One night stands & friends
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Samo približa se mi na pol metra,al pa me zgrab za rit, mu poročni prstan nalimam na obraz,pa se ko polit cucek obrne in gre, in potem imam cel ljubi večer mir tudi pred ostalimi
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
flavia napisal/-a:zna se zgodit tud tak sex-zakaj pa ne? ) jst mam tud enega frenda s katerim se včasim po kakem žuru damo dol... brez obveznosti,brez čustev... sprostitev pač
Ok, sej nimam nč proti sexu za eno noč, čeprov ne zastopm kako se lahko z nekom dol daš brez čustev , nevem no ampak tut, če bi prakticirala to bi vrjetn blo kako čustvo prisotno (strast, privlačnost, simpatičnost, karkoli?)... no to pa seveda pelje že v začaran krog, ko eden hoče/čuti več (nemaram se it teh igric - preveč boli!)
Jest mam zlo rada sex, ampak z osebo, ki mi nekaj pomeni oziroma sem vanj zaljubljena... poj mi je noro, ampak sex brez čustev se mi zdi totalno pust.
Nebi mogla kr z enim sexat, kr tko, bi mi blo preveč gadno - sploh se pa tipi v takih primerih zlo radi pohvaljo in valda poj bejba spet izpade kurbica
-
*teyci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 10. 2005
jaz sicer nimam nič proti one nigt stand, a sama se nisem rada spuščala v take zadeve, vem le enkrat se mi je to zgodilo pa še tisto obžalujem, ker je bilo v obdobju ko sem bila čist na tleh in sem misla da bo to ok. pa ni blo. drugač pa whay not, tako kot je bilo že prej omenjeno...mora tip biti tud za one night dobro izbran.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
-
flavia - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
MIGRENA napisal/-a:flavia napisal/-a:zna se zgodit tud tak sex-zakaj pa ne? ) jst mam tud enega frenda s katerim se včasim po kakem žuru damo dol... brez obveznosti,brez čustev... sprostitev pač
Ok, sej nimam nč proti sexu za eno noč, čeprov ne zastopm kako se lahko z nekom dol daš brez čustev , nevem no ampak tut, če bi prakticirala to bi vrjetn blo kako čustvo prisotno (strast, privlačnost, simpatičnost, karkoli?)... no to pa seveda pelje že v začaran krog, ko eden hoče/čuti več (nemaram se it teh igric - preveč boli!)
malo slabo sm se izrazla... mogla bi napisat brez resnih čustev-se pravi ljubezni!! jasno da strast, privlačnost sta prisotni... jasno je da do take mere ta fant mi je ušeč saj sva frenda že celo življenje... če pa bo nastopla ljubezen z ene strani se ta sex konča-že vse zmenjeno.
let's talk obout...
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Ne morem rečt, da tega nisem prakticirala niti, da sem je bila enkrat ena taka situacija, ko sem bila z nekom ampak jaz sem njega že dalj časa poznala pa vedno smo bili skupaj na "feštah" pa to tak, da glih ne morem rečt, da je bilo kar z nekom, ampak jaz do njega nisem nikoli nič čutila in tudi nikoli ne bom in on to ve... šlo je pač za trenutno strast in kljub temu sva še vedno prijatelja in nič se ni spremenilo razen občasnih zapeljivih pogledov
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
- *kylie*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Ne maram sex za eno noc... samo misel na to.. mm.. ne hvala!!
rajsi mam nekaj malo bolj konkretnega, da ni le sex!
Cela zadeva postane bolj zanimiva
rajsi mam nekaj malo bolj konkretnega, da ni le sex!
Cela zadeva postane bolj zanimiva
it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
Sometimes I wish I was a little kid again, skinned knees are easier to fix than broken hearts
- PASSION
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: LJ
če bi izvedu, da je mela moja ženska, kar nekaj one night-standov, bi se mi zagravžal, pa sm s tem vse povedu
ps. najbolj me moti, da se najprej ženske neki okol dajete (pa ne vse) potem pa iščete resno zvezo lol
še vedno se boste dajale oz. s tako žensko nimaš kej iskat v življenju
saj jst ne
če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol
ps. najbolj me moti, da se najprej ženske neki okol dajete (pa ne vse) potem pa iščete resno zvezo lol
saj jst ne
če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
[PASSION]
saj jst ne
[u]če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol
Sorry sam kar si pa tukaj napisu je pa kr neki...aja tipi majo pa lahko velik one night standov...pa še zmeri iščejo srečo...ne ne po tvojem nimajo one night standov ampak se izobražujejo za svojo bodočo drago al kaj...pa še neki mogoče je nekomu one night sreča...potem pa dozori pa išče spet drugačno srečo z eno osebo...tko, da naj vsak počne kar mu paše...in če bo ženska mela več partnerjev zame še ne pomeni, da je ku*ba...ker pod definicijo ku*be jaz razumem, da je to oseba, ki za svoje usluge dobiva plačilo...pa še te ne rečem ku*ba ampak prostitutka...
Aja pa nisem mela še one night standa...sem pa mela sex budya...če bom pa v bodoče samska si bom pa ziher enga prvoščla...pol bom pa iskala srečo
saj jst ne
[u]če rečem mal grdo... najprej se ku##a napasete pol pa srce iščete lol
Sorry sam kar si pa tukaj napisu je pa kr neki...aja tipi majo pa lahko velik one night standov...pa še zmeri iščejo srečo...ne ne po tvojem nimajo one night standov ampak se izobražujejo za svojo bodočo drago al kaj...pa še neki mogoče je nekomu one night sreča...potem pa dozori pa išče spet drugačno srečo z eno osebo...tko, da naj vsak počne kar mu paše...in če bo ženska mela več partnerjev zame še ne pomeni, da je ku*ba...ker pod definicijo ku*be jaz razumem, da je to oseba, ki za svoje usluge dobiva plačilo...pa še te ne rečem ku*ba ampak prostitutka...
Aja pa nisem mela še one night standa...sem pa mela sex budya...če bom pa v bodoče samska si bom pa ziher enga prvoščla...pol bom pa iskala srečo
- PASSION
- Sramežljivka
ja maš kr prov
si dobr napisala..
mogoče je moje mnenje glede tega zato tako, ker se sam ne podajam v to in se nikol nism
ps. tut ti si mal mim vsekala... to ne pomeni, da se more ženska izobraževat za deca... kje pa sam vedno bo obstajal nek rizik, da se bo prepustila komu, ne gelde na to kako rada ga ima poznam primere
tiste, ki pa s tem nimajo izkušenj pa velik bl cenjo love, kot tiste ki to delajo
si dobr napisala..
mogoče je moje mnenje glede tega zato tako, ker se sam ne podajam v to in se nikol nism
ps. tut ti si mal mim vsekala... to ne pomeni, da se more ženska izobraževat za deca... kje pa sam vedno bo obstajal nek rizik, da se bo prepustila komu, ne gelde na to kako rada ga ima poznam primere
tiste, ki pa s tem nimajo izkušenj pa velik bl cenjo love, kot tiste ki to delajo
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
Ja PASSION sej to tud je fora one night standa, da ni nobene ljubezni...da je vse skup en sam dober sex, brez feelinga ljubezna... ampak sam ena velka živalska strast...saj jaz to tko jemljem...pa najbrž tiste, ki to počnejo res občasno najbrž tud...pol pa k majo resne fante pa glih ne verjame, da bi se kr vsakemu prepustile...tiste k pa to delajo skoz se mi pa zdi, da to počnejo zato ker mislijo, da jih bo na ta način fant imel rad...so pa tko al tko boge...v začaranem krogu...bi jaz rekla...
Še zmerej sem pa mnjena, da zna bit one night stand neki res hudo dobrega, če ne vpletaš čustev zraven...just pure sex...sam punce glih nismo dobre v tem...
Še zmerej sem pa mnjena, da zna bit one night stand neki res hudo dobrega, če ne vpletaš čustev zraven...just pure sex...sam punce glih nismo dobre v tem...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Jz nism za one night stand, ker sm tumač čustvena oseba in ne bi mogla z nekom sexat čist brez čustev, to ni zame ... vrjamem pa da je zanimivo probat, ampak jz se tega nism in ne mislm posluževat ...
- PASSION
- Sramežljivka
prijateljica napisal/-a:Ja PASSION sej to tud je fora one night standa, da ni nobene ljubezni...da je vse skup en sam dober sex, brez feelinga ljubezna... ampak sam ena velka živalska strast...saj jaz to tko jemljem...pa najbrž tiste, ki to počnejo res občasno najbrž tud...pol pa k majo resne fante pa glih ne verjame, da bi se kr vsakemu prepustile...tiste k pa to delajo skoz se mi pa zdi, da to počnejo zato ker mislijo, da jih bo na ta način fant imel rad...so pa tko al tko boge...v začaranem krogu...bi jaz rekla...
maš prov veš... se čis strinjam... sam ne vem... očitno mam eno blokado v seb glede tega in pač ne gre... bomo vidl s časoma kaj bo, če bom samski... pol se zna zgodit, da kšn one night stand... sam tko kot ti si rekla... da nist punce dobre v tem... ( ja kle eden redkih mogoče k ne)
bi iz tega ratal 100% long time stand...
ps. na počitncah, k bi folka reku, da gre za avanturo in pa one night stande... ja mene je njena podoba čis omamla, pa sva dons skupi
čeprov daleč narazen
- PASSION
- Sramežljivka
prijateljica napisal/-a:Ja PASSION sej to tud je fora one night standa, da ni nobene ljubezni...da je vse skup en sam dober sex, brez feelinga ljubezna... ampak sam ena velka živalska strast...saj jaz to tko jemljem...pa najbrž tiste, ki to počnejo res občasno najbrž tud...pol pa k majo resne fante pa glih ne verjame, da bi se kr vsakemu prepustile...tiste k pa to delajo skoz se mi pa zdi, da to počnejo zato ker mislijo, da jih bo na ta način fant imel rad...so pa tko al tko boge...v začaranem krogu...bi jaz rekla...
maš prov veš... se čis strinjam... sam ne vem... očitno mam eno blokado v seb glede tega in pač ne gre... bomo vidl s časoma kaj bo, če bom samski... pol se zna zgodit, da kšn one night stand... sam tko kot ti si rekla... da nist punce dobre v tem... ( ja kle eden redkih mogoče k ne)
bi iz tega ratal 100% long time stand...
ps. na počitncah, k bi folka reku, da gre za avanturo in pa one night stande... ja mene je njena podoba čis omamla, pa sva dons skupi
čeprov daleč narazen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]