One night stands & friends

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako pogosto se poslužujete one night standov?

nikoli
120
46%
redko (le izjemoma)
70
27%
vsake toliko časa (enkrat, dvakrat na pol leta)
49
19%
kar pogosto
22
8%
Skupaj glasov : 261

polchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 8. 2007
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a polchy » 03. Avg. 2007 16:06

hmm..ja prakticiram z enmu kolegom to, tko ze ene 3 mesce in se mi zdi de se razvije dost custev tako...saj iz moje strani k sm tak človk de se hitr naveze in pač ne morm brez custev..
sem mela pa enkat sam one night stand k sm ga poznala ene par urc pa s eje zgodl..sam to je bla pa totalna bedarija..ker sex je bolši ce s tipom veckat sexas pa ze ves kaj vama pase:)
lp
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 03. Avg. 2007 16:16

hočeš nočeš se razvijejo čustva, čeprav se ti tako mogoče ne zdi oz. misliš, da ne čutiš nič, se tega prej ko slej zaveš, oz. šele ko ga izgubiš...
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 03. Avg. 2007 20:33

Tammy_De napisal/-a:hočeš nočeš se razvijejo čustva, čeprav se ti tako mogoče ne zdi oz. misliš, da ne čutiš nič, se tega prej ko slej zaveš, oz. šele ko ga izgubiš...

mja nazalost se tko konca v dosti primerih :?
Gavin DeGraw
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Gavin DeGraw » 05. Avg. 2007 21:54

hmm kaj pa pravte na tole...npr. js sm meu punco okol 2 leti,in je bla tud moja prva spolna partnerka.in potem sva se razšla,ko sem seksal čez nekaj časa z eno prijateljico,mi seks z njo ni bil tako ušeč kot z bivšo.do te prijateljice pa nimam nobenih čustev.in sm se spraševou,ali meni res bolj ugaja seks če sm u nekoga totalno zaljubljen?ali mogoče bivše še nisem preboleu?

potem pa pride letošnje morje,in jaz grem tja popolnoma brez obveznosti in niti z malo pogrešanja svoje bivše punce..spoznam punco,ki mi je reees na polno ušeč,vendar mi je njeno obnašanje pač bedno.in nek večer pristaneva skupaj,seksava,in seks je odličen,mogoče še najboljši u mojem žiuljenju (če se neb tko hitro končal no :lol: ,ja zalotil so naju :roll: ) in vseeno do te punce kšnih globokih čustev reees nisem imeu,ker me na njej odbija,khm vedenje,dejanja..zdej pa sm doma,in skos razmišljam o njej...spet se sprašujem??a sm js mogoče dvojna oseba?zdej bi dau use da bi jo spet vidu,tam pa mi je blo useen zanjo?kako sem lahko takšen, saj ubistvu sam vem da resne zveze s tako punco nebi mogu met,in da je blo tisto use kar sm hotu js od nje,in ona od mene,k se je to btw tud vidl,pr obema..res ne vem kaj nej si mislm :?
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 05. Avg. 2007 23:23

enonočnice so zanimive, sam pr meni je blo tako da so pol prejadrale v več noči :) Glede s frendicami pa nebi, ker so frendice iz razloga. Sam se je zgodilo parkarat, da sm bil koma pijan in sm bol malo vedu kaj počnem pa so izkoristle in pol se je prijateljstvo končalo, ker so hotle več... In tudi ko maš samo sex vezo se ena oseba slej ali prej zaljubi, tako da na dolgo razdaljo ni gilh fajn to prakticirat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 06. Avg. 2007 10:27

Nikoli, ker so mi pri sexu pomembna tudi čustva, in da bi kar tko z enim,... Js ne bi mogla! :? S kolegi? Tut to ne.
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 06. Avg. 2007 10:43

2x sem mela to srečo za one night stand pa mi ni niti mal žal :D
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Avg. 2007 14:09

bigboi napisal/-a:enonočnice so zanimive, sam pr meni je blo tako da so pol prejadrale v več noči :) Glede s frendicami pa nebi, ker so frendice iz razloga. Sam se je zgodilo parkarat, da sm bil koma pijan in sm bol malo vedu kaj počnem pa so izkoristle in pol se je prijateljstvo končalo, ker so hotle več... In tudi ko maš samo sex vezo se ena oseba slej ali prej zaljubi, tako da na dolgo razdaljo ni gilh fajn to prakticirat.

haha tole pa govoriš tko k da si ti tisti, k si bogi, da so te izkoristle, ti pa nisi hotu..

ahaha, zakaj se ti je pa pol dvignu, če nisi hotu ;)
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 18:29

ja zto, ker če človek dosti časa ne sexa se za vsako neumnost dvigne... In ti če bi bla pijana in pr volji za neumnosti in bi te en šlatal da bi mokra bla, kako bi se končalo? Prijatelji so prijatelji, če bi hotu kaj več nebi prijatelji bli... Tako se pa zgodi, podležeš lahko nebi sam ok. ker tip se pa upre sexu ko je samski, sploh če dost časa ni... In če bi po tem blo vse normalno bi se nekak dalo, sam ni... Ko se to zgodi pol te začne ta druga oseba drugače gledat in bi še, pa pol bi rada punca bla pa ...
Pa še neki, sm spoznal tko eno zunaj, pol drug dan na drink pa plesat pol pa poljub pa naprej, pol pa jo peljem domov pa sm hotu it proč, ker mi je bla všeč in po pogovoru sm se fajn mel in plesu in poljub in vse je blo ta pravo, pa reče da bi ona še, pa nism hotu pa pravi da bova samo tv gledala. Nism hotu sexa, ker sm hotu počasi... Sm hotu kaj več od nje kot samo to in drek grem gledat to TV in spet se nism upru dovolj in se zgodi. Pol mi pa drug dan pravi da se nesmem zaljubit v njo, da naj bova samo prijatelja... Pismo, kako da si priajtu če si se dal dol, pa še všeč ti je. In me je izkoristla, ker res nism hotu samo sexa mapak da bi moja bla... In vse živo je pravla da nesmen, nesmem in se nisem zaljubu... Pol mi pa čez mesec pravi da zakaj nisem bolj potrudu se, da je misnla da sm pravi za njo ampak da je zdj ohladila čustva... Mislim to razumet to je obup...
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 06. Avg. 2007 18:46

bigboi, mogoč ma pa to, da te je takoj drugi dan "odjebala", kej zveze s tem, kakšne komentarje maš v temi ženski orgazem, hahaha. :lol:

Drugač pa, js ful nism za te one nite stande, zgodilo se mi je sam enkrat in sm bla pol naslednji dan čist zabedirana, ne vem če sm se že kdaj v življenju počutla tak bedno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 06. Avg. 2007 18:51

pa ni me odjebala glih to... Sj pravim da je rekla da zakaj se nism bolje potrudil za vezo, a v isti sapi mi pravi da se nesmem zaljubit... Ko bi me vsaj odjebala da bi mel mir ne pa da pol tu jamram :D Idi gledat raje na ženski orgazem, me zanima kaj boš spet pisala :D
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 06. Avg. 2007 21:41

To se mi ni še nikol nrdil oziroma nism sploh iskala tega.
Nimam nč proti temu, ampak sama pa vrjetn neb tega nikol nrdila, čeprou veste ko pravjo nikoli ne reci nikoli :)
Live your life like you want
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Avg. 2007 12:27

bigboi.. hm, maš res..včasih lohka ženske marsikej zakompliciramo.. mogoče je bla pa zalublena vate pa je mela v glavi,d a se ne sme navezat nate ker sta pač smao prjatla in ti ni upala oment, v drugm jo je blo pa strah kako boš reagiru, vrjetn se nisi zanjo boriu na tka način kukr je ona 'hotla' in pol je vidla da ne bo nč in se je počas ohladila.. uglaunm, sej veš..zakomplexana bitjeca smo :)
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 07. Avg. 2007 18:21

js sm mela ubistvu tak da sma najprej bla kolega, pol sma se pa naenkrat znajdla u avtu :) ...
blo je fain, ponovila sma še dostkrat, kadar nama je zapasal in nisma mela nobenih drugih problemov s kakim navezovanjem... res pa je da sma oba prebolevala vsak svojo zvezo in nama je kr pasalo tak...

zdej bi se pa tut kej prileglo :oops: :D
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 11. Avg. 2007 13:25

bigboi napisal/-a:ja zto, ker če človek dosti časa ne sexa se za vsako neumnost dvigne... In ti če bi bla pijana in pr volji za neumnosti in bi te en šlatal da bi mokra bla, kako bi se končalo? Prijatelji so prijatelji, če bi hotu kaj več nebi prijatelji bli... Tako se pa zgodi, podležeš lahko nebi sam ok. ker tip se pa upre sexu ko je samski, sploh če dost časa ni... In če bi po tem blo vse normalno bi se nekak dalo, sam ni... Ko se to zgodi pol te začne ta druga oseba drugače gledat in bi še, pa pol bi rada punca bla pa ...
Pa še neki, sm spoznal tko eno zunaj, pol drug dan na drink pa plesat pol pa poljub pa naprej, pol pa jo peljem domov pa sm hotu it proč, ker mi je bla všeč in po pogovoru sm se fajn mel in plesu in poljub in vse je blo ta pravo, pa reče da bi ona še, pa nism hotu pa pravi da bova samo tv gledala. Nism hotu sexa, ker sm hotu počasi... Sm hotu kaj več od nje kot samo to in drek grem gledat to TV in spet se nism upru dovolj in se zgodi. Pol mi pa drug dan pravi da se nesmem zaljubit v njo, da naj bova samo prijatelja... Pismo, kako da si priajtu če si se dal dol, pa še všeč ti je. In me je izkoristla, ker res nism hotu samo sexa mapak da bi moja bla... In vse živo je pravla da nesmen, nesmem in se nisem zaljubu... Pol mi pa čez mesec pravi da zakaj nisem bolj potrudu se, da je misnla da sm pravi za njo ampak da je zdj ohladila čustva... Mislim to razumet to je obup...

Ti si pa tut smešen, da se s tem obremenjuješ. Če bi jst na takega tipa nabasala bi bla srečna, da ni bilo kj več. Kdo bi pa tako zgago prenašal. :roll: Bodi vesel, si mel sex in še izognu si se komplicirani babi. :) Svašta, eni pa tudi niso nikoli zadovoljni.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]