Osamljen z dokaj mlajso
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- gepison42
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 8. 2015
Sem 21 letni moški pa nisem se nikoli imel prave zveze v življenju. Ampak zdaj trenutno sem spoznal punco staro 15 let in ne vem kaj naj vem da je naivna najstnica in sem ji všeč. Prvič v življenju čutim da sem končno nekomu atraktiven, seksal sem že da to mi ni problem ( ne z njo), ampak starostna razlika je res velika ampak glede da do starosti 21 nisem bil nikomur všeč me res muči da bom zopet zelo dolgo moral iskat za novo ki sem ji všeč. Poznava se osebne, sva se že dobila nekajkrat, dopisujeva si konstantno. Vprašanje pa imam če bi tako daleč prišlo da bi lahko seksala, bi jaz imel kakšne probleme z zakonom prosim preprosto odgovor kot "da ne moraš imet seks z njo".
Vem tudi da sem sam bebec najstnica ko ima se celotno srednjo in faks pred sabo, ampak ko si že bil toliko let osamljen res ne ves kaj bi.
Vem tudi da sem sam bebec najstnica ko ima se celotno srednjo in faks pred sabo, ampak ko si že bil toliko let osamljen res ne ves kaj bi.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Glede na to, da si nepismen in scela čistveno nezrel, bi rekla, da si ji mentalno ravno nekje dorasel ... Sicer pa šest let tudi ni neka blazna razlika ...
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
emm, kaj želiš naš blagoslov da lahko sexaš z njo?
6 let ni prevelika razlika, vendar je med 15 in 21 let ogromna razlika. Po vsej verjetnosti pa sta tam-tam, tipi zamujae, punce prehitevajo za 2 leti.
Končno si eni všeč in mislim da boš to izkoristil. Da ženska pri 15-ih mentalno največkrat ni dozorela tudi za sex, se ti po vsej verjetnosti fučka.
6 let ni prevelika razlika, vendar je med 15 in 21 let ogromna razlika. Po vsej verjetnosti pa sta tam-tam, tipi zamujae, punce prehitevajo za 2 leti.
Končno si eni všeč in mislim da boš to izkoristil. Da ženska pri 15-ih mentalno največkrat ni dozorela tudi za sex, se ti po vsej verjetnosti fučka.
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Mja, ker on je pa mentalno zelo zrel, a ne?
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Ja glede na to, da še ni polnoletna, je pametno, da si malo bolj previden. Drugače vama pa želim veliko sreče
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Aja pa babnic tukaj ne poslušaj, ker te bodo brez razloga pojedle
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Bolj kot razlika v letih,se mi zdi narobe to, da ona tebi drugače sploh ni všeč in bi jo samo izkoristil, ker ti njej pač si in ne moreš dobit druge.
Zelo moralno nizkotno dejanje,posebej pri tako mladi punci in potem seveda, ko boš dobil, jo boš kmalu popihal. Ubogi otrok. Vsaj na dekleta svoje starosti bi se spravljal, če že moreš. Ampak ja, si predstavljam,da jim nisi dorasel.
Zelo moralno nizkotno dejanje,posebej pri tako mladi punci in potem seveda, ko boš dobil, jo boš kmalu popihal. Ubogi otrok. Vsaj na dekleta svoje starosti bi se spravljal, če že moreš. Ampak ja, si predstavljam,da jim nisi dorasel.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
hayley napisal/-a:malo bol kompleksno enačbo bi rabli če se že gremo mat.
To je samo za neko okvirno minimalno starost.
Ce pa hoces vplest se osebnostno zrelost, lahko pa komot uvedes kaksne integrale ali diferencialne enacbe. Nobelova nagrada za matematiko ti potem imo ne uide.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]