Orgazem med športnimi aktivnostmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
A dej dej, ne verjamem, da komu rata bit še tečen po orgazmu!delfinchek napisal/-a:Če bi se mi to zgodilo, bi bila čisto tečna, kakšen slab trening sem naredila, da je sploh bila možnost orgazma.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ To je res, samo to je čisto druga zadeva kot ta, o kateri govori tema Sproščenost in boljše počutje sta pač splošni posledici športa pri večini oseb, tukaj gre pa za spolno vzburjenost / vrhunec pri ženskah zaradi mehanskega draženja, krčenja mišic itd.
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Med športom ne, včasih pa med spanjem in se potem zbudim med orgazmom Tiste, ki doživite orgazem med športom, je to neodvisno od tega, ali "dobite" s seksom ali pa samozadovoljevanjem? Ker pri meni je tako, da imam orgazem med spanjem, če dlje časa nisem spolno aktivna...
-
carrie_ - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2012
Prav fizično me orgazem zbudi. Niti ne sanjam ničesar oz. se ne spomnem da bi kaj sanjala. Ampak to v obdobjih ko je suša
Obstajajo ženske, ki doživijo orgazem samo s stiskanjem vaginalnih mišic. Mislim, da je to povezano z orgazmom med športom. Če poskusite stisnit ritne mišice, vidite da zraven avtomatsko stisnete še vaginalne
Pri trebušnjakih, teku itd. je celo priporočljivo zraven stiskati vaginalne mišice ('keglove vaje'), saj trebušne mišice pritiskajo na vaginalne in lahko pride do inkontinence(velja še posebej pri atletinjah in ženskah po porodu). Pa še kakšen orgazem lahko zraven pade
Obstajajo ženske, ki doživijo orgazem samo s stiskanjem vaginalnih mišic. Mislim, da je to povezano z orgazmom med športom. Če poskusite stisnit ritne mišice, vidite da zraven avtomatsko stisnete še vaginalne
Pri trebušnjakih, teku itd. je celo priporočljivo zraven stiskati vaginalne mišice ('keglove vaje'), saj trebušne mišice pritiskajo na vaginalne in lahko pride do inkontinence(velja še posebej pri atletinjah in ženskah po porodu). Pa še kakšen orgazem lahko zraven pade
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ jaz nikol avtomatsko ne stisnem vaginalnih, ko stisnem ritne mišice.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov