Orgazem med spanjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
Zlo velikrat se mi to dogaja.Res je super .(čist en poseben filing... ne da se opisat...uglavnem fuuul dobr)
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Velikrat se mi sanja o kakem tipu pa o tem d sexam z njim! Sam zgleda, d se prehitr zbudim pa ni nč od orgazma...
Najbolj smešno je pa takrat, ko se zbudim in mam roke tam dol...zgleda, d se med takimi sanjami začnem dotikat....noro! 

"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
saj to čist normalno,moj dečko pa se stalno zbudi s trdim zjutraj ko skup spiva in bi tkoj
ne pustim 

- OrCHiS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
Ponavad se mi sanja, da seksam s kakim bivšim, al pa s kakim, ki mi je bil kdaj všeč.. Včasih pa kr tak s kom, ko ga v real life niti pogledla nebi.. Včasih tud o trojčku.. Sam zaj ko sem s fantom ne fantaziram več o teh.. Večinoma mam fanta v mislih, zelo redko tud kakega drugega.. Al pa kako fantazijo o trojčku.. Nvm zakaj take sanje.. Pa sedaj niso več tak pogoste. Ko sma začela hodit pa sem skor vsak dan sanjala, kak seksam s kom drugim.. Pa takrat se mi je dostkrat tud dogajalo, da sem se zbudila tik preden mi je prišlo.. Full neprijetno sem se počutila ko sem se zbudila-sanje so vedno bile tako resnične. Pol pa sem mela filing, da je to kaj slabega 

- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni se je pa ene dvakrat sanjalo, da sem bla jest tip, pa sem seksala z žensko. To mi je blo šele bed, ko sem se zbudla. Pa ne mi zdej reč, da sem kak frik ali kaj ...
Ne vem kaj je fora - mogoče kakšen preblisk iz prejšnjih življenj 

-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Drgač se mi dogaja tud to, d sanjam sex z žensko, pa nimam kakih nagnjenj...aja, pa velikrat se mi sanja, d opazujem neznani par pri sexu in pol se jima vedno pridružim! 

"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Nedolžnost nima nič z orgazmom. Jst sm bla stara okol 13 let, ko sem lahko kjerkoli doživela orgazem, če se mi je dalo vzeti veliko časa. Brez dotikanja. NPR. Pr matematiki v razredu, v avtu(sploh v katri, ko se tak fajn trese in miga), avtobusu... Sam da sm si predstavljala eno vročo sceno in mi je prišlo. Seveda ni bilo tako lahko, ker si morš zamislt res dobro sceno, da te tak odpele in noben te ne sme motit pri tem. Skratka moj glavni junak je bil Isaac Hanson iz skupine Hanson. Tip ni neki jaki lepotec, sam mi ma še dans tolk enga seksapila, da bi kr... Dans nekako tega ne zmorem več. saj se ful trudim, sam ne gre več. Očitno so me nekatere stvari tako zamorile, da sem na tem področju postala frigidna.
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni se je enkrat naredlo, da sem orgazem doživela pri telovadbi
In sicer med plezanjem po vrvi, ne vem zakaj. Nisem na nič takega mislila, samo očitno je bil položaj telesa "dražeč", kaj pa vem.
Me je bilo pa ful sram, ko sem dol prilezla vsa rdeča, če ni kdo kaj opazil. (nisem se nič drla, samo mal drugačen fris pa narediš, hehe
)
Hm, drugače sem imela pa dans ponoči en fuuuul hud orgazem ... Sam sem sanjala nekega neznanca (me je pol ful sram pred lubijem, samo upam, da ne govorim med spanjem)

In sicer med plezanjem po vrvi, ne vem zakaj. Nisem na nič takega mislila, samo očitno je bil položaj telesa "dražeč", kaj pa vem.
Me je bilo pa ful sram, ko sem dol prilezla vsa rdeča, če ni kdo kaj opazil. (nisem se nič drla, samo mal drugačen fris pa narediš, hehe

Hm, drugače sem imela pa dans ponoči en fuuuul hud orgazem ... Sam sem sanjala nekega neznanca (me je pol ful sram pred lubijem, samo upam, da ne govorim med spanjem)

-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
men se še ni zgodilo, verjamem pa da je to zelo zelo neprijetno
- snopi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2005
Meni se to stalno in kar pogosto dogaja. Sredi noči ali zjutraj.
Včasih se zbudim sredi noči, ko mi prihaja, včasih pa samo zjutraj najdem packo na rjuhi.
Najbolj prijetno pa je, da ti ga punca zdrka ali pa nasadi na trdega tiča, če se slučajno prej zbudi.
Včasih se zbudim sredi noči, ko mi prihaja, včasih pa samo zjutraj najdem packo na rjuhi.
Najbolj prijetno pa je, da ti ga punca zdrka ali pa nasadi na trdega tiča, če se slučajno prej zbudi.
-
Mrs. Habibi - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tud sama sm ze parkrat dozvela orgazem med spanjem in je ful hud filing tko k se zbudis zadovoljen in si pol se cel dan poln energije... no, vsaj jest 

In dreams and in love are no impossibilities.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov