Orgazem med športnimi aktivnostmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ninasara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
Do orgazma vodijo vaje za trebušne mišice
Kar 45 odstotkov žensk iz skupine, ki so med vadbo že doživele orgazem, je razkrilo, da se je to prvič zgodilo med izvajanjem vaj za krepitev trebušnih mišic. 19 odstotkov je prvi tovrstni vrhunec doživelo med kolesarjenjem ali spinningom, 9,3 ženske je orgazem presenetil med plezanjem po drogu ali z vrvmi, sedem odstotkov je vrhunec doseglo med dviganjem uteži, sedem odstotkov pa je orgazem doživelo kar sredi teka.
Vir:
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/med-t ... gazme.html
Sama še tega nikol nisem doživela med športnimi aktivnostmi tako da kar malo dvomim. Kaj pa ve?
Kar 45 odstotkov žensk iz skupine, ki so med vadbo že doživele orgazem, je razkrilo, da se je to prvič zgodilo med izvajanjem vaj za krepitev trebušnih mišic. 19 odstotkov je prvi tovrstni vrhunec doživelo med kolesarjenjem ali spinningom, 9,3 ženske je orgazem presenetil med plezanjem po drogu ali z vrvmi, sedem odstotkov je vrhunec doseglo med dviganjem uteži, sedem odstotkov pa je orgazem doživelo kar sredi teka.
Vir:
http://24ur.com/ekskluziv/erotika/med-t ... gazme.html
Sama še tega nikol nisem doživela med športnimi aktivnostmi tako da kar malo dvomim. Kaj pa ve?
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
zdej bom pa usak dan delala vsaj pol ure trebušnjake!!!
nevem, zakaj dvomiš v to. Saj nismo vse iste. Enim pride na tak, drugim na drugačen način. Se spomnim ene ženske, ki je na dan doživela preko 200 orgazmov (sicer zelo utrujajoče za njo). Je hodila po stopnicah, pa ji je prihajalo, se je vsedla, pa spet. Se je obrnila v levo, pa spet. Takih je sicer ZELO ZELO malo, prava redkost, ampak so.
nevem, zakaj dvomiš v to. Saj nismo vse iste. Enim pride na tak, drugim na drugačen način. Se spomnim ene ženske, ki je na dan doživela preko 200 orgazmov (sicer zelo utrujajoče za njo). Je hodila po stopnicah, pa ji je prihajalo, se je vsedla, pa spet. Se je obrnila v levo, pa spet. Takih je sicer ZELO ZELO malo, prava redkost, ampak so.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
mah jz tud mislim da je možno. Sicer nevem zakaj bi ravno med tekom, ampak med izvanjanjem vaj za trebušne pa verjamem da je možno.
Jz sm itak po fitnesu čist horny... Baje da je normalno ker se pač prekrvaviš pa zaradi telovadbe tudi počutiš bolj seksi. Ni mi pa še prišlo med vadbo.
Jz sm itak po fitnesu čist horny... Baje da je normalno ker se pač prekrvaviš pa zaradi telovadbe tudi počutiš bolj seksi. Ni mi pa še prišlo med vadbo.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
da si ni kdo to izmislil da bi vas motiviral za telovadbo...
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Men se dogaja, ko delam vaje za noge/rit. Naprimer ko ležim na boku in pa dvigujem nogo v zrak..ker zraven stiskam ritne mišice, verjetno stiskam tud vaginalne mišice zraven in mi pride..najboljši orgazem ever. Dvakrat v lajfu je blo pa malo neprijetno in sicer enkrat v srednji, ko smo pisal test in sm med koleni stiskala plonkc in mi je tud pršlo...ista situacija je bla na faksu. No, med temi klasičnimi aktivnostmi mi ni še nikoli (tek itd.)
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
mater je vam ženskam fajn. Če bi jaz mogo rodit, da bi lahko tak orgazme doživljal kot ve, bi rodil.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Naprimer ko ležim na boku in pa dvigujem nogo v zrak..ker zraven stiskam ritne mišice, verjetno stiskam tud vaginalne mišice zraven in mi pride..
Ja, meni tudi to paše, ampak pride pa ne...postanem pa dostikrat potrebna med takimi vajami
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
No, naj se javi ena, ki ji od športnih aktivnostih prihaja, mislim da je takšnih žensk max. 5%, če sploh so katere, rahlo dvomim. Pretelovadila sem ogromno, fitnes, aerobika... pa mi nikoli ni med telovadbo prišlo, si niti ne predstavljam, da bi mi med skupinsko vadbo, haha... To pa da se po telovadbi počutiš super, sexy, se strinjam, samo to nima zveze z orgazmom med vadbo.
Čudno, da niso navedli, da bi ti še med plavanjem moglo pridit
Pomoje so si to namislili, da bi se ženske začele zanima za šport in da bi od tega imeli ti fitnes centri profit, kaj pa drugega
Čudno, da niso navedli, da bi ti še med plavanjem moglo pridit
Pomoje so si to namislili, da bi se ženske začele zanima za šport in da bi od tega imeli ti fitnes centri profit, kaj pa drugega
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
ena frendica je običajno dočivela orgazem, ko je delala vajo dvig nog s tem, da se je držala z rokami. ampak samo če je telovadila točno v določenih telovadnih hlačah. tako da ni vedela, ali so vzrok hlače ali vaja sama hehe
Vsak raj ima svojo kačo.
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
Meni se je to že večkrat zgodilo, pa dolgo časa nisem vedela, da naj bi to bil orgazem. No, tudi zdaj ne vem, ker mogoče ni čisto najboljši orgazem, je pa prijeten občutek, po katerem se počutim dokaj potešeno. Tako je, da sem že kot mala punčka izmenično hodila na balet in ritmično gimnastiko in sem že tam zasledila, da mi je prijetno med vajami za trebušne mišice, rit in stegna. Ko sem bila na igrišču blizu doma, in sem se obešala po raznih plezalnih napravah in drogu za tepenje preproge, sem pa potem še opazila, da mi je še bolj prijeten občutek, če sem obešena na drog s prepognjenimi koleni in mi preostanek telesa visi dol, potem pa ga dvigujem gor do določene točke, na kateri so trebušne mišice, ritne mišice in mišice na stegnih še najbolj napete. Opazila sem, da če takrat držim popolnoma čvrste vse mišice in ostanem na tej točki, doživljam prijetne občutke in na koncu tudi nekakšen občutek potešenosti. Dolgo časa nisem vedela kaj naj bi to bilo in še zdaj ne bi rekla, da je čisto enakopravno orgazmu, je pa najverjetneje na poti do tja in precej prijetno.
-
očitno je odstotek večji od le 5%, glede na to, da je samo na tem forumu nekaj takih žensk..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Omg, haha si prav ne predstavljam, da ti kr med telovadbo pride
Pa a to prav pride pride, al sam prijetni občutki? Kr men, ko mi pride, ne morem tega skrit, že nasmešek mam un izdajalski
Pa a to prav pride pride, al sam prijetni občutki? Kr men, ko mi pride, ne morem tega skrit, že nasmešek mam un izdajalski
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov