka je sterilen in NI škodljiv še koristen je lahko, npr. za spiranje rane če v bližini ni strerilne vode (npr. na morju če te opeče meduza)
hej norci
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
slovenc79 napisal/-a:urin zdravega človeka je sterilen in NI škodljiv
Urin zdravega človeka je sterilen do vstopa v sečnico. V sečnici so navadno prisotne nepatogene bakterije, tako da urin zdravega človeka ni škodljiv per se, ni pa v točki ko preide skozi sečnico več sterilen. Kar pomeni da bi stik urina s poškodovano povrhnjico vsekakor lahko povzorčil patologijo.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
^^ Tearjerker ti je super napisala , vidim pa da nisi od majhnih nog razumel kaj pomeni, da si umijes roke zatem ko obavis potrebo.
Med seksualni odnosom se dostikrat lahko genitalna ali ustna sluznica poskoduje zaradi trenja ali vakuma, kar pomeni da se ji obrambna sposobnost zniza, sluznica postane bolj prepustna za patogene bakterije ali pa nastanejo oprtunisticne okuzbe. Nekateri invazivni sevi sploh ne potrebujejo biti v zelo velikem stevilu, da lahko povzrocijo okuzbo.
Med seksualni odnosom se dostikrat lahko genitalna ali ustna sluznica poskoduje zaradi trenja ali vakuma, kar pomeni da se ji obrambna sposobnost zniza, sluznica postane bolj prepustna za patogene bakterije ali pa nastanejo oprtunisticne okuzbe. Nekateri invazivni sevi sploh ne potrebujejo biti v zelo velikem stevilu, da lahko povzrocijo okuzbo.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Sej ne moreš očistit sečnice. Tiste boge zatirane bakterije tam majo celo svojo funkcijo in to ni škodovat organizmu. Število bakterijskih kolonij (ja bakterije se pač ne šteje ko da jih je 6 tamle) je pa lahko tudi zelo nizko, pa če so patogene, bo pajdr. To da je urin sterilen drži,vendar, da to ne velja za urin, ko je enkrat izven telesa. In širit mite v 2012 pač ni kul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]