One night stand fail, drugič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picatinny - Picatinny 1. stopnje
- Na forumu od: 19. 8. 2013
CorrectionPen napisal/-a:bibuba napisal/-a:Picatinny napisal/-a:Predlagam sestanek bibube in CP...
hehe sem takoj za, me ful zanima če je res tako slab za pogledat kot sam misli da je - glede na to da mu je od cele zgodbe najbolj padlo v oči to, da je bil tip ful fletn mora met hudo ranjeno samozavest
Uf zelo teško, ne bi rad riskiral anonimnosti.
Imej masko, razen če se bojiš, da bi identificiran po zelo majhnem tiču...
Saj možno, da se v bistvu zajebavaš, pa vseeno...pokaži malo jajc
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
CP, daj, malo več samozavesti, pa čimprej eno rukni. Boš videl, kako zelo neposebne so te ženske, ki ti delajo frustracije. Boš videl, da je v bistvu seks edino, kar ti sploh lahko nudijo.
To morš dat skoz, d aboš šel level višje: kako najti eno, ki te bo res razumela. To je pa malo težja naloga, ker takih žensk v diskaču skoraj zagotovo ni.
Ko boš v mojih letih, se boš svojim sedanjim problemom smejal.
To morš dat skoz, d aboš šel level višje: kako najti eno, ki te bo res razumela. To je pa malo težja naloga, ker takih žensk v diskaču skoraj zagotovo ni.
Ko boš v mojih letih, se boš svojim sedanjim problemom smejal.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ Daj, Džeki ... žensk, ki ne bi zmogle dojeti tipa kot je CP, je pa precej malo ...
Sicer pa jaz še vedno trdim - predvsem, ker se je mojim argumentom CP zadnjič srečno izognil - da je za ONS pomembno zgolj to, da te oseba privlači. In to pomeni za različne ljudi različno stvar ...
Sicer pa jaz še vedno trdim - predvsem, ker se je mojim argumentom CP zadnjič srečno izognil - da je za ONS pomembno zgolj to, da te oseba privlači. In to pomeni za različne ljudi različno stvar ...
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
*Abby** napisal/-a: Sicer pa jaz še vedno trdim - predvsem, ker se je mojim argumentom CP zadnjič srečno izognil - da je za ONS pomembno zgolj to, da te oseba privlači. In to pomeni za različne ljudi različno stvar ...
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov