Osvajanje, se ga je možno naučiti?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 06. Okt. 2010 13:51

Ne bi rekla, da se osvajanja naučiš, ampak da igraš vlogo, da nisi več to ti, ampak se nekaj samo priučeno izdajaš. Ne bi želela moškega, ki se je osvajanja učil. Hočem, da je to kar je.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 06. Okt. 2010 14:05

Vsak se uči na napakah, tako da v končni fazi nihče ni samo to kar je, ampak se stalno oblikuje, stalno izpopolnjuje. Ni zdaj nujno, da če se moški nauči biti boljši v osvajanju, da pa pozabai kdo in kaj je. Logično da ne boš ponavljal ene in iste napake, če vidiš, da nekaj ne more štimat.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 06. Okt. 2010 14:31

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 06. Okt. 2010 17:44

cvetkaaa napisal/-a: Hočem, da je to kar je.

:roll:

Kdaj boste že nehale ene lajnat to zgonjeno frazo.Ljudje se spreminjamo, sploh tekom pubertete. In v puberteti in mladosti se še posebaj učimo novih stvari, zelo hitro.Učimo se družbeno zaželjenega obnašanja in podobno.Te stvari postanejo del nas.Z izkušnjami absorbiramo, kaj je uspešno in kaj ne.

Ne morem verjeti, da ene mislite, da si pri 15, kakšen pač si in tu nič ne moreš, lahko "si kar si", ali pa "igraš". Ma svašta.

To so osnove sociologije, no.Tako kot se naučimo vozit becikl, avto...se naučimo v interakciji z ljudmi tudi odnosov, osvajanja..itd..

~NIA~ napisal/-a:spoznavam samo prijatelje svojih prijateljev, ki mi zagotovijo, da je oseba OK. & tiste, ki jih pač moram (sošolci, sodelavci...)).

To pomeni,da nimaš samozavesti in ne zaupaš svojemu občutku za ljudi. Po domače, drugim pustiš, da ti filtrirajo, kdo je zate in kdo ne.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 07. Okt. 2010 12:20

Džeki napisal/-a:Ljudje se spreminjamo, sploh tekom pubertete. In v puberteti in mladosti se še posebaj učimo novih stvari, zelo hitro.Učimo se družbeno zaželjenega obnašanja in podobno.Te stvari postanejo del nas.Z izkušnjami absorbiramo, kaj je uspešno in kaj ne.

Ne morem verjeti, da ene mislite, da si pri 15, kakšen pač si in tu nič ne moreš, lahko "si kar si", ali pa "igraš". Ma svašta.

To so osnove sociologije, no.Tako kot se naučimo vozit becikl, avto...se naučimo v interakciji z ljudmi tudi odnosov, osvajanja..itd..

s tem se popolnoma strinjam.

ampak pomoje je cvetko zmotila fraza "naučiti se osvajati". prva asociacija, ki meni pri tem pride na misel, je ta, da se moški dela npr. bolj frajerja in jebača, bolj samozavestnega, kot pa je v resnici. da torej v praksi izvede pristope oz. finte, ki jih je prebral v knjigi, ki pa v resnici njega ne predstavljajo, ker on ni tak. tako lahko žensko zavede in jo dobi za avanturco, ko pa bo ugotovila, kakšen je v resnici, bo razočarana in ga bo pustila.
ker pa ne osvajajo samo moški, ampak tudi ženske, je treba povedat, da obstajajo tudi knjige, kako lahko ženska omreži vsakega moškega. :P problem pa spet je, ker osvojiti nekoga in to osebo tudi obdržati sta dva različna pojma.
če pa na osvajanje gledamo z drugega zornega kota, torej na samo kot pristop, ki se ga naučimo, da se boljše (bolj privlačno in zanimivo) predstavimo ljudem, pri tem pa ostanemo zvesti sebi, ni to nič slabega. na nekatere bo delovalo, na druge ne (odvisno od posameznika).

Džeki, to, kar je Nia napisala, ne pomeni, da drugim pusti, da odločajo, kdo je dober zanjo, ampak verjetno samo to, da je nezaupljiva do tujcev oz. da prej ko nekomu pusti blizu, da ga mora spoznati bolj osebno ali da ji nekdo garantira, da je to dobra oseba. taka sem jst. :D ni mi problema spoznati nove ljudi (lahko tudi na železniški postaji), ne vem pa, če bi sprejela povabilo na kavo ali v kino od nekega xy moškega, ki ga bi spoznala tako na ulici (o katerem ne bi vedela nič), pa naj izvede tak pristop, kot hoče. :P

energija, ki ljudi privlači, pa je pomoje samozavest in nasmejanost.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Okt. 2010 12:37

~NIA~ napisal/-a:...tipa prvič vidim (in nimava nobenega skupnega frenda v bližini :P ) - neglede na njegov pritop (spoznavam samo prijatelje svojih prijateljev, ki mi zagotovijo, da je oseba OK. & tiste, ki jih pač moram (sošolci, sodelavci...)).

kako lahko drugi zate vejo kaj je tebi ok???
Ok, sej res da te prijatelji poznajo pa vse, ampak kot da so tebi ok vsi tisti ljudje, za katere ti prijatelji recejo da so njim ok.
:eek:

Se pravi da tvoj tip nikoli ni kr en, ki ga sama nekje spoznas, ampak je prijatu od prijatelja/prijateljice...
Zadnjič spremenil v-e-s-n-a, dne 07. Okt. 2010 13:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Okt. 2010 12:54

jaz pa ne maram folka, ki si je nesposobn najt svojo družbo, potem se pa vedno nate šlepajo za kam it. da bi pa sami koga spoznal pa bognedaj :roll:

itak da se osvajanja naučimo. cvetkaa, a ti si na začetku zveze vedno to kar si? ali se trudiš prikazat v malo boljši luči? bi rekla, da kar nihče ni to kar je, zato se pa šele po parih mesecih vidi, kdo je pravzaprav oseba s katero si v zvezi. ko maske padejo. :D in osvajanje je samo prvi korak :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 07. Okt. 2010 21:41

s0nckic4 napisal/-a:jaz pa ne maram folka, ki si je nesposobn najt svojo družbo, potem se pa vedno nate šlepajo za kam it. da bi pa sami koga spoznal pa bognedaj :roll:

a ja? kje pa ti spoznavaš novo družbo? kar na ulici prvega mimoidočega, ki te povabi na kavo? :roll: saj je tudi sama rekla, da spozna nove ljudi tudi sama (npr. na faksu, na delu itd.). jst sem to razumela, da preden bi se začela s kom dobivat, ga bi raje malo bolj osebno spoznala, ne pa kar sprejela povabila od nekega popolnega neznanca, čeprav bi ta imel nek super prvi pristop.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 07. Okt. 2010 23:52

mislim da je napisala da spoznava samo prijatelje prijateljev, za katere dobi zagotovilo da so ok, ostale pa po sili razmer. in na to je bil tudi moj odgovor formuliran.

seveda tudi jaz spoznavam ljudi preko prijateljev in znancev, ampak tudi samoiniciativno na zabavah ipd. načeloma sem jaz tista, ki 'posreduje' ljudi prijateljem :D in ja, sprejmem povabila za kavo od ljudi, ki imajo super prvi pristop ali pa delujejo vsaj normalno. in dostikrat spoznam prav zanimive ljudi. saj je samo kava :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 08. Okt. 2010 0:21

kdaj greva na kavo? :D (pa še reč, če ni kul prvi pristop :P)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Okt. 2010 0:29

Slika
bravo. dobr si me.
ampak tebe pomoje že poznam...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 08. Okt. 2010 10:08

s0nckic4 napisal/-a:mislim da je napisala da spoznava samo prijatelje prijateljev, za katere dobi zagotovilo da so ok, ostale pa po sili razmer. in na to je bil tudi moj odgovor formuliran.

seveda tudi jaz spoznavam ljudi preko prijateljev in znancev, ampak tudi samoiniciativno na zabavah ipd. načeloma sem jaz tista, ki 'posreduje' ljudi prijateljem :D in ja, sprejmem povabila za kavo od ljudi, ki imajo super prvi pristop ali pa delujejo vsaj normalno. in dostikrat spoznam prav zanimive ljudi. saj je samo kava :D :D

ok, ampak tudi spoznavanje ljudi "po sili razmer" je še vedno samostojno spoznavanje ljudi, še posebej, če se jim ti prva približaš in jih ogovoriš. :wink:
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 08. Okt. 2010 14:38

s0nckic4: ja jst tud tebe sumim, drgač te nebi tko na kufe povabu; pa če si prava nisi niti pod razno tolk blond k na profilni sliki ;)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Okt. 2010 19:16

^^
:D
Vsak raj ima svojo kačo.
Louis Pitton
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Louis Pitton » 11. Okt. 2010 21:06

Lahko se naučiš veliko nekih stvari iz knjig o značaju knig itd.Pa dobiš kakšne zanimive informacije.

Sam osebno nisem bil nikoli pristaš,da bi neki bral oz se učil o ženskah.
Če nisi komunikativen ti nobena fora ne pomaga ( takrat le avto,denar ali mišice :) Je pa tudi res da veliko faktorjev vpliva na to ali boš uspešen z prvim pristopom ali ne. ( videz,flirtanje,...itd)

Jaz pravim,če imaš šarm ga imaš.Ne moreš ga naučiti.Zato so tudi velikrat manj privačni tipi uspešnih pri lušnih puncah,ker imajo šarm in pa niso bogati,da bi bil denar razlog.Pač punce tudi vedno iščejo faktor X :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]