Orgazem med športnimi aktivnostmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ Heh, se spomnim ene podobne teme pred časom (ali pa je bilo v tisti Kdaj vas je bilo najbolj sram ), kjer je ena uporabnica napisala, da se ji je to zgodilo tudi v šoli pri telesni vzgoji, ko so morali plezat po vrvi, in da je težko skrila
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
dobr ma sm prijetni občutek ni isto kot orgazem. Če bi bil orgazem se ne bi mogla niti približno zadrževati in bi vzdihovala kljub temu da bi fotr pa mami stala zram tebe.
Prijeten občutek je pa prijeten občutek in dobra pot do orgazma.
Prijeten občutek je pa prijeten občutek in dobra pot do orgazma.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
ko si v takih čudnih situacijah, se lahko naučiš "tihega prihajanja". nevem, zakaj bi blo nujno se zraven dret oz. vzdihovat...pa da se nebo kdo slučajno javil,pa mi rekel, da pol pa očitno ne doživljam orgazmov, oz. so le-te zelo šibki...ja, to bo to
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Js doživim orgazem.Pika. Ne vem zakaj je tako težko razumet, nekaj kar sam ne doživiš. In pr 25 verjetno vem, kaj je orgazem, kaj pa prijeten občutek. Mi pa je blo malo manj jasno pr 12 ali 13, ko se je prvič zgodilo. In js se ne derem, ko doživim orgazem. Pa tud ponavadi se tega ne grem na skupinskih vadbah. Ker ko telovadim v skupinah, če začnem čutit spodaj neko čudno dogajanje preneham oziroma delam malo drugač oziroma manj intenzivno.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
No, sej tud jz se ne derem, ampak če bi bla na vrhu droga, bi pa verjetno dol padla Isto s kolesom, bi se znala v drevo zaletet, lol. Pač mal ti zamegli vid, sposobnost ocenitve razdalje, ravnotežje ipd.
Bojo mogli zavarovalničarji novo vprašanje dodat v polico: ali orgazmirate med potencialno nevarnimi dejavnostmi?
Bojo mogli zavarovalničarji novo vprašanje dodat v polico: ali orgazmirate med potencialno nevarnimi dejavnostmi?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Nesanica - Cosmofrik
positive vibration napisal/-a: Pač mal ti zamegli vid, sposobnost ocenitve razdalje, ravnotežje ipd.
To... O tem sem govorila. Saj ni treba da se dereš kot žival, ampak okolica v tistem trenutku postane nepomembna in izgubiš nadzor nad sabo.
-
no ja, kakor komu...nevem za vas, ampak jaz sem znam v takih primerih kontrolirat..drugače bi se že parkrat zaletela med vožnjo no, pa da nebom OT...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
positive vibration napisal/-a:Bojo mogli zavarovalničarji novo vprašanje dodat v polico: ali orgazmirate med potencialno nevarnimi dejavnostmi?
takega vprašanja v ponudbi ne bo, bo kvečjemu dodatna alineja v splošnih pogojih pri izključitvah zavarovalnice...
- nezgoda, ki se je zgodila ob doživljanju orgazma...
-
hahaha, ker hud filmček
-
Nesanica - Cosmofrik
claire napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Sicer nevem zakaj bi ravno med tekom,
kako zakaj? zato ker se ti spodnje hlače + oprijete pajkice drgnejo ob spolni organ.
lucky you. če ti to zadošča. jz rabim mal bl konkretno drgnjenje.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Kakšne vaje pa to delate oziroma kako jih delate? Ko jaz delam vaje za trebuh, rit, noge..., jih delam s tako težo, da imam ponavadi probleme z dihanjem,ne pa, da bi mi še prihajalo zraven. Če bi se mi to zgodilo, bi bila čisto tečna, kakšen slab trening sem naredila, da je sploh bila možnost orgazma.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov