a sta lahko mal tih da se tole pošlje pa ne opozarja skos

ja lej.. jaz sem realist. verjamem resnici, dokazom, ostalo so samo ugibanja. kaj pa če je delal kak nočni šiht? je rekla, da je enkrat pisal da je pri sodelavcu.
samo največje tele bo rekel da je čez noč pri sodelavki nekdo, ki bo skušal prikrit varanje
premalo vemo, da bi sklepali. sama je omenila, da sta finančno v stiski in v taki situaciji je lahko marsikaj nenavadnega. jasno da smo najprej vsi pomislil, da z eno drugo sexa, ampak po 4ih letih ko si z nekom, se mi ne zdi da bi dal kar konec na podlagi neke ideje.
verjamem da če greš skozi nekaj partnerjev ki so ti lagali, postaneš skeptičen in hitro sklepaš. ampak to je drug tip, z drugo osebnostjo, ki nima veze s tvojimi (ali mojimi) preteklimi izkušnjami.
ne pravim, da naj ostane z njim in se dela da ni nič. kar tip počne je sigurno narobe in komunikacija je slaba, ampak ali je razlog dejansko tak, da se mora zveza končat (kar je spet različno za vsakega), je pa še vprašanje. mislim da je po 4ih letih zveze le vredno to ugotovit, preden punca sprejme odločitev.