Partner(ka) ne upošteva mojih strahov

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetko » 22. Avg. 2010 3:45

Zanima me naslednje! S punco sma oz. je ona z mano na bojni nogi že par dni (razlog: ker nočem iti v planine, ker me je enostavno strah - sem rekel, da me naj ne silli, ampak ona še vedno!) in mi to vse skuapj sponaša itd...

Danes naprimer, sma šla domov, ona kar pred mano (jo je na wc), sem ji rekel saj lahko tukaj v naravi, ampak ona je hotela čimprej domov. Potem mi je začela, saj ti nočen z mano v hribe, jaz pa sem takoj pač hotela domov!

meni je bed zaradi tega, ker se tako obnaša (meni se zdi kot 3 letni otrok!!). Kaj naj naredim! Meni je totalno bed!!!! Upam, na pomoč.

LP
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Avg. 2010 7:15

veš kaj. lepo ji povej, da če niti na wc v naravo ne more it... potem planine zagotovo niso zanjo.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Avg. 2010 7:55

cvetko moj cvetko....jaz bi se na tvojem mestu žrtvoval....pa bi šel v gore z njo....pa probajta hodit nad prepadi....pa pojdi prej v kakšen fuzbal klub drseči start trenirat....saj veš, na kaj namigujem, kajne? o ti cvetko.... :)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 22. Avg. 2010 7:57

To, da ti zameri, če ne greš v hribe je bolano. Se mi zdi, da ni med nami nikogar, ki bi si želel početi prav vse kar se nekdo spomni.
Glede wcja te pa ne razumem popolnoma.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 22. Avg. 2010 8:02

sanjaanjaskranja....cvetko je bil nekje zunaj s punco, verjetno se je dobro počutil...ona pa je težila, da morata domov, ker jo srat tiši....in ko sta prišla domov, je zašprintala proti wc-ju,potem jo je pa vprašal, da zakaj se ni pokakala v naravi...pa mu je odgovorila, da on noče z njo v hribe, kjer bo ona uživala, ona pa zato njemu ne privošči užitkov kjerkoli sta že bila...

pa še prav je tako...si zamisliš, da bi eden od naju na tisti kakec v naravi nagazil? :eek:

o cvetko, ti si legendo! :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 22. Avg. 2010 8:05

^^
="cvetko"
Danes naprimer, sma šla domov, ona kar pred mano (jo je na wc), sem ji rekel saj lahko tukaj v naravi, ampak ona je hotela čimprej domov. Potem mi je začela, saj ti nočen z mano v hribe, jaz pa sem takoj pač hotela domov!

Evo tole odebeljeno meni ni znano.

Res ja dobro, da nisva nagazila na kaj takšnega. Sicer jaz tudi ne opravljam potreb v naravi, ampak nikoli pa ne veš kdaj je nujno potrebno kaj takšnega.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 22. Avg. 2010 8:07

hecno je. :) :D Pač niso vsi za vse. Ona te ne bi smela silit v nekaj :D :lol:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 22. Avg. 2010 8:08

Razvajena punca, če zaradi tega tečnari, ker ne gre v hribe. Ene hočejo čisto vse doseči in to s trmo, če se le da.
sunshinee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshinee » 22. Avg. 2010 9:27

Hja cvetko tezka je tale.
Js mislim da mas naslednje tri moznosti. Ker pa sam najboljs poznas vajin odnos, bos ze znal sam presodit kaj in kako.
Men osebno se zdi najboljsa resitev pogovor. Da se odkrito pogovorita kaj si kdo zeli in tudi pricakuje. Ker mislim ds vsa poanta veze so kompromisi.
Lahko ji enostavno popustis, ampak mislim, da te to ne bo najbolj osrecl.
Ali pa jo enostavno posljes v tri krasne in jo pustis da se kuja.
Ne vem, kak ostali gledate na situacijo, ampak men veza kjer se mora en skoz prilagajat drug pa vse doseze ni noben prav odnos ampak sam izkoriscanje. In v taki situaciji ponavad en partner zelo trpi.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Avg. 2010 9:52

Razvajena do konca... :roll:

Da nebi slučajno popustil. Bodi dec! Sploh pa, če te je strah hodit v gore, potem tam nimaš kaj iskati.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 22. Avg. 2010 11:37

cvetko napisal/-a: nočem iti v planine, ker me je enostavno strah

zanimivo. Česa pa te je strah v planinah?

in o kakšnem načinu planinarjenja je reč, ali je govor o hriboplazenju ali prav z klini po steni plazit?
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 12:11

Sploh te nima pravice silit v nekaj kar ti ne paše pa ne glede na to, ali te je strah ali ti ni všeč.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 22. Avg. 2010 12:11

Cvetkov strah pred gorami se ne sliši posebej racionalno, ampak punca je pa izsiljevalka. Brcni jo. (Samo ne v prepad...)
modrobela
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modrobela » 22. Avg. 2010 12:26

to je res izsiljevanje ja. kaj veš kaj vse si bo še zamislila in kuhala trmo, ko ne bo dosegla željenega. moj nasvet je, da si poiščeš drugo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Avg. 2010 12:41

floribunda napisal/-a:veš kaj. lepo ji povej, da če niti na wc v naravo ne more it... potem planine zagotovo niso zanjo.
:lach:

Se pa kr strinjam z večinskim mnenjem, da tole ne štima. Če ti ni za it, sploh, če imaš nek strah - nima veze kolk je racionalen ali ne, te res ne sme siliti, oz. jao, bi mogla tole bolj spoštovat in probat razumet.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov