Oralni seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Annija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2016
Pozdravljeni,
se opravičujem če ta tema že obstaja.
Imam problem, da se mi orala močno gnusi.. Obrača mi želodec.. 1000x sm že poskusila tudi da sem mislila na čisto nekaj drugega ampak ni šlo
Če ima kdo kakšno idejo kako to spremeniti bi mu/ji bila zeloooo hvaležna.
Lep dan Vam želim
se opravičujem če ta tema že obstaja.
Imam problem, da se mi orala močno gnusi.. Obrača mi želodec.. 1000x sm že poskusila tudi da sem mislila na čisto nekaj drugega ampak ni šlo
Če ima kdo kakšno idejo kako to spremeniti bi mu/ji bila zeloooo hvaležna.
Lep dan Vam želim
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Mislim, da je to kar pogosto pri puncah in imas vso pravico zavrniti nekaj, kar ti ne pase Ce ima decko poslihtano v glavi, te v to ne bo prepriceval ali bognedaj silil. Ima pa seveda tudi on pravico do partnerke, ki mu ga bo z uzitkom 'pofafala', taksno je pac zivljenje.
Ugibam, da je problem mogoce v tem, da te fant enostavno ne privlaci dovolj.. Ce sklepam po sebi - ko sem na nekoga cisto nora mi bo na njem vsec vsak delcek telesa Upam, da tudi skrbi za svojo higieno.. ce se ti 'gravza' samo zaradi tega, imata lahko kak skupen izlet do tus kabine, da se prepricas, da je vse tipitopi. Vsekakor upam, da se bosta znala o tem odprto pogovoriti Srecno!
Ugibam, da je problem mogoce v tem, da te fant enostavno ne privlaci dovolj.. Ce sklepam po sebi - ko sem na nekoga cisto nora mi bo na njem vsec vsak delcek telesa Upam, da tudi skrbi za svojo higieno.. ce se ti 'gravza' samo zaradi tega, imata lahko kak skupen izlet do tus kabine, da se prepricas, da je vse tipitopi. Vsekakor upam, da se bosta znala o tem odprto pogovoriti Srecno!
- Annija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 4. 2016
Noro me privlači a žal mi je ogabno pri vsakemu tudi pri sebi oralni seks... Želodec mi obrača... Iskreno rečem ogabno mi je ker s temi organi izločamo odvečne snovi iz telesa.. Torej ko umazana voda iz odtoka... Človeški izločki so mi ogabni ... To me moti pri vsakem pa naj bo zgledu ko plastična lutka
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jebiga potem.
Pač ti ni.
Razložiš partnerju, in je to to.
Jaz sem pristaš tega, da naj vsak dela kar mu sede, meni je všeč da ženska pogoltne, ampak če njej ni, zakaj bi jo gledal ko se kremži?
Sex je ena izmed redkih stvari, ki jih lahko in moramo početi točno tako kot nam sede. Ker če ne, where is all the fun?
Pač ti ni.
Razložiš partnerju, in je to to.
Jaz sem pristaš tega, da naj vsak dela kar mu sede, meni je všeč da ženska pogoltne, ampak če njej ni, zakaj bi jo gledal ko se kremži?
Sex je ena izmed redkih stvari, ki jih lahko in moramo početi točno tako kot nam sede. Ker če ne, where is all the fun?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ne obremenjuj se. Nisi nič slabša ali manjvredna partnerica zaradi tega. Če ti ni, ti pač ni.
Drugače pa svetujem, da si enostavno potrpežljiva sama s sabo. Tako kot pri drugih stvareh se tudi pri spolnih praksah okusi spreminjajo s časom, npr neko obdobje ti je zakon določena poza, potem odkriješ neko novo zadevo, ki oba ful navduši, itd. Mogoče bo s časom tudi ta gnus in odpor izzvenel. Če se boš silila in mučila pa ti ziher ne bo koristilo, samo še bolj se ti bo zagabilo.
Predlagam, da pa vseeno ne obupaš, ziher je kak dan ko se počutiš bolj kinky in "divje" - pa poskusi takrat .
Drugače pa svetujem, da si enostavno potrpežljiva sama s sabo. Tako kot pri drugih stvareh se tudi pri spolnih praksah okusi spreminjajo s časom, npr neko obdobje ti je zakon določena poza, potem odkriješ neko novo zadevo, ki oba ful navduši, itd. Mogoče bo s časom tudi ta gnus in odpor izzvenel. Če se boš silila in mučila pa ti ziher ne bo koristilo, samo še bolj se ti bo zagabilo.
Predlagam, da pa vseeno ne obupaš, ziher je kak dan ko se počutiš bolj kinky in "divje" - pa poskusi takrat .
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov