One night stand fail, drugič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 109 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
Torej, ker je neko strašilo slovencev "offtopic" zaklenilo, sem primoran odgovarjati tu.
Velikost penisa vsekakor je pomembna, ni pa odločilna za dober seks. Ženska je pač narejena tako, da sprejme različne oblike in bolj kot sama velikost, je pomembna tehnika, strast ter sposobnost moškega, da se ženski čim bolj posveti. Nobena pa ne bo trdila, da jo velik k*rac odbija. To je isto, kot bi tipa odbijale velike joške. Ne govorim o enormnih, ampak o velikih, sočnih, pokončnih joških, ki jih žal posedujejo le srečnice. Sicer male joškice niso napačne in ok, so tam, kjer so, niso pa waaw. V ženski bo velik K vzbudil waw efekt in željo po seksu. Dejstvo. Vsaka si ga bo želela prijeti v roke in imeti v sebi. Katera pravi nasprotno, laže sama sebi.
Velikost penisa vsekakor je pomembna, ni pa odločilna za dober seks. Ženska je pač narejena tako, da sprejme različne oblike in bolj kot sama velikost, je pomembna tehnika, strast ter sposobnost moškega, da se ženski čim bolj posveti. Nobena pa ne bo trdila, da jo velik k*rac odbija. To je isto, kot bi tipa odbijale velike joške. Ne govorim o enormnih, ampak o velikih, sočnih, pokončnih joških, ki jih žal posedujejo le srečnice. Sicer male joškice niso napačne in ok, so tam, kjer so, niso pa waaw. V ženski bo velik K vzbudil waw efekt in željo po seksu. Dejstvo. Vsaka si ga bo želela prijeti v roke in imeti v sebi. Katera pravi nasprotno, laže sama sebi.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
(^^ Mislim, da je ni on odprl, ampak je verjetno katera izmed moderatork prestavila offtopic posebej (domnevam, ker je bil Slovenčev post tiste teme v resnici prvotno objavljen v tej temi, nato se je pa znašel v novi temi kot začetni post).)
Glede osnovnega vprašanja se pa strinjam z uporabniki, ki so rekli, da se je dekle morda zavedlo, kaj počne, in si premislilo... lahko pa tudi, da niti v začetku ni imela namena iti do konca z nekim neznancem in ji je bil cilj zgolj takšno (sicer na hard) otipavanje in malo popestritve v diskoteki. Saj ni nikjer napisanega pravila, da je treba izvesti spolni odnos z vsakomer, s katerim pride do kakšnega fizičnega stika (sama sicer niti te prve variante ne bi želela, ampak ljudje smo različni:)). No, lahko pa da jo je odvrnilo tudi tisto, kar je otipala v hlačah, pri takih naključnih 'popestritvah' z neznanci je ljudem verjetno eden ključnih / najpomembnejših elementov fizična plat druge osebe Pravi odgovor bi znalo samo konkretno dekle povedat.
Glede osnovnega vprašanja se pa strinjam z uporabniki, ki so rekli, da se je dekle morda zavedlo, kaj počne, in si premislilo... lahko pa tudi, da niti v začetku ni imela namena iti do konca z nekim neznancem in ji je bil cilj zgolj takšno (sicer na hard) otipavanje in malo popestritve v diskoteki. Saj ni nikjer napisanega pravila, da je treba izvesti spolni odnos z vsakomer, s katerim pride do kakšnega fizičnega stika (sama sicer niti te prve variante ne bi želela, ampak ljudje smo različni:)). No, lahko pa da jo je odvrnilo tudi tisto, kar je otipala v hlačah, pri takih naključnih 'popestritvah' z neznanci je ljudem verjetno eden ključnih / najpomembnejših elementov fizična plat druge osebe Pravi odgovor bi znalo samo konkretno dekle povedat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
pohorc jezik za zobke bele bleščeče, tisti trije posti so bili ločeni, ker so bili offtopic v temi, kjer sem izrecno prosila, da se nadaljuje debata v KLEPETALNICI. In spet, posti, ki bodo nadaljevali offtopic o velikosti penisov (maš temo specifično posvečeno temu "fenomenu" v sklopu O moških), bodo enako izbrisani.
It was forever..but it didnt last long..
- pohorc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 8. 2011
- Kraj: Kranj
*Abby** napisal/-a:^^ Svoje nebuloze lahko dalje širiš v klepetalnici! Tam je prostor zanje, slovenčevo odpiranje nove teme je bilo pa zgolj bedasto provociranje, zato je bila tema (predvidevam), zaklenjena.
Me veseli, da si se počutila legitimno za ocenjevanje, da so moji posti nebuloze. Enako lahko jaz rečem za tvoje. Tudi svoja predvidevanja, ki jih izražaš v želji, da boš nekoč postala moderatorka, lahko prihtaniš zase, kajti slovenc je odprl post v izobraževalne namene in ne z namenom provociranja.
Praktična posledica vašega "predalčkanja" in želje po redu na forumu pa je ta, da v tem podforumu že tri dni ni bilo napisanega niti enega posta. Izjemne ste, res.
-
tyašii - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2010
pohorc napisal/-a:*Abby** napisal/-a:^^ Svoje nebuloze lahko dalje širiš v klepetalnici! Tam je prostor zanje, slovenčevo odpiranje nove teme je bilo pa zgolj bedasto provociranje, zato je bila tema (predvidevam), zaklenjena.
Me veseli, da si se počutila legitimno za ocenjevanje, da so moji posti nebuloze. Enako lahko jaz rečem za tvoje. Tudi svoja predvidevanja, ki jih izražaš v želji, da boš nekoč postala moderatorka, lahko prihtaniš zase, kajti slovenc je odprl post v izobraževalne namene in ne z namenom provociranja.
Praktična posledica vašega "predalčkanja" in želje po redu na forumu pa je ta, da v tem podforumu že tri dni ni bilo napisanega niti enega posta. Izjemne ste, res.
Never a failure, always a lesson.
-
panthol - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2010
- Kraj: logatec
pohorc napisal/-a:*Abby** napisal/-a:^^ Svoje nebuloze lahko dalje širiš v klepetalnici! Tam je prostor zanje, slovenčevo odpiranje nove teme je bilo pa zgolj bedasto provociranje, zato je bila tema (predvidevam), zaklenjena.
Podpis!
Tale abby je pa preveč očitna driskalica brez privat lajfa
- bibuba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2013
Se opravičujem ker prekinjam debato o majnih, velikih, normalnih in tem kaj je trenutno v modi, ampak imam eno zanimivo izkušnjo direkt vezano na temo. Delim pa na pobudo kolegice, ker naju res zanima če se je še kateri zgodilo kej podobnega
Spomladi sem bla na počitnicah in v diskaču uočila enga ful fletnega tipa, bil je kar dost mlajši – on 18, jaz 22. Mal sva plesala, mal debatirala, mal lupčkala, lepo sva se ujela, one thing led to another ... in sva se šla v naš apartma, predigra gor dol, pol pa tipu ni stopu - lahko da je bil kriv alko, čeprov ni bil čis fertik pijan. Valda sem bla razočarana, ampak fant se ni pustu in mi jo polizu kot še noben do zdaj pa še mal je s prstki pomagu, v glavnem men se je mešal od vsega dobrga. Pol sem se pa še ponudila če ga še jaz njemu vsaj povlečem, da bi imel še on kej od tega pa je reku da je čist zadovoljen če sem jaz srečna, še mal sva se stiskala in mečkala pol je pa šu nazaj v svoj apartma Ne vem a sem mela do zdej s samimi kreteni opravka a ta model ni vedu kako ponavad zgleda ons? Bi pričakovala da bo pač precej bolj sebičen - nategni in pobegni varianta in na to sem bla pripravljena. Ni bil lih moj prvi ons, tisti pred njim so bli sicer vsi tud zelo solidarni ampak kaj takega se mi pa še ni nardil. Tudi par kolegic k vejo kaj sva mela je čist šokiranih in nobena še ni slišala da bi fant »poskrbel« za punco, zase pa ne – sploh v taki situaciji za eno noč. So rekle tud naj ga ne spustim zlahka haha
Kakšen komentar - tud z moške strani ful dobrodošel
