One night stand fail, drugič

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Maj. 2013 18:17

Jah, nekaterim da pijanost pogum, da počnejo kar si trezni samo želijo a ne upajo, nekateri pa v tem stanju počnejo pač samo neumnosti, ki jih v treznem stanju ne bi. Pač ne razumeš. :D
Sicer pa kje piše, da se mora pijano mečkanje končati s seksom in, da si punca tega sploh želi?
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Maj. 2013 18:47

Jaz razumem, da se 16 letnice lažejo tipom, da so jih prevarale, ker so bile "pijane". Ampak verjemi, da sem bil večkrat v življenju pijan kot ti in da dobro vem, kako je. To je neumen, otročji izgovor.
Glede drugega odstavka - tega sicer nikjer ne piše, ampak med ljudmi je tako, da če se spravita na genitalije drug drugega, se ponavadi konča s seksom - to je vsaj cilj, ki si ga odrasli ljudje želijo.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Maj. 2013 19:08

Noben ne omenja varanja itd. Ampak preprosto dejstvo, da v pijanem stanju nekateri počnejo stvari, ki jih v treznem ne bi. In to je tisto kar je večina punc napisalo v tej temi kot možen razlog, da je punca na neki točki odšla.

Brez skrbi, verjamem, da si bil večkrat pijan kot jaz :D Ampak tudi mene je v najstništvu nekajkrat zaneslo, v situacijo v kateri se trezna ne bi znašla/in si je dejansko tudi ne bi želela. Tako, da povem iz osebne izkušnje, da, ko je nekajkrat prišlo do tovrstnega mečkanja, sem se umaknila ravno iz razloga, ki sem ga jaz in ostale punce napisale. Nisem hotela seksa s to osebo. Zakaj je prišlo do mečkanja? Pijanost...roke tu, roke tam, to pa je tudi vse, neumnost. (in ne, nisem ponosna na to, samo kaj naj pač, mlada pa neumna :P ) Drugi razlog je pa to, da sem bila takrat še nedolžna in sem se umaknila, ker sem se bala (ne glede na okajenost), torej neizkušenost punce je tudi en možen razlog za umik. In zelo sem vesela, da se moj prvič ni zgodil na tak način. :) Ok, prvotno nisem želela deliti teh osebnih izkušenj ampak to je dejansko iskreno mnenje iz izkušnje in ne samo teoriziranje v katerega se spotaknete.

Pa ne glede na to, da nekateri pravijo, da so punce dansanes še bolj "agresivne" in pogumne, ko pride do teh stvari, dvomim, da je kateri neka posebna fantazija it pijana seksat s popolnim neznancem za bližnji smetnjak. :P
Zadnjič spremenil Ananhas, dne 25. Maj. 2013 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 25. Maj. 2013 19:15

Pohorc...ena prvih stvari, ki bi jih moral opaziti na ženskah je, da ne smeš sklepati, da razmišljamo enako...kar se tebi zdi popolnoma nelogično, je mogoče za ženske popolnoma logično. Tudi bi moral vedeti, da ko si enkrat ženski res všeč...lahko zelo hitro prideš zelo daleč. Ampak, kot so že punce napisale...bolj hitro, kot se situacija stopnjuje, večja je verjetnost, da bo punca zaradi kakeršnegakoli pač razloga "padla ven iz situacije". Brezveze ugibati, kaj je bil tu razlog...pač ji ni bilo več do tega in je odšla. Vseeno pa mislim, da če bi CP drugače pristopil k zadevi, bi prišlo do sexa.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 25. Maj. 2013 19:16

V celi zgodbi meni izstopa sam tisti "ne čist trdi tič". That would be a turn off for me. Če sem že tko daleč, da se gre v take dimenzije rajcanja.. bi bil to razlog za ohladitev.. :D
In ne, velik tič nima s tem kej dost.. i've had big - it hurt.
Uporabniški avatar
Poppy.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Poppy. » 25. Maj. 2013 19:36

Mogoče te je pa preprosto zanalašč pustila na pol zrajcanega in odšla :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 25. Maj. 2013 19:47

pohorc napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:
pohorc napisal/-a:Dioniz, očitno je dejstvo, da tudi ženske o moških nimajo pojma, če jih napol trd tič tako šokira, da spizdijo stran. Pa kaj mislijo, da smo trdi, takoj ko nas lepo pogledajo?

No, ja. Da nisi trd po tem kaj je on napisal, moreš že res al bit pune pijan, al pa met probleme z erekcijo in oboje zna bit turn off za punco. In tak kot bi meni blo grozno, če punci ne bi prišlo med seksom, je lahko njim grozno, če niti dvignit ne uspejo korenjaka med rajcanjem... Ne vem, ugibam... nisem ženska :D

Čuj, a tebi se pa ni nikoli zgodilo, da ti ni prišlo med seksom? Ali pa, da se ti ne bi hotel dvigniti? :lol:

Dvigno se mi je čist vedno, s tem res ni nikoli problemov razen, da bi bil koma pijan, ampak takrat pa res ne vem zakaj bi sploh hoto oz. lahko mel namen seksat... prišlo mi pa res že ni, ko sem bil pod vplivom alkohola, ampak ne vem... jaz to nisem vzel kot neko ful negativno stran, ker takrat lahko vsaj res dolgo pa intenzivno seksaš brez da ti pride pa punco na polno zadovoljiš. Men pa je to še bolj pomembno kot pa tisti nekaj sekundni orgazem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Maj. 2013 20:25

Se mi zdi bistveno še to, da ne(!) mečkanje za žensko ne pomeni, da bo tudi do konca hotela. Vsaj ne za vsako žensko. In večinoma ne za pijano najstnico v diskoteki.

In ja: ko smo še vedno(!) pri velikih in majhnih ... kot je rekla Temptress ... tudi jaz sem bila s tipom, ki je imel velikega (cca. 20cm) ... nekateri položaji so bili neizvedljivi, marsikateri je bolel in ni bil prijeten. Ker tip ni znal, nisem nikoli doživela vaginalnega orgazma z njim. Z drugim, ki je imel še malce večjega (po mojem 23 nekje in res ogromen obseg), nisem niti hotela seksat, ker sem se ga prestrašila! Kaj hočemo - nimamo vse ženske v 20 razvlečenih nožnic kot ženske po osmih porodih in maternične stene ter jajčnikov tam nekje pod vratom ... in ja - boli, boli kot hudič in ni fino, kaj šele orgazmično! In zato mi ''normalnih'' 15-16cm super ustreza (ostali ''moji'' moški), ker mi je več do tega, da lahko seksam raznovrstno, kot pa to, da imam tipa z 20+ in da tip zna, kot pa do česarkoli drugega.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 25. Maj. 2013 20:46

Meh, možnih razlogov je več. Lahko, da so ti razlogi povezani z avtorjem teme ali pa sploh ne.

Drugače pa je malo ironično, da iščemo racionalen odgovor na ravnanje pijane punce. :D

Avtorju teme pa... lahko še naprej poskušaš srečo pri pijanih puncah v diskaču, mogoče ti pri kateri uspe. Lahko pa se zadeve lotiš na malo drugačen način. Kot je bilo že omenjeno, da prideš do seksa ne obstajata samo varijanti - pijan one night stand ali pa resna zveza... ampak še marsikaj vmes. :wink:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 25. Maj. 2013 20:55

Ja, o tem sem jaz pisala in mi res ni jasno ... nisem seksala 1x v življenju/z enim fantom, ampak bolj ali manj redno v zadnjih pet letih in nikoli se ni zgodilo v diskoteki. Mi je to čisto mimo dejansko.

Niti se mi ne zdi, da je tako najlažje priti do seksa, niti ni prav dosti možnosti, da bi bil takšen seks dober ... sem se pa, seveda, nekajkrat mečkala v diskoteki in nenavadno - ne jaz ne noben od tipov nismo pričakovali, da se bo seks zgodil v enem kotu pri plesišču ali pa za prvim grmom. :roll:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 25. Maj. 2013 21:13

*Abby** napisal/-a:Niti se mi ne zdi, da je tako najlažje priti do seksa, niti ni prav dosti možnosti, da bi bil takšen seks dober (!!!!)... sem se pa, seveda, nekajkrat mečkala v diskoteki in nenavadno - ne jaz ne noben od tipov nismo pričakovali, da se bo seks zgodil v enem kotu pri plesišču ali pa za prvim grmom. :roll:

To. Točno to.
A goal without a plan is just a wish.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 25. Maj. 2013 22:33

Potem pa pojdimo po drugi poti.

CorrectionPen, si si zrihtal njeno cifro? :D
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 26. Maj. 2013 14:30

Mehkega kurca si mel, najbrž jo je to odbilo (verjetno prestrašilo). Naslednjič ga pa vrži, kar skozi šlic in se prepusti čarom molzenja sredi množice ljudi, to je nekaj najbolj romantičnega, kar se lahko komu zgodi in to so neizpolnjene sanje marsikatere punce. Nato jo odvlečeš v WC (ali pa nekam kjer je veliko kontejnerjev za smeti) in ni osnovnih šans, da ne boš dobil.

Sicer, pa zelo pozorno poslušaj nasvete od pohorca in abby. To sta dva najbolj izkušena 22-letnika, z vsemi uresničenimi seksualnimi fantazijami, ter z največjo seksualno inteligenco. V primeru, če boš pa naletel na devico, se prej posvetuj z pohorcom, namreč tudi v tem primeru ima naš dragi forumaš en velik kup izkušenj.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Maj. 2013 14:49

^^ Alo, kaj tebi ni jasno? Pusti mene pri miru, nikjer se niti približno nisem strinjala s pohorcem in me nimaš kaj metat v isti koš z njim! In o mojih seksualnih izkušnjah tudi drži usteca zaprta in prstke pri miru, ker kajpak ne veš, kako je na stvari!

Sicer se pa, čudež, o čudež, strinjam s tvojim prvim odstavkom, kar bi vedel, če bi prebral vsaj en post v tejle temi, ki sem ga napisala.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 14:53

*Abby** napisal/-a: In zato mi ''normalnih'' 15-16cm super ustreza (ostali ''moji'' moški), ker mi je več do tega, da lahko seksam raznovrstno, kot pa to, da imam tipa z 20+ in da tip zna, kot pa do česarkoli drugega.

Aja zgleda se je trend babjega čvekanja že obrnil. Pred nekaj leti je bilo fino fajn se ženskam hvalit s tem, kako mutantsko veliko kuHca so sprobale in je bilo fajn, ko jih je dobro zapolnil.

Zgleda ste dojele s čem ste se takrat hvalile, namreč s tem da imate postojnsko jamo med nogami, kakor kaka cipica. Zato zgleda danes že drugače govorite in vam je boljše bit s "povprečnim 15cm", ker ve pa že niste kuHbice z razvlečeno tamalo.

hmmmm.... nekaj podobnega se je dogajalo, ko ste se hvalile pred časi o tem, da ste ujele tipčka z debelo denarnico in dobrim avtom....danes je to že nekaj oh in sploh nedopustnega.

A se res tako hitro prilagajate stereotipom?

P.S.: povprečje je nekje med 13-15cm, ne pa 15-16cm. Mogoče boste čez nekaj let spet znižale ta "kriterij" in boste čvekale, da vam je fenomenalno z 10cm hahahahha :lol:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]