One night stands & friends

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kako pogosto se poslužujete one night standov?

nikoli
120
46%
redko (le izjemoma)
70
27%
vsake toliko časa (enkrat, dvakrat na pol leta)
49
19%
kar pogosto
22
8%
Skupaj glasov : 261

Uporabniški avatar
trixxy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a trixxy » 11. Jul. 2007 17:19

hja tut jzt sm mela kr dost one night stand-ov sam tut brez sex-a, sicer pa mam tut kolega s kirim se tut tu pa tam dobima in to je to.. se mi pa ne zdi prau da naprimer eno k je mela dost one night stand-ov obravnavajo za kurbo če ji tko paše pač...sama nimam nič proti tem...
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 11. Jul. 2007 18:11

Hm, tud jst se to sprašujem...zakajmoški lahko, ženske ne?Mah jazosebno nism mela nikoli tipa samo za eno noč,pa mi ni žal. Ker vem, da me ljudje, ki tega ne razumejo, ne vlačijo po zobih in govorijo o meni da sm kurba :D

Je pa res,da moški, če vedoda si "lahka" težko gledajo na tebe kot potencialno punco. No tudi jaz ne maram da je moj tip biu tak...ampak kaj naj. Res je bedno če sipredstavlam, da grem z njem pocesti pa se mu vsaka nasmiha...fuj fuj fuj....!!!!! :?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Jul. 2007 13:32

PASSION napisal/-a:ps. najbolj me moti, da se najprej ženske neki okol dajete (pa ne vse) potem pa iščete resno zvezo lol ;)
še vedno se boste dajale oz. s tako žensko nimaš kej iskat v življenju ;)
saj jst ne :P
če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol ;)
No ja, tole je blo res mal grdo napisan .. kot je ena lepo povedala v neki sorodni temi, ja, sej se verjetno večina strinja, da je sex z ljubljeno osebo neki najlepšega možnega, ampak pač, ko smo samske - kaj, naj "trpimo" sušno obdobje, če nočemo iz ene zveze v drugo skakat(kar npr. pa men osebno ni ravno najbolj všečna taktika). In se tud dogajajo primeri (mam tud jz osebne izkušnje), ko je one night stand prerasel v zvezo..

Mam pa še neki za dodat o tem, kako smo ženske običajno bolj čustveno vpletene..še pred kratkim sem tko mislila tud sama, pa mi je en kmal spremenil mnenje, lol, en mi je bil noro všeč, se je zgodil one night stand in sem bla razočarana, ker ni bil ravno pretirano spreten :lach: ..in me je potem vse minil. :lach:

..še vedno pa iščem "srce" oz. ljubezen, sam pač s temle mi očitno ni blo usojeno. :rofl:
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a butterflychek » 12. Jul. 2007 20:32

Enih parkrat se je zgodilo- a mi je žal.

Torej sem se odločila, da tega ne prakticiram več, ker se preveč hitro navežem na osebo in potem ga samo pogrešam, si ga spet želim... itd.

Brezveze...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 17. Jul. 2007 21:59

Meni pa z noben one night stand ni žal. Žel mi je , da nekateri hočejo iz tega narest več kot one night stand.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 18. Jul. 2007 10:11

Jz sem dala NIKOLI, ker se meni ne da ukvarjat s tem...nimam časa :D

En pa na dolgi rok! :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 18. Jul. 2007 18:59

Meni za noben one night staind ni žal, mogoče le za prvega! Iz enega one night stainda se je pa zdaj razvila zveza, tako da...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
valve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 4. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a valve » 18. Jul. 2007 19:25

Zna bit zanimivo ja . Če je slučajno kakšna prostovoljka naj kr piše na pm :razz:
Uporabniški avatar
Tinique
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinique » 20. Jul. 2007 10:15

Prakticiram, če sem samska. Če se zgodi se zgodi. Ni blo pa še nikol s "kr enim". Vedno je bil kak znanec, da sem ga vsaj mal poznala. Pa nikol mi ni blo žal. Če imam fanta imam pa samo njega, druzga ne rabim :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 20. Jul. 2007 11:25

Mela sm dvomesečno obdobje teh one-night standov in ne morm rečt, da mi je žou, ker mi ni. Pač, pršla sm lih iz zveze, rabla sm mal nežnosti, ampak ne pr novem tipu, ker mi ni blo do tega, pa sm dobla. Več al manj so bli tipi, s kerimi sm se spoznala prek kakega klepeta na netu, ampak smo šli saj enkrat prej na pjačko, ne takoj v akcijo :D
Je pa res, da je velik lepš to počet z osebo, k jo ljubiš in so prisotna čustva.
M!NA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a M!NA » 01. Avg. 2007 20:45

ONS? Ja, zakaj pa ne. Sama sem imela kar nekaj kratkih avanturc in mi ni žal.
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 01. Avg. 2007 22:55

tiasha napisal/-a:
Sunshine357 napisal/-a:Nikoli nisem imela razmerja za eno noč, pač nisem tak tip ženske

Tut jst ne, sm že od svojga 15 leta z mojim lubijem

OT: a stara si 22 in si s vojim fantom že od 15ega leta? bravo. to mi je ful lepo.. :zustimm:

jaz mam trenutno tudi fanta že kar nekaj časa.. in nekaj avanturic za eno noč je blo ja. mogoče 2, več ne..
wanna fuck.. now!. *
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 02. Avg. 2007 1:05

Se je že zgodilo... Nimam nič proti, se zgodi, ne bi pa redno prakticirala, ker je precej verjetno, da tak seks ni nič posebnega - rabiš malo prakse, da se ujameš z nekom.
maligizmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 4. 2007
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a maligizmo » 03. Avg. 2007 13:09

One night standi se mi ne zdijo nič slabega, dokler se dobro počutiš in je varno. Ni pa dobro tega mešati s prijateljstvom, ker se lahko slabo konča. Pri meni se sicer ni, lahko bi pa se.
Jst sem mela par let s krajšimi prekinitvami približno enkrat na mesec one night stand (če se temu potem še lahko tako reče) s prijateljem, ki sem ga poznala od malega. Ne vem v čem je bila fora, ampak med nama je bila neka strast in nič drugega. Potem pa se je enkrat spet zgodilo in so se prebudila še neka druga čustva in zdaj sva skupaj že pol leta. Ne vem, a sva oba že prej zatirala to al res ni blo takih čustev med nama...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 03. Avg. 2007 13:45

Meni je bil pa sex za eno noč vedno najboljši. Nobenih čustev, samo sex.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov