Osvajanje, se ga je možno naučiti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Jochie napisal/-a:listki palijo do 6.razreda osnovne šole...ne ga srat....
To pa ne drži
Odvisno od osebe do osebe,ter seveda sitaucije.Moraš biti iznajdljiv.
Pač fant ima zadrego,pa je prišel po nasvet.Tudi neumen nasvet,je dober nasvet.Lahko imamo brainstorming...Pač kakšen nasvet mu bo ziher koristen.
Osebno mislim,če se bo slinil zraven nje..in želel sedeti zraven nje,bo potegnila solzilec,ter ga pošpricala že na predavanju.
Mislim,da ne bo dobil veliko časa oz. priložnosti,da ji dokaže da je vredi tip in da mu je samo do sex...itd.Da je drugačen moški.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Louis Pitton napisal/-a:Mislim,da ne bo dobil veliko časa oz. priložnosti,da ji dokaže da je vredi tip in da mu je samo do sex...itd.Da je drugačen moški.
Tle zdej ogovrimo o kavici....s tem, kakšem moški je in z njegovimi nameni se bo verjetno ubadala kasneje.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Replika. 25cm ne bi šlo....sam denarnica.
-
Še vedno so vrste za denarnico precej daljše
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Louis Pitton napisal/-a:Mislim,da ne bo dobil veliko časa oz. priložnosti,da ji dokaže da je vredi tip in da mu je samo do sex...itd.Da je drugačen moški.
Tle zdej ogovrimo o kavici....s tem, kakšem moški je in z njegovimi nameni se bo verjetno ubadala kasneje.
Jaz sem imel že v mislih odgovor: DA Pa sem mal prehiteval.
P.S Sljus...dej mi povej na kater fax hodiš,pa kdaj maš predavanja...bom jaz probal srečo...pol boš pa še ti...da se prepričam,če bo "pildek opcija" uspela,ti se boš pa učil na mojih napakah iz prve roke
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
1. če si hud pa use to, nima veze kako boš osvaju... ker na začetku vam je pomembn sam videz.. tko da vas sploh nezanima kaj bo reku na začetku
-
Če je hud ne bi tle sprašval za nasvet...
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
ja nisem maneken, grd pa tudi nisem. Pa tudi videz ti ne pomaga dost, če moraš sam pristopit do ženske ... kar je meni očitno problem. Ker če bi bil samozavesten in grd, bi pač pristopil in bi imel negativne odgovore, ampak to pa sploh ne pristopim (pa ne mi zdaj debatirat o tem, zakaj ne, ker to ni tema).
- Sljus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 5. 2009
haha, a zdaj praviš, da ni grdih in samozavestnih? Se strinjam, da jih je med grdimi manj, ampak se jih pa še vedno najde dovolj. Sploh pa je lepota široka oz. raznovrstna kategorija, sploh pri moških.
Obstajajo pa tudi lepi in nesamozavestni, vse je stvar tega, kako zase misliš, da te dojemajo drugi in ne kako te dejansko dojemajo drugi.
Obstajajo pa tudi lepi in nesamozavestni, vse je stvar tega, kako zase misliš, da te dojemajo drugi in ne kako te dejansko dojemajo drugi.
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
Sljus napisal/-a:ja nisem maneken, grd pa tudi nisem. Pa tudi videz ti ne pomaga dost, če moraš sam pristopit do ženske ... kar je meni očitno problem. Ker če bi bil samozavesten in grd, bi pač pristopil in bi imel negativne odgovore, ampak to pa sploh ne pristopim (pa ne mi zdaj debatirat o tem, zakaj ne, ker to ni tema).
no, če je tko kakor praviš.. kr pristop do kere, sej zgubit nimaš nč.. vrjem enkrat moraš začet pol boš vidu bojo kr one do tebe prve pristople
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov