Orgazem med spanjem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Dancer
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dancer » 29. Jul. 2005 15:12

Ja,res je .....jst sm ga tudi večkrat doživela med spanjem in sicer po sanjah oz.fantazijah, ki si jih zamislim v glavi tik preden se razbudim...in je res noro....jutro pa je prav sveže ...in mokro
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 29. Jul. 2005 15:46

Zlo velikrat se mi to dogaja.Res je super .(čist en poseben filing... ne da se opisat...uglavnem fuuul dobr)
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
OrCHiS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a OrCHiS » 29. Jul. 2005 18:11

Men se je že tud fulll dostkrat zgodilo, pa se še dogaja.. Pol mi je pa bed, kr v sanjah orgazem doživim, drgač (v budnem stanju) pa ne :(
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 29. Jul. 2005 18:30

Velikrat se mi sanja o kakem tipu pa o tem d sexam z njim! Sam zgleda, d se prehitr zbudim pa ni nč od orgazma... :( Najbolj smešno je pa takrat, ko se zbudim in mam roke tam dol...zgleda, d se med takimi sanjami začnem dotikat....noro! :)
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Elizabetka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Elizabetka » 29. Jul. 2005 18:33

saj to čist normalno,moj dečko pa se stalno zbudi s trdim zjutraj ko skup spiva in bi tkoj :lol: ne pustim :D
OrCHiS
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a OrCHiS » 29. Jul. 2005 18:42

Ponavad se mi sanja, da seksam s kakim bivšim, al pa s kakim, ki mi je bil kdaj všeč.. Včasih pa kr tak s kom, ko ga v real life niti pogledla nebi.. Včasih tud o trojčku.. Sam zaj ko sem s fantom ne fantaziram več o teh.. Večinoma mam fanta v mislih, zelo redko tud kakega drugega.. Al pa kako fantazijo o trojčku.. Nvm zakaj take sanje.. Pa sedaj niso več tak pogoste. Ko sma začela hodit pa sem skor vsak dan sanjala, kak seksam s kom drugim.. Pa takrat se mi je dostkrat tud dogajalo, da sem se zbudila tik preden mi je prišlo.. Full neprijetno sem se počutila ko sem se zbudila-sanje so vedno bile tako resnične. Pol pa sem mela filing, da je to kaj slabega :(
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 29. Jul. 2005 19:04

Meni se je pa ene dvakrat sanjalo, da sem bla jest tip, pa sem seksala z žensko. To mi je blo šele bed, ko sem se zbudla. Pa ne mi zdej reč, da sem kak frik ali kaj ... :cry: Ne vem kaj je fora - mogoče kakšen preblisk iz prejšnjih življenj :?
Uporabniški avatar
Lollypop
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2004
Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)

Neprebrana objavaNapisal/-a Lollypop » 30. Jul. 2005 19:00

Drgač se mi dogaja tud to, d sanjam sex z žensko, pa nimam kakih nagnjenj...aja, pa velikrat se mi sanja, d opazujem neznani par pri sexu in pol se jima vedno pridružim! :P
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
Uporabniški avatar
*Ancy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 1. 2005
Kraj: U2 Land

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ancy* » 01. Avg. 2005 8:09

men se je to že zgodilo... samo ne velikokrat... :)
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 01. Avg. 2005 21:36

Nedolžnost nima nič z orgazmom. Jst sm bla stara okol 13 let, ko sem lahko kjerkoli doživela orgazem, če se mi je dalo vzeti veliko časa. Brez dotikanja. NPR. Pr matematiki v razredu, v avtu(sploh v katri, ko se tak fajn trese in miga), avtobusu... Sam da sm si predstavljala eno vročo sceno in mi je prišlo. Seveda ni bilo tako lahko, ker si morš zamislt res dobro sceno, da te tak odpele in noben te ne sme motit pri tem. Skratka moj glavni junak je bil Isaac Hanson iz skupine Hanson. Tip ni neki jaki lepotec, sam mi ma še dans tolk enga seksapila, da bi kr... Dans nekako tega ne zmorem več. saj se ful trudim, sam ne gre več. Očitno so me nekatere stvari tako zamorile, da sem na tem področju postala frigidna.
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 01. Avg. 2005 22:45

Meni se je enkrat naredlo, da sem orgazem doživela pri telovadbi :D
In sicer med plezanjem po vrvi, ne vem zakaj. Nisem na nič takega mislila, samo očitno je bil položaj telesa "dražeč", kaj pa vem.
Me je bilo pa ful sram, ko sem dol prilezla vsa rdeča, če ni kdo kaj opazil. (nisem se nič drla, samo mal drugačen fris pa narediš, hehe :twisted: )

Hm, drugače sem imela pa dans ponoči en fuuuul hud orgazem ... Sam sem sanjala nekega neznanca (me je pol ful sram pred lubijem, samo upam, da ne govorim med spanjem) :roll:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 02. Avg. 2005 7:22

men se še ni zgodilo, verjamem pa da je to zelo zelo neprijetno
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 02. Avg. 2005 13:24

ja meni se tudi to dogaja... zdele zadnje pol leta kr pogosto :oops: :roll: prej pa nikol :gruebel:
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
snopi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a snopi » 04. Avg. 2005 13:14

Meni se to stalno in kar pogosto dogaja. Sredi noči ali zjutraj.
Včasih se zbudim sredi noči, ko mi prihaja, včasih pa samo zjutraj najdem packo na rjuhi.
Najbolj prijetno pa je, da ti ga punca zdrka ali pa nasadi na trdega tiča, če se slučajno prej zbudi.
Uporabniški avatar
Mrs. Habibi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Habibi » 04. Avg. 2005 13:49

Tud sama sm ze parkrat dozvela orgazem med spanjem in je ful hud filing tko k se zbudis zadovoljen in si pol se cel dan poln energije... no, vsaj jest :)
In dreams and in love are no impossibilities.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov