Partner(ka) ne upošteva mojih strahov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
puma napisal/-a:cvetko napisal/-a: nočem iti v planine, ker me je enostavno strah
zanimivo. Česa pa te je strah v planinah?
in o kakšnem načinu planinarjenja je reč, ali je govor o hriboplazenju ali prav z klini po steni plazit?
Ene je preprosto strah. Poznam precej ljudi, ki jih je že na Nanos strah iti, pa je nizek hrib...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^
ej cvetko,kaj punca nrdi,če je doma wc zaseden?
ej cvetko,kaj punca nrdi,če je doma wc zaseden?
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
- bonbonchek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ma ne morete zdej rečt, da je razvajena ker ni hotla it na WC v naravi, lol. Sploh če sta mela npr. do doma 10 minut...
Zaradi drugih stvari pa definitivno ja... - da bi mene kdo SILIL naj grem z njem v hribe, če mi ni do tega, sorry - js bi popenla. Zakaj se ne postaviš zase in enostavno rečeš, da tebi pač to ni, ker te je strah in naj te ne sili več in naj ne izsiljuje z otročjimi forami (Ala nimaš me rad, ker ne greš z mano v hribe... ). Pa boš takoj videl, na čem si. Če te ma punca samo tko malo, je itak bolje da gresta narazen. Če se bo pa zamislila in celo ugotovila, da je res pretiravala s tem, no potem si pa itak ti na zmagi.
Samo ljudje, dejte se POGOVARJAT in ne tiščat v sebi, ker to je pa res neki najslabšega.
Zaradi drugih stvari pa definitivno ja... - da bi mene kdo SILIL naj grem z njem v hribe, če mi ni do tega, sorry - js bi popenla. Zakaj se ne postaviš zase in enostavno rečeš, da tebi pač to ni, ker te je strah in naj te ne sili več in naj ne izsiljuje z otročjimi forami (Ala nimaš me rad, ker ne greš z mano v hribe... ). Pa boš takoj videl, na čem si. Če te ma punca samo tko malo, je itak bolje da gresta narazen. Če se bo pa zamislila in celo ugotovila, da je res pretiravala s tem, no potem si pa itak ti na zmagi.
Samo ljudje, dejte se POGOVARJAT in ne tiščat v sebi, ker to je pa res neki najslabšega.
-
SchneeEule - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2009
- Kraj: Gorenjska
js ne,za druge pa ne vem...haley napisal/-a:^^Ok mnde ne greste ljudje ven pred hišo potrebe opravit, če je doma wc zaseden?
ampak če ga punca dejansk sprau u hribe/gore,nj se cvetko zaklene u wc...bo še laufala u gmajno,da bo lah opravla potrebo,drgač nj ji pa mehur poč
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
- modrobela
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 3. 2010
bonbonchek napisal/-a:Ma ne morete zdej rečt, da je razvajena ker ni hotla it na WC v naravi, lol. Sploh če sta mela npr. do doma 10 minut...
ni razvajena zaradi WCja, ampak zato, ker se mula, ker ni dosegla da bi šel z njo v hribe. Kot 3letni otrok, ko mu ne kupiš igrače.
- Princeska**
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2009
Upam, da se avtor te teme norca dela??!! Če pa se ne in ga take težave spravijo ob živce, potem pa ne bo nikoli poročen (če bo pameten, če ne pa mu bodo drugi sra*i po glavi celo življenje).
P brez zamere
P brez zamere
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
McLarnovc napisal/-a:Ene je preprosto strah. Poznam precej ljudi, ki jih je že na Nanos strah iti, pa je nizek hrib...
ravno to me zanima, oz če se bi mu dalo razložit doživljanje ob tovrstnem strahu pred planinami.
- cvetko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2005
res je ni dosegla cilja! Pa tudi nem popustil!! To v hribe je mišljeno triglav!! Bojim se klinov, že ko sem bil na donački sem moral 10m po klinih iti, pa sem mislil, da me bo pobralo! Sem človek, ki se drugači ful ukvarja s športom, samo pač v gore mi ni za iti (vsaj ne tako visoke!). Je pa tudi v tem finta, da gre kar nekaj kolegov gor in sama mlada družba in je sedaj kao idealna priložnost za na triglav!
Danes je že normalne volje! Samo če bo še mi enkrat rekla kaj glede gor ali kaj takega (seveda ob kakem trenutku neprimernem) bom ji pač moral povedati svoje. Pa se bo morala zaradi teh gora odločiti! Mogoče sem se že od začetka preveč prilagajal! Kaj te vem!
Sma imela nekje 10min do doma!
Hvala vsem za pametne in nepametne nasvete!
Danes je že normalne volje! Samo če bo še mi enkrat rekla kaj glede gor ali kaj takega (seveda ob kakem trenutku neprimernem) bom ji pač moral povedati svoje. Pa se bo morala zaradi teh gora odločiti! Mogoče sem se že od začetka preveč prilagajal! Kaj te vem!
Sma imela nekje 10min do doma!
Hvala vsem za pametne in nepametne nasvete!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov