Pissing

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bi polulale tipa, ce bi vam rekel, da ga to vzburja?

Glasovanje se je zaključilo dne 25. Mar. 2005 12:54

da
12
12%
ne
88
88%
Skupaj glasov : 100

¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 24. Jan. 2005 16:34

Fuj ne blek,jek :roll: Ko tut menda ce bi probala nekak mi nei uspelo zarad treme...Hijo fuj:P Sicer ja ne vsakemu svoje.Z urinom se izločajo vse one zadeve,ki jih res nei privosla nekomu gor po telesu...
tajda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tajda » 24. Jan. 2005 18:26

Nikol mi to sploh na misel ni prišlo, in mi je ful bljek, sploh si nočem predstavljat da to kdo dela.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 24. Jan. 2005 19:26

¤MajC¤ napisal/-a:Z urinom se izločajo vse one zadeve,ki jih res nei privosla nekomu gor po telesu...

me zanima kaj bi rekla na staro budistično tehniko, ki je danes prepoznavna kot urinoterapija (mislim, da se tako reče).
gre za to, da obstajajo v izločanju urina trije tokovi ...v prvem, se izločijo strupene snovi, medtem ko drugi tok zberejo (npr v kozarcu al čem) in potem popijejo... tako vsako jutro na tešče, kar bi naj omogočilo telesu da samo sebe zdravi.

seveda to nima nobene veze s sexom, ampak tibetanci so znani po svoji modrosti ... ali pač
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 24. Jan. 2005 19:32

No ja,so ja...ne pravim da je to nezdravo.tut med vojno ko ni blo vode so eni tak preziveli pa nekak prekuhavali pa to,pa itd stvari.sam nekak jaz tega nebi konzumirala.(razn mogoce ce bi res blo odivno od tega moje zivljenje,pa se to ne morem sodit,dokler se nebi znasla v taki situaciji...Pa one crve ko v rane zasijejo da pojejo gnoj dol tut ne wem kak bi prenasala ce bi mogla...
Kaj se pa pissinga tiče ne wem....werjetno ni tak nagrauzno ce sta neki v bani pa se iz telesa lahko takoj to dol stusira,v usta al pa kj takega pa je ogabno.
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčulilika » 24. Jan. 2005 19:36

To je pa res zlooooo ogabno!!!!! MI je kr tek pobralo. Nevem kaj takšni ljudje razmišljajo! :gruebel:
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
levčika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a levčika » 24. Jan. 2005 19:39

od kje pa ta ideja :?: :?: :?:
polilat :!: :?: :?: :!:
sam to ...... o baaaaaaaaddddddd :!: :!:
Tamika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamika » 24. Jan. 2005 20:25

S fantom sva se šla enkrat skupaj tuširat in nekak je padla ideja o pissingu...in potem me je po nogah polulal :lol: :lol: :lol:
Meni je blo ful smešno in sem se ful režala...sploh pa nisem pomislila, da bi mi blo ogabno, al pa kaj takega. Je pa bilo zanimivo.

Kar pa se kozlanja pa sranja tiče, pa je totalno out!!!! Za tiste, ki jih to pali in jim je všeč, pa po moje ne razmišljajo normalno!!
Lp, Tamara
Uporabniški avatar
jagoda77
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda77 » 24. Jan. 2005 20:51

Jaz vedno, ko se tusiram, me lulat prime in lulam, kva naj... in potem ce se skupaj tusirava, recem, da me lulat... pa pravi... ja lulaj a ne... pa tudi ce bi njega prijelo al pa da bi me tko za foro polulal po nogi pri tusiranju, me ne bi kap. Saj tko pravjo, da ce te meduza useka, da se naj en polula gor.
Glede bruhanja pa kakanja... no to je pa druga stvar, no pa mislim, da so redki tisti, ki imajo to za fetis, jaz ze nisem ena izmed njih ;)
Always Tutty Frutty
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 24. Jan. 2005 21:16

men to ni lih...
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Jan. 2005 10:22

Če bi mi rekel, da naj ga, bi verjetno rekla ne. Če bi potem še dodal, da ne upam, ga pa polulam in še popljuvam zraven. :twisted:
Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 25. Jan. 2005 11:33

No, da še jst povem kaj se je men zgodl (pa niti slučajn nism glasovala Da): sva bla enkrat pod tušom in me je lulat prjel pa je reku da nej, pol je pa še on in me je pač po nogi (sm bla ful presenečena in sm se fuuuul začela režat), sam itak sva mela vodo odprto tko da se je to takoj splaknilo, tko da ni blo nč groznga ... se je pač zgodla čist slučajn in nenačrtovano .... da bi mi blo pa to v užitek med sexom pa niti slučajn ne :nein:
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 20. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a KranCk » 25. Jan. 2005 13:01

tole pod tusam je pomoje cist navadn glede lulanja...
vse ostalo pa JUKKKKK :eek:

drgac pa-ja obstajajo poornici k se folk serje med sabo :( :( :( :roll:
Uporabniški avatar
white_sharky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a white_sharky » 25. Jan. 2005 13:17

sam ne bi nikoli polulal mojo ljubi
in tudi ona ne bi to naredila meni
tajda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tajda » 25. Jan. 2005 14:50

Imela je ful vročino (prehlad) in poj ne vem kako je do tega prišla, ampak baje, da če spiješ urin, da se ful hitr pozdraviš .In mi smo se še cel dan zafrkaval da naj res proba. Naslednji dan je prišla v šolo in rekla da je spila urin (mislim da ga je res, ne vem pa za 100%) in od takrat se mi je tko zagravžala da sem jo komej v faco pogledala. Bljak!
Sorry vem da je mal offtopic, sam glih sem se spomnila ko sem brala od Pume post. :krank:
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 12. 2004
Kraj: Venera

Neprebrana objavaNapisal/-a ballerina » 25. Jan. 2005 15:37

ok, golden pissing še nisem izvajala...enkrat sem za foro pod tušem ga polulala po nogi pa se mi je smejal... :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov