One night stands & friends
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
majarončk - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
tjaska napisal/-a:oila! mene pa zanima kaj si mislite o one night standih (sex za eno noč) ste ljubiteljice le-teh ali jih ne zagovarjate? kakšna zanimiva izkušnja?
kaj pa sex s prijateljem? strejtom, gejem?
jst nimam nč proti temu, dokler se člouk zaveda usega kar počne..če pa prestopi mejo normale, pol pa ne odobravam več tega.(izkušnje, ampk ne moje)
drgač pa, jst sm si prvoščla to u tem smislu -samo mečkanje, žvaljenje itd,...nkol prek tega.In to mi ni žau za prou nč na svetu kr mi je ta filing res dobr:D
am, se mi je pa zgodiu sex s frendom...itk=) so še druge prigode...ni za tle
I feel in love....
-
Rich Bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
v mojih bl divjih letih sem dala skoz marskej... tut sex za eno noč. u to sm se spuščala seveda ko mi je bil nekdo res všeč (sam da ga nism poznala), ne kr z usakim... pač tista kemija pa to in pride do tega.
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
sex za eno noc je cisto navaden sex samo da se potem sprasujes ali ne bi bilo bolje pocakati partnerja da se vrne iz dopusta.. ce pa nisi v nikakersni zvezi je tak sex nekaj od cesar zivis. sama ga prakticeiram le z nekaj prevec popitimi kozarci, imam pa bivsega fanta in prijatelja s katerim se poznava že vrsto let, da mi pestrita dni. problem nastane ko imam fanta od tistega prijatelja (sex buddy) pa se ne morem nikakor lociti. on je v zvezi ze zelo dougo in sprasujem se kako mocna vez naju povezuje.
-
T@r@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Pred kratkim sem imela one night stand, tokrat drugič.... Prvič je blo brez čustev, blo je z človekom, ki sem ga poznala že nekaj mescev. Zdaj pred kratkim, pa se je to zgodilo s človekom, ki me privlači, mi je všeč in sva "prijatelja". Se temu sploh lahko pove tako? Imela sva že nekaj noči, vendar brez sex-a... No, seveda vse do zadnjič Tako sva se pač zmenla, pa je blo vse ok, vedela sem v kaj se spuščam, da bo pri tej eni noči samo ostalo, da bom morda nanj gledala drugače... Sedaj pa se sprašujem, s kakšnim razlogom se je spustil v ta one night stand Nikoli mi ni rekel, da dem mu všeč, da ga privlačim, ko sva bla skupaj, je vedno iskal razloge v tem, da je bil pijan.... Le zadnjič je bil popolnoma trezen....
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
js nisem zato... do človeka s katerim se spustiš v seks morš gojit neka čustva-to je moje mnenje in tega se še vedn držim.
-
*Party_Queen* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Ah ja, jaz sem pa v teh stvareh kar "domača". Vsak mesec se kdaj kaj norega zgodi, ampak ne, če mi tip ni všeč... imam neka svoja merila, pod katerimi ne spuščam kriterijev, ampak to zdaj nima veze... S prijateljem še nobenim nisem seksala, niti da bi bilo sploh karkoli med nama (sem vedno potegnila črto in rekla, a sva prijatelja ali nisva - in so takoj nehali karkoli razmišljati v tej smeri), sploh pa zdaj več nimam moških prijateljev, ker so se vsi tisti bivši prijatelji nekam "poskrili" in zdaj pecajo druge "prijateljice." Naj kar. No, z gejem nisem nikoli sploh nič imela. Valda samo s hetero. Posebej rada prakticiram sex za eno noč, ko sem kje v tujini na počitnicah (seveda vedno dvojna zaščita, drugače se niti ne bi spuščala v to). Pač če se najdejo kakšni hudi tipi in se "najdemo" ter osvajamo, potem... skočimo med rjuhe ali pač nekam. In ostajajo lepi spomini. Jaz zaenkrat nekako nisem za resne zveze, ker se dosti bolje počutim, če se z nekom ujamem (ker mi je všeč vizualno in karakterno) predvsem v sexu, potem pa se najini poti razideta. Sem pač tak tip človeka, da mi to (trenutno še) ustreza. Za najprej pa bom videla kako...
I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.
-
*Party_Queen* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
jemina napisal/-a:jz mam zdele ogledanega enga za ONS ... pa se mi zdi, da je njemu tud dost do tega. Tko, da upam, da bo kaj.
Go for it! Če uživaš v tem, to v mladih letih moraš dati skozi. Vsaj pri meni je tako.
I love sex. It`s free and doesn`t require special shoes.
-
..tea. <3 - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
tjaska napisal/-a:oila! mene pa zanima kaj si mislite o one night standih (sex za eno noč) ste ljubiteljice le-teh ali jih ne zagovarjate? kakšna zanimiva izkušnja?
kaj pa sex s prijateljem? strejtom, gejem?
ja tega sm pa tud js neki dožiwela.. sam odkar mam fanta [en let pa mesec] je konc s tem.. in si tega tud ne želim.. drgač pa ko si samski je to loh zlo sproščujoče in zanimiwo..še posebi če se ti in twoja best frendica dobite z 2 tipčkoma pol pa.. zna bit zanimiwo in zlo te loh nasmeje
sex s prijateljem-tega pa nism dožiwela..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov