Orgazem med spanjem

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
black
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a black » 01. Sep. 2008 17:08

Najbolj bizarne sanje sm mel enkrat k so ble čist nedolžne skoz, sm okol hodu z eno frendico cele sanje, pol pa prideva domov pa gre na kolena in mi začne odpirat hlače, zabrusi nekaj v efektu "ne deli se finga", glih predn ga je dala v usta. Sm mislu da mi bo v istem momentu pršlo, pa sm se sam zbudu pa skor do stropa skoču. Žal, orgazem je bil pa par minut pozneje namesto takrat :)
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008
Kraj: Paradiž

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 01. Sep. 2008 18:04

No men ni jasno, ko vam rata kaj takega sanjat hh. Nism ne tega nikol sanjal, še manj pa da bi kake mokre sanje doživel...

Fajn se mate :P
marimeri
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a marimeri » 01. Sep. 2008 20:06

o, to je pa neki zlo fajnga :D me pa je učasih kar malo strah, da bi kaj takega doživela v študentu al pa kje na kakšnih skupnih ležiščih, ker ne vem kako v tistem trenutku zgledam oz. se oglašam :)
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 01. Sep. 2008 22:25

jst sm ga doživela 2krat v življenju..in to oba letos...

prvič sm bla na srečo sama v sobi..je pa biu folk v sosednji sobi..občutek BOŽANSKI,sm bla kr omotična...sanjala sm pa d sm seksala z enim k mi je biu takrat ušeč:)nakar
mi je tamalo začel tko močno stiskat,da sm se že začela zbujat...k mi je pa pršlo sm se pa od šoka na hitr ustala pa kr stala pred postlo..pa sam "WTF,ka je blo pa to...pol sm doživela ahatrenutek kaj za hudiča je to blo("AAAAA,hudo:D")

ta drugi pa ni biu tko posrečen..spet sm sanjala d seksam,mi pride..in spet sm tko skočila pokonc k mi nč ni blo jasn..vse super,fino,fajn,...če neb kolega spal na tleh na blazini poleg moje postle...pa me pogleda,brez dobro jutro,nč..pa me sam praša:" a si dobr spala?" jst pa sam :oops: in model me je še ene trikrat uprašou kako sm spala...ajme
Free your mind...
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 01. Sep. 2008 23:41

marateja napisal/-a:Ja sanjam že, sam da bi pa kdaj doživela orgazem....pomojem da ne....no vsaj ne spomnem se da bi ga kdaj....med zbujanjem pa sploh ne

enako :)
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 02. Sep. 2008 13:44

*arabic_girl* napisal/-a:
marateja napisal/-a:Ja sanjam že, sam da bi pa kdaj doživela orgazem....pomojem da ne....no vsaj ne spomnem se da bi ga kdaj....med zbujanjem pa sploh ne

enako :)

isto jst :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 02. Sep. 2008 18:08

Kaj sm to poj jest en vesolc, ki nikol nič ne sanja (oz. se ne spomnim) še manj pa, da bi kdaj sanjal o seksu in še manj, da bi mi kdaj ob temu prišlo. :razz:
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 02. Sep. 2008 18:18

:D Ne, ti si Marsouc! :P

Lahko pa ne veš da sanjaš. Veliko ljudi se svojih sanj (seksualnih, če drugih se) ne spomni.
Ali pa...še ena opcija, verjetno bolj zanimiva: imaš drugače zelo pestro spolno življenje. ;)
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 02. Sep. 2008 21:04

No sj s temu k sm reku, da se ne spomnim sm mislu to, da se pč k sanjaš vse koj pozabiš k se zbudiš.

No ja moje seksualno živlene ni nč posebnga. :) Obično pač.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 02. Sep. 2008 21:50

pr men se je to dogajal k je bla faaajn suša:D :lol:
Free your mind...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 02. Sep. 2008 22:11

Men se je to clo enkrat nardilo zjutraj pred izpitom, v obdobju ko sm bla čist pod stresom... :) mal sprostitve.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]