Pissing
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
honeydew - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 11. 2005
O shit Tonja kako ozko gledaš. Pa ne morš mi neki nažigat o tem kako se imaš rada in hočeš da te tip spoštuje and shit. Kaj ima to veze s fetišem. A tisti človek, ki poskuša izživet svojo fantazijo je nespoštljiv? Do koga že? Ojoj! Seveda nam je vse to kr neki, ker nimamo fetiša na scavnico, ga imamo pa na kaj drugega.
Vsakemu svoje!
Vsakemu svoje!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Po tvoje človek ne sme povedat svojemu pratnerju svojih fantazij? Kaj je zaradi svojega "nenavadnega" fetiša kaj drugačen človek?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
Anona - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
Jaz menim, da partner lahko svoje spolne fantazije pove. Odločitev vsakega posameznika pa je ali mu te fantazije tudi pomaga uresničiti. Če pač nisi za to, to poveš in partner mora to spoštovati. Itak pa ni dobro, da greš prek svojih mej in to narediš, čeprav se ti gnusi. Če sta oba partnerja za to, tu ne gre za nobeno poniževanje in nespoštovanje.
Ni vse zlato, kar se sveti.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ne hvala. pa če je to še tako vzburjajoče. NE HVALA.
res ne vem zakaj je to dobro.
čaw
res ne vem zakaj je to dobro.
čaw
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kaj mislite na to, da bi ko bi sexal v kopalnici pa da bi se polulal ko bi ga mel v vas?
Ne me napadat sam vprašam...
Ne me napadat sam vprašam...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Mislila sem s tem, da bi se tvoj tip vate polulal...
Hm...to, da bi ga mel v tebi pa da bi se ti polulala pa tud nevem, če bi se lahko...
Hm...to, da bi ga mel v tebi pa da bi se ti polulala pa tud nevem, če bi se lahko...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Aja sem mislila, da da kontra misliš...hm...mogoče bi se lahko? Nevem edin mogoče tk, da bi ga mal ven dal ane da ne bi bil dokonca notr...nevem...
Sam sem gledala k bejbam full pride ane k prov ven šprica...a takrt tk sprosti mišice da še lula pol zraven ane? Ker drugače se men to zdi nemogoče...nevem no...
Sam sem gledala k bejbam full pride ane k prov ven šprica...a takrt tk sprosti mišice da še lula pol zraven ane? Ker drugače se men to zdi nemogoče...nevem no...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Pomoje se ful težko, ker tipi težko lulajo, ko jim stoji. More to kak tip povedat, js samo sklepam po pripovedovanju mojga tipa, ki je povedu, da je pač težko. Sm pa brala enkrat na enm forumu, ko je tip povedu, da se je polulal (zanalašč), ko ga je mel not, in da je bil občutek fenomenalen.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]