Spomladi sem bla na počitnicah in v diskaču uočila enga ful fletnega tipa, bil je kar dost mlajši – on 18, jaz 22. Mal sva plesala, mal debatirala, mal lupčkala, lepo sva se ujela, one thing led to another ... in sva se šla v naš apartma, predigra gor dol, pol pa tipu ni stopu - lahko da je bil kriv alko, čeprov ni bil čis fertik pijan. Valda sem bla razočarana, ampak fant se ni pustu in mi jo polizu kot še noben do zdaj pa še mal je s prstki pomagu, v glavnem men se je mešal od vsega dobrga. Pol sem se pa še ponudila če ga še jaz njemu vsaj povlečem, da bi imel še on kej od tega pa je reku da je čist zadovoljen če sem jaz srečna, še mal sva se stiskala in mečkala pol je pa šu nazaj v svoj apartma Ne vem a sem mela do zdej s samimi kreteni opravka a ta model ni vedu kako ponavad zgleda ons? Bi pričakovala da bo pač precej bolj sebičen - nategni in pobegni varianta in na to sem bla pripravljena. Ni bil lih moj prvi ons, tisti pred njim so bli sicer vsi tud zelo solidarni ampak kaj takega se mi pa še ni nardil. Tudi par kolegic k vejo kaj sva mela je čist šokiranih in nobena še ni slišala da bi fant »poskrbel« za punco, zase pa ne – sploh v taki situaciji za eno noč. So rekle tud naj ga ne spustim zlahka haha
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
meni je bil vedno največji užitek gledati punco, kako uživa in kako je v transu, kako jo imam "pod kontrolo", ker ko je ženska totalno zrajcana, se ne zaveda, kaj se dogaja okoli nje... tako da...ja, je normalno, vsaj kar se mene tiče, da sem vedno najprej poskrbel za žensko! doživeti njen orgazem je veliko večji užitek! vsaj zame...
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
bibuba napisal/-a:Se opravičujem ker prekinjam debato o majnih, velikih, normalnih in tem kaj je trenutno v modi, ampak imam eno zanimivo izkušnjo direkt vezano na temo. Delim pa na pobudo kolegice, ker naju res zanima če se je še kateri zgodilo kej podobnega
Samo da je tipček ful fletn, pa je že one night stand. Aja, ne , sorry, samozavest pa humor sta bila..kolk je enim lahko. #mamuvamjebem.
- bibuba
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2013
ja ker k si ti rečeš da bi rad eno samo podrl jo pa pol leta spoznavaš in testiraš, potem se pa šele odločiš da je dost v redu in jo enkrat položiš. LOGIČNO da gre pri one night standih izključno samo za fizično privlačnost! Bi me najbrž odbil če bi se izkazal da je totaln kreten, ampak bi moral bit RES kreten. Je pa res da sem šla že mal s takimi nameni takrat ven in mi je pač takoj padu v oči. bil je dober za pogledat in prijetna družba kar sva se uspela pogovarjat, bil je za, jaz pa potrebna in očitno tudi njemu vsaj mal všeč - kaj je narobe s tem? je pa treba tukaj dodat da še kako drži one (wo)man's trash is another (wo)man's treasure, če nekdo eni fletn še zdaleč ne pomeni da je vsem in obratno, še posebi zase lahko rečm da mam zelo specifičen in poseben okus kakšni fantje so mi na pogled všeč
Jochie, zanimivo (in super lepo za prebrat drgač ), vseen bi od mulca pri 18ih ki se gre te zajebancije za eno noč pričakovala da bo hotu kaj nazaj, še posebej ker se nisva poznala in ni blo nobene hude navezanosti. Ampak verjamem da je lepo tud samo gledat nekoga ki uživa s tabo, tud me smo iste
Jochie, zanimivo (in super lepo za prebrat drgač ), vseen bi od mulca pri 18ih ki se gre te zajebancije za eno noč pričakovala da bo hotu kaj nazaj, še posebej ker se nisva poznala in ni blo nobene hude navezanosti. Ampak verjamem da je lepo tud samo gledat nekoga ki uživa s tabo, tud me smo iste
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jah, mogoče ga je bilo sram, ker, kot praviš, ni mogel doseči erekcije? In se je bal, da bo tako ostalo oz. mu niti tvoja dodatna stimulacija ne bi odpravila problema, pa se je raje čim prej pobral s prizorišča, preden bi se počutil še slabše... ne vem, samo ugibam
Prvi neprebran prispevek • 109 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov