Partner(ka) ne upošteva mojih strahov

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Avg. 2010 7:38

Jaz te čisto razumem in podpiram (glede hribov). Če se bojiš višine in plezanja, je mnogo bolj pametno, da ostaneš v dolini, kot da bi te potem s tretjega klina s helikopterjem reševali, kot da si nekakšen retardiran Čeh.

To glede stranišča pa ne razumem ravno najbolje, predvsem zato, ker nisi povedal, za kakšno potrebo je šlo. Lulat v naravi res ni kakšna posebna panika, če jo je pa na No. 2 tiščalo, je pa jasno, da je domov laufala. Dame ne serjemo po grmovjih :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Avg. 2010 11:00

jullia_ napisal/-a: Dame ne serjemo po grmovjih :D

sploh če je do 10 min vstran. (ni pa lepo, da mu rekla, da je to naredila nalašč. to lahko pomeni, da bi sicer lahko šla v naravo, a ni hotela).

glede problema. hja, ne moreš si pomagati, če te je strah lazit na triglav. mah meni je to nekaj podobnega kot da bi jaz mojega silila na bungee jumping, če vem, da ga je strah. pa če bi se dol vrgli vsi kolegi se on nebi.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a alenka1971988 » 23. Avg. 2010 12:17

ojoj kakšne "probleme" imata ..no pa vseeno če ti bo v pomoč - moj primer: jaz obožujem morje, fant malo manj in se naveliča po 4, 5ih dneh. kompromis - greva na morje večkrat (2x, 3x) za 3, 4 dni in sva oba srečna. naslednji primer: on je nor na motorje, jaz nisem prevelik ljubitelj.kompromis - kupil je malo lažji motor ki ne gre preveč hitro in tudi vozi se po predpisih in tako sem sčasoma tudi jaz vzljubila vožnje z njim.
tvoj primer: nočeš v visoke gore v kolikor sem prav razumela, ona bi šla na triglav - naj gre z prijatelji / planinskim društvom.., s tabo pa pač na "nižje hribe". vse se da samo pogovoriti se je treba in se malo prilagoditi. če pa ona vztraja pri svojem pa ji pač pokaži do katere meje si se pripravljen pogajati in ne popuščaj. sčasoma ji bo že postalo jasno kako je v resni zvezi. :)
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 23. Avg. 2010 16:20

Alwaleed napisal/-a:Cvetkov strah pred gorami se ne sliši posebej racionalno, ampak punca je pa izsiljevalka. Brcni jo. (Samo ne v prepad...)

:rofl: :rofl: :rofl:

eeeeem......ponavadi se res en delam norca ampak...tale cvetkov problem me je pa (oprosti cvetko) ful nasmejal :D jah, ona naj nosi s sabo kemični wc v gore, ti pa kšn toaletn papir u ruzak, pa bo...mogoče pa jo je stisnilo na wc, ker sta s klinov visela...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 23. Avg. 2010 16:53

alenka1971988 napisal/-a:naslednji primer: on je nor na motorje, jaz nisem prevelik ljubitelj.kompromis - kupil je malo lažji motor ki ne gre preveč hitro in tudi vozi se po predpisih in tako sem sčasoma tudi jaz vzljubila vožnje z njim.

OK, tega ne štekam, tut največji in najmočnejši motor lahko voziš po pameti in po predpisih, kot se lahko tut z mopedom ubiješ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Avg. 2010 17:02

Ilovecoffe, kaj tudi ti imaš moto?
zanimivo da si vsi razočarni tipi potem kupijo motor, ampak en tak npr. yamaha r1
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a IloveCoffee » 23. Avg. 2010 17:09

delusional napisal/-a:Ilovecoffe, kaj tudi ti imaš moto?
zanimivo da si vsi razočarni tipi potem kupijo motor, ampak en tak npr. yamaha r1

Trenutno nimam, jih pa obožujem, tako da kej resnega pride na vrsto s financami (hopefully next year), trenutno so druge stvari pomembnejše. Bo pa to zame uresničitev sanj, ne zdravljenje frustracij in razočaranj. :evil:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 23. Avg. 2010 17:31

ne razumem kako njej ni jasno da te je strah hribolazenja, klinov in verjetno tut višine... Obnaša se res otročje. Da je šla omenit pa to da nočeš z njo na Triglav, takrat ko se ona ni hotela polulat al pokakat v naravi mi je pa smešno, to kaže da ni zrela tale tvoja deklina, ajd če je šlo za veliko potrebo to res ne moreš v naravi (oz. težko). Če je šlo za malo potrebo pol ženska pretirava.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov