One night stands & friends
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trixxy - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
hja tut jzt sm mela kr dost one night stand-ov sam tut brez sex-a, sicer pa mam tut kolega s kirim se tut tu pa tam dobima in to je to.. se mi pa ne zdi prau da naprimer eno k je mela dost one night stand-ov obravnavajo za kurbo če ji tko paše pač...sama nimam nič proti tem...
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm, tud jst se to sprašujem...zakajmoški lahko, ženske ne?Mah jazosebno nism mela nikoli tipa samo za eno noč,pa mi ni žal. Ker vem, da me ljudje, ki tega ne razumejo, ne vlačijo po zobih in govorijo o meni da sm kurba
Je pa res,da moški, če vedoda si "lahka" težko gledajo na tebe kot potencialno punco. No tudi jaz ne maram da je moj tip biu tak...ampak kaj naj. Res je bedno če sipredstavlam, da grem z njem pocesti pa se mu vsaka nasmiha...fuj fuj fuj....!!!!!
Je pa res,da moški, če vedoda si "lahka" težko gledajo na tebe kot potencialno punco. No tudi jaz ne maram da je moj tip biu tak...ampak kaj naj. Res je bedno če sipredstavlam, da grem z njem pocesti pa se mu vsaka nasmiha...fuj fuj fuj....!!!!!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
No ja, tole je blo res mal grdo napisan .. kot je ena lepo povedala v neki sorodni temi, ja, sej se verjetno večina strinja, da je sex z ljubljeno osebo neki najlepšega možnega, ampak pač, ko smo samske - kaj, naj "trpimo" sušno obdobje, če nočemo iz ene zveze v drugo skakat(kar npr. pa men osebno ni ravno najbolj všečna taktika). In se tud dogajajo primeri (mam tud jz osebne izkušnje), ko je one night stand prerasel v zvezo..PASSION napisal/-a:ps. najbolj me moti, da se najprej ženske neki okol dajete (pa ne vse) potem pa iščete resno zvezo lol
še vedno se boste dajale oz. s tako žensko nimaš kej iskat v življenju
saj jst ne
če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol
Mam pa še neki za dodat o tem, kako smo ženske običajno bolj čustveno vpletene..še pred kratkim sem tko mislila tud sama, pa mi je en kmal spremenil mnenje, lol, en mi je bil noro všeč, se je zgodil one night stand in sem bla razočarana, ker ni bil ravno pretirano spreten ..in me je potem vse minil.
..še vedno pa iščem "srce" oz. ljubezen, sam pač s temle mi očitno ni blo usojeno.
-
butterflychek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2007
Enih parkrat se je zgodilo- a mi je žal.
Torej sem se odločila, da tega ne prakticiram več, ker se preveč hitro navežem na osebo in potem ga samo pogrešam, si ga spet želim... itd.
Brezveze...
Torej sem se odločila, da tega ne prakticiram več, ker se preveč hitro navežem na osebo in potem ga samo pogrešam, si ga spet želim... itd.
Brezveze...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Mela sm dvomesečno obdobje teh one-night standov in ne morm rečt, da mi je žou, ker mi ni. Pač, pršla sm lih iz zveze, rabla sm mal nežnosti, ampak ne pr novem tipu, ker mi ni blo do tega, pa sm dobla. Več al manj so bli tipi, s kerimi sm se spoznala prek kakega klepeta na netu, ampak smo šli saj enkrat prej na pjačko, ne takoj v akcijo
Je pa res, da je velik lepš to počet z osebo, k jo ljubiš in so prisotna čustva.
Je pa res, da je velik lepš to počet z osebo, k jo ljubiš in so prisotna čustva.
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
tiasha napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Nikoli nisem imela razmerja za eno noč, pač nisem tak tip ženske
Tut jst ne, sm že od svojga 15 leta z mojim lubijem
OT: a stara si 22 in si s vojim fantom že od 15ega leta? bravo. to mi je ful lepo..
jaz mam trenutno tudi fanta že kar nekaj časa.. in nekaj avanturic za eno noč je blo ja. mogoče 2, več ne..
wanna fuck.. now!. *
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Se je že zgodilo... Nimam nič proti, se zgodi, ne bi pa redno prakticirala, ker je precej verjetno, da tak seks ni nič posebnega - rabiš malo prakse, da se ujameš z nekom.
- maligizmo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 4. 2007
- Kraj: Domžale
One night standi se mi ne zdijo nič slabega, dokler se dobro počutiš in je varno. Ni pa dobro tega mešati s prijateljstvom, ker se lahko slabo konča. Pri meni se sicer ni, lahko bi pa se.
Jst sem mela par let s krajšimi prekinitvami približno enkrat na mesec one night stand (če se temu potem še lahko tako reče) s prijateljem, ki sem ga poznala od malega. Ne vem v čem je bila fora, ampak med nama je bila neka strast in nič drugega. Potem pa se je enkrat spet zgodilo in so se prebudila še neka druga čustva in zdaj sva skupaj že pol leta. Ne vem, a sva oba že prej zatirala to al res ni blo takih čustev med nama...
Jst sem mela par let s krajšimi prekinitvami približno enkrat na mesec one night stand (če se temu potem še lahko tako reče) s prijateljem, ki sem ga poznala od malega. Ne vem v čem je bila fora, ampak med nama je bila neka strast in nič drugega. Potem pa se je enkrat spet zgodilo in so se prebudila še neka druga čustva in zdaj sva skupaj že pol leta. Ne vem, a sva oba že prej zatirala to al res ni blo takih čustev med nama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]