Osvajanje, se ga je možno naučiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
mene pa zanima, kako ženske gledate na to, da vas nekdo zapeca npr. preko e-maila. Že večkrat se mi je namreč zgodilo, da sem bil z meni simpatično žensko le redko v kontaktu; npr. da imava skupaj le par ur predavanj, kjer pa je pač veliko ljudi in mi je pač težko tam pristopit do nje. Kako potem ta ženska gleda na to, da jo na pijačo povabim preko maila (tega dobim preko kake kolegice, ki jo pozna). Je to patetično, primerno le v izjemnih primerih ali le do določene starosti?
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Ne to delat!!
Mislim da je za povabilo na kavico dovolj teh nekaj ur, ko sta skupaj na predavanjih. Po kakem predavanju (ce recimo skupaj cakate na naslednje predavanje cez uro, dve) jo preprosto povabi na pijaco. Ali pa po predavanjih.
Meni je ta FB, maili in sms-i vse tak neosebno in mi nekak ni vsec...
Rajsi ohranjaj osebni stik.
Mislim da je za povabilo na kavico dovolj teh nekaj ur, ko sta skupaj na predavanjih. Po kakem predavanju (ce recimo skupaj cakate na naslednje predavanje cez uro, dve) jo preprosto povabi na pijaco. Ali pa po predavanjih.
Meni je ta FB, maili in sms-i vse tak neosebno in mi nekak ni vsec...
Rajsi ohranjaj osebni stik.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Sljus napisal/-a:mene pa zanima, kako ženske gledate na to, da vas nekdo zapeca npr. preko e-maila. Že večkrat se mi je namreč zgodilo, da sem bil z meni simpatično žensko le redko v kontaktu; npr. da imava skupaj le par ur predavanj, kjer pa je pač veliko ljudi in mi je pač težko tam pristopit do nje. Kako potem ta ženska gleda na to, da jo na pijačo povabim preko maila (tega dobim preko kake kolegice, ki jo pozna). Je to patetično, primerno le v izjemnih primerih ali le do določene starosti?
Kot je predhodnica napisala,se izogibaj teženja prek gmaila,fejsića ali sms.Ker na neznane številke ti ne bo odgovorila,pa mislila bo da si kakšen psiho.
Če ne moreš uleteti po predavanju do nje oz. če ti je bedno ti predlagam naslednje
Na list papirja napiši (predlagam zgornji kot) :
Full nerodno mi je,da bi te povabil na kavico pred frendicam,ker mam feeling,da bo odgovor negativen Ne bi se rad osmešil. Če je odgovor DA,mi pošlji sms na spodnjo številko.Med predavanji veliko spim,ter se dolgočasim,tako da me lahko zbudiš tudi ti z kakšnim sms-om.Seveda bi šla šele po 300em sms na kavico
P.S.....če je odgovor NE,pa lahko ta list z predavanja zmečkaš in vržeš v smeti.Ker mi bo fuul nerodno,ene pol leta ne bom hodil na predavanja,ampak se splača riskirati
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Nice one.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Seveda sem pozabil napisat,da je možnost da bo čist kretenski ulet...lahko bo pa tudi simpatičen.Čist odvisno kakšen tip ženske je.
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
Ne ne, listki so sigurno bolj simpatična varianta, sem razmišljal tudi o tem , samo se nisem spomnil pravi čas. Pa ni treba, da je sporočilo tako dramatično, a ne.
Aja pa še to: kako dolgo je smiselno težit ženski, če te ignorira oz. ne daje jasnega odgovora? (pa ne mislim zdaj maile al pa te listke, ampak na splošno) Je dobro vprašati še enkrat, če nisi siguren, al je to že annoying?
Aja pa še to: kako dolgo je smiselno težit ženski, če te ignorira oz. ne daje jasnega odgovora? (pa ne mislim zdaj maile al pa te listke, ampak na splošno) Je dobro vprašati še enkrat, če nisi siguren, al je to že annoying?
Zadnjič spremenil Sljus, dne 03. Nov. 2010 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
Moraš jo mal nasmejat.
Če bo samo hladno sporočilo,pol nimaš šans (razen če si ji všeč).
Če zgledaš kot Brad Pitt ji lahko napišeš številko na WC papir.
Če bo samo hladno sporočilo,pol nimaš šans (razen če si ji všeč).
Če zgledaš kot Brad Pitt ji lahko napišeš številko na WC papir.
-
Jochie napisal/-a:^^ti se šališ, kajne?
Ne.....simpatičen pristop (na papirju) Čeprav bi jst samo sporočilo mal "preoblikovala"-
Če ga pa ne vzameš "čisto dobesedno", te pa nasmeji.
Rezultat je pa itak odvisen od drugih dejavnikov, sam pristop se mi pa ne zdi tak, da bi šel "direktno v koš" Čeprav tale sramežljivost bi ga pa znala bližje smetem postisnit, v kolikor se vtis ne popravi.
-----------------------------------------------------------------------
PART 2
Jochie napisal/-a:listki palijo do 6.razreda osnovne šole...ne ga srat....
res je, tam so se dogajali. Nostalgija je pa še vedno fina, a ni? Ravno zato je simpatično Vsaj meni.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 03. Nov. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aja pa še to: kako dolgo je smiselno težit ženski, če te ignorira oz. ne daje jasnega odgovora?
Niti minute.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov