Pissing
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
noben sex ni higienski, če gremo v take detajle. razen če dva sexata v bazenu polnem razkužila.
o obrambi telesa govorim o imunskem sistemu, ne o koži in če sta dva človeka zdrava, imata delujoč imunski sistem. in čist urin (dokler ne pride skozi sečnico, da ne bo kdo spet..)
o anusu in sečnici pa druga zgodba. anus seveda ima bakterije, ki lahko pridejo v sluznico. ampak to nima veze s pissingom.
o obrambi telesa govorim o imunskem sistemu, ne o koži in če sta dva človeka zdrava, imata delujoč imunski sistem. in čist urin (dokler ne pride skozi sečnico, da ne bo kdo spet..)
o anusu in sečnici pa druga zgodba. anus seveda ima bakterije, ki lahko pridejo v sluznico. ampak to nima veze s pissingom.
hej norci
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
ja, hvala enako meni urin v vseh teh letih še ni škodoval ker sem zdrav, niti drugim fetišistom ki jih poznam ne. ker urin ni nič bolj nevaren kot voda iz pipe.
verjamem da ima večina ljudi predsodke, ker je to pač izloček iz telesa, ampak ni škodljiv.
btw, tudi sperma gre skozi isto sečno cev, pa jo nekatere pogoltnejo. tako da je vse to izključno iz predsodkov, ne dejstev
verjamem da ima večina ljudi predsodke, ker je to pač izloček iz telesa, ampak ni škodljiv.
btw, tudi sperma gre skozi isto sečno cev, pa jo nekatere pogoltnejo. tako da je vse to izključno iz predsodkov, ne dejstev
hej norci
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
ko mam na sveže obrito tamalo, me zna včasih fajn pečt, ko urin pride v stik s kožo..če nimam možnosti takoj umit z vodo urin s kože tam dol, se mi takoj nardijo rdeči izpuščajčki/mozolčki - vnetje.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Akvamarin napisal/-a:^^Meni ne bo zneslo, da bi ti dodatno pojasnevala, pac se vidi od dalec, da ne razumes.
Men je mal hudo ko vidim za izobraževanje kakih trdobučnežev gre med drugim moj davkoplačevalski denar.
Akvamarin napisal/-a:Pac si preberi kaksno literaturo na to temo, sam se izogibaj nestrokovnih clankov po raznih revijah.
Zdej bo šol pa vizito brat
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Tok nagravžno pa spet ni. Obstaja še kej bolj nagravžnega kot pissing. Moje mnenje.
Prvi neprebran prispevek • 247 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]