One night stand fail, drugič
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Pred kratkim sem zapel fajno deklino v enem od ljubljanskih diskačev, pa da vam povem zadevo malo v detajle, ker imam očitno preveč časa. Začelo se je z debato, nadaljevalo s pitjem in potem ko sva bila oba na tisti meji da nama je dogajalo, sem deklino povabil na ples in jo dokaj hitro lepo zalizal. Plesa je bilo vedno bolj manj, je pa bilo za to več strastnega poljubljanja in drgnjenja na eni od klubskih sten. Deklina je, sodeč po faci, čisto "padla not" in se je v veliki meri predala čustvom. Naredil sem korak dlje, in sem jo začel šlatat po riti, najprej čez oblačila potem sem nato pod. Punca ni kazala nobenega odpora, zato sem enako storil z njenimi joški (njam ).Pol nekaj minutah "mesenja", sem roko prestavil na najbol intimni del njenega telesa, vendar samo od zunaj. Ker ji jo to očitno pasalo, vsaj sodeč po bolj intenzivnem vzdihovanju, drgnenju in stiskanju sem roko potisnil za njen pas in končno dosegel muco. Nekaj minut sem drgnil od zunaj, nato sem se spravil na clit in končal pri več prstnem fingeringu. Punca je bla totalno out, imel sem občutek da je že kar konkretno vzburjena, glede na to da je sem imel celo roko limasto od njenega naravnega lubrikanta.
Po več 10 minutnih seansah fingeringa sem ji prestavil roko pod majico, na moj trebuh, ravno nad pas. Zanimalo me je, če bo od tam naprej sama nadaljevala. Btw, čisto se mi odpele če punca tudi sama naredi kakšo "poredno" potezo. Punca me je božala oz. bolj drgnila po trebuhu, z vedno večjimi potezami, dokler se njena dlan ni znašla v mojih hlačah. Zadevo je lepo objela in mi namenila nekaj več minutnih seans molzenja . Malo mi je bilo škoda, ker hudiča nism mogel spraviti v čisto trdo stanje (alkič kriv), ampak je kljub temu bil obuček še kr zadovoljiv.
Nato je sledil totalno nepričakovan preobrat. Po molzenju se je punca spovnila, da bi mora na WC. Dobil sem seveda slab občutek, saj je glede na prakso to sporočilo, da bo odšla. Nisem se zmotil. Videl sem jo kako je spakirala in odšla sama domov.
Zadeva se mi zdi zelo nenavadna, ker se mi je to zgodilo že drugič zapored!Tudi prejšnja punca je po 10ih min molzenja lepo odkorakala. Torej za oba primera drži, da ko je punca dobila tiča v roke, je po tistih 10-20min molzenja odkorakala.
Vprašanje:
-Zakaj me je pustila?Glede na to da sva bila oba dobro vzburjena (ok vsaj jaz sem bil), kako je možno da je kar tako brez neke debate odšla?To se mi zdi skoraj tako, kot da bi nehal gledat film ko je najbolj napeto...Bila sva kar deleč z vsem in bi nekako pričakoval od punce da bi si enostavno želela še več
-Zdi se mi precej precej nesprejemljivo, ampak vseeno verjetno - Kaj če sta obe punci fasali en "turn off", ko sta dobili mojega tiča v roke?Je možno, da jim je bila zadeva enostavno premajhna?Sem lastnik 14.5/13cm orodja, vem da ni veliko ampak hudiča pa valda ni toliko majhen da totalno sklopi punco po vsem početem?Lepo prosim za iskren odgovor glede tega problema, rad bi bil na realnih tleh.
Po več 10 minutnih seansah fingeringa sem ji prestavil roko pod majico, na moj trebuh, ravno nad pas. Zanimalo me je, če bo od tam naprej sama nadaljevala. Btw, čisto se mi odpele če punca tudi sama naredi kakšo "poredno" potezo. Punca me je božala oz. bolj drgnila po trebuhu, z vedno večjimi potezami, dokler se njena dlan ni znašla v mojih hlačah. Zadevo je lepo objela in mi namenila nekaj več minutnih seans molzenja . Malo mi je bilo škoda, ker hudiča nism mogel spraviti v čisto trdo stanje (alkič kriv), ampak je kljub temu bil obuček še kr zadovoljiv.
Nato je sledil totalno nepričakovan preobrat. Po molzenju se je punca spovnila, da bi mora na WC. Dobil sem seveda slab občutek, saj je glede na prakso to sporočilo, da bo odšla. Nisem se zmotil. Videl sem jo kako je spakirala in odšla sama domov.
Zadeva se mi zdi zelo nenavadna, ker se mi je to zgodilo že drugič zapored!Tudi prejšnja punca je po 10ih min molzenja lepo odkorakala. Torej za oba primera drži, da ko je punca dobila tiča v roke, je po tistih 10-20min molzenja odkorakala.
Vprašanje:
-Zakaj me je pustila?Glede na to da sva bila oba dobro vzburjena (ok vsaj jaz sem bil), kako je možno da je kar tako brez neke debate odšla?To se mi zdi skoraj tako, kot da bi nehal gledat film ko je najbolj napeto...Bila sva kar deleč z vsem in bi nekako pričakoval od punce da bi si enostavno želela še več
-Zdi se mi precej precej nesprejemljivo, ampak vseeno verjetno - Kaj če sta obe punci fasali en "turn off", ko sta dobili mojega tiča v roke?Je možno, da jim je bila zadeva enostavno premajhna?Sem lastnik 14.5/13cm orodja, vem da ni veliko ampak hudiča pa valda ni toliko majhen da totalno sklopi punco po vsem početem?Lepo prosim za iskren odgovor glede tega problema, rad bi bil na realnih tleh.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
1.) Molzenje, wtf...
2.) Pomoje je ni odvrnilo ^^tvoje vime, ampak je preprosto dojela, da to počne z neznancem v nekem klubu pijana in se je ustavila, ker preprosto ni želela speljat stvari dalje
2.) Pomoje je ni odvrnilo ^^tvoje vime, ampak je preprosto dojela, da to počne z neznancem v nekem klubu pijana in se je ustavila, ker preprosto ni želela speljat stvari dalje
It was forever..but it didnt last long..
- Speer
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2013
..Evelyn.. napisal/-a:1.) Molzenje, wtf...
Najprej napišeš ob molzenju wtf, potem pa uporabiš besedo vime? Haha. Priceless.
Neutral men are the devil's allies.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Potem ko je ona potešena, ji daš vedeti naj še tebe. Velikokrat ženska, ko se preda poželenju z neznancem, potem občuti nekaj sramu in ko je za njo vse konec, ti pokažeš da je čas da se usluga vrne (kar je nekako za pričakovati). In lahko se naredi, da se punca po tistih 10 minutih "molzenja" potem počuti kot piece of s*** in to nima nič veze s tabo, še manj verjetno s tvojim tičem, ampak samo s potekom dogodkov in da med samim dejanjem ni več vzburjena, ampak začne razmišljati realno. Če bi se meni kaj takega naredilo, bi tudi 100% šla po hitrem postopku. Vzburjenost mora biti ves čas dejanja obojestranska, pač ko ti njo, naj še ona tebe. Tudi, če končaš pozneje kot ona, bo še vedno imela boljši občutek kot, če potem ko doživi orgazem, začne šele ona tebe obdelovati.
A goal without a plan is just a wish.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Ajča napisal/-a:Potem ko je ona potešena, ji daš vedeti naj še tebe. .
Ne verjamem, da je bila potešena oz. da je doživela orgazem. Fingeringa je bilo vsega skup 10 min, mogoče več, in menim da ji v tem času ni prišlo. To se mi zdi možno predvsem zaradi tega, ker se nisem nekaj špilal z njenim clitom, izvajal sem samo penetracijo s prsti. Ženska ni kazala nekega izrazitega moananja, niti ni bilo tistega upogibanja telesa, ki ga doživlja pred in med orgazmom.
Druga stvar je pa ta, da v kolikor vem, ženska doživi orgazem v 20ih minutah vaginalnega sexa, tako da če ob to postavim 10 min fingeringa, se mi zdi, da ženski naj ne bi prišlo v tem času in ne na tak način, sploh pa če upoštevamo da je bila napol pijana. Še enkrat, ne varjamem da je do orgazma prišlo.
...in da med samim dejanjem ni več vzburjena, ampak začne razmišljati realno...
Čudno mi je to. Če ji je prišlo in bo morala takoj po tem dogodku oditi, potem bi jaz ostal brez molzenja. Tako je pa po tem, ko sem se zadnjič dotaknil njene muce, ostala še kakih 10 min in se igrala z mojim tičem.
Ne vem no, še zmeraj sumim na to da je dobila turn off zarad mojga tiča in nato iz vljudnosti ostala še 10min. Če bi res napalila name, mislim da bi hotela več, torej sex, pa tudi če bi ji že prišlo v diskaču.
offtopic: Hecno oz. bolj povedano malo "strašljivo" je to, da ko ženske postanete potrebne ali na hard potrebne, vam logična stran možganov praktično odpove. Če imate v takem primeru ob sebi kakega težkega hot tipa, vas ta lahko nategne na prvem WCju, ne bi pa bil presenečen če tudi v kakšnem temnejšem delu diskača. Enostavno zgubite kontrolo nad saboj, faco imate tako kot da ste na heroinu in razmišljate samo o tem kako se bi čim prej dale dol, pa bilo gdje bilo .
Vzburjenost mora biti ves čas dejanja obojestranska, pač ko ti njo, naj še ona tebe. Tudi, če končaš pozneje kot ona, bo še vedno imela boljši občutek kot, če potem ko doživi orgazem, začne šele ona tebe obdelovati
Če bom ugotovil, da vam ženskam res tako hitro pride, potem bom naslednjič bolj pozoren.
haley napisal/-a:Sej kje bi pa pol sploh šla do konca? Na wc-ju? Ker res ne vem kako te stvari v diskačih funkcionirajo.
No ne bi probal s kakim WCjem, je enostavno preveč folka tam. Bližnje parkirišče, park ali za smetnjakom v kaki zakotni ulici bi pa meni zelo pasalo. Sanjarim o takih avanturističnih trenutkih.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
CorrectionPen napisal/-a:Druga stvar je pa ta, da v kolikor vem, ženska doživi orgazem v 20ih minutah vaginalnega sexa...
CorrectionPen napisal/-a:offtopic: Hecno oz. bolj povedano malo "strašljivo" je to, da ko ženske postanete potrebne ali na hard potrebne, vam logična stran možganov praktično odpove. Če imate v takem primeru ob sebi kakega težkega hot tipa, vas ta lahko nategne na prvem WCju, ne bi pa bil presenečen če tudi v kakšnem temnejšem delu diskača. Enostavno zgubite kontrolo nad saboj, faco imate tako kot da ste na heroinu in razmišljate samo o tem kako se bi čim prej dale dol, pa bilo gdje bilo .
evo, to je tvoj problem, nisi težek hot tip.
drugače se pa strinjam z mnenjem, da se je bejba v tem času streznila ter ugotovila, da se po njej slini popoln neznanec in da tega noče. ne glede na morebitno "modo" sem še vedno mnenja, da se punce hitreje odločijo za avanturco s kom, ki ga že poznajo, kot pa kar z enim modelom s plesišča.
Vsak raj ima svojo kačo.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Mene je tudi zmotilo tehle 20 minut. Lahko nehaš ugotavljat, CP, pride nam lahko po dveh minutah takega ali drugačnega draženja ali pa celo prej, če je tip dovolj dober in nam je res veliko do seksa/smo že čisto vzburjene.
Jaz predvidevam, da tvoje zadovoljevanje ni bilo dovolj dobro, zato jo je malo minilo, potem ko si odnehal, ji je pa sploh postalo bedno z neznancem v diskoteki. In je šla - kot je prva zelo lepo opisala Ajča.
Pa mimogrede: grozno preveč se obremenjuješ s številkami, ženske pa vidiš generalizirano, kot neko maso objektov, ki vsi enako delujejo. Dokler ne boš ugotovil, da smo individuumi, bodo po mojem bežale ...
Jaz predvidevam, da tvoje zadovoljevanje ni bilo dovolj dobro, zato jo je malo minilo, potem ko si odnehal, ji je pa sploh postalo bedno z neznancem v diskoteki. In je šla - kot je prva zelo lepo opisala Ajča.
Pa mimogrede: grozno preveč se obremenjuješ s številkami, ženske pa vidiš generalizirano, kot neko maso objektov, ki vsi enako delujejo. Dokler ne boš ugotovil, da smo individuumi, bodo po mojem bežale ...
- panči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Koliko izkusenj pa ti sploh imas z zenskami? Po mojem je malo verjetno, da imas doma "stalno" partnerico ali pa je sex med vama postal rutina. Ugibam. Punce smo bolj seznanjene s traci o fantih, kot si vi fantje lahko le predstavljate. Ja, tudi to je lahko eden izmed moznih vzrokov, zakaj punce po napol opravljenem delu zbezijo od tebe. Alkohol sicer logicno stran mozganov zamegli, ampak v primeru, da gre le za rahlo okajenost, se imajo/mo zenske se kako pod nadzorom.
Zadnjič spremenil panči, dne 24. Maj. 2013 17:03, skupaj popravljeno 1 krat.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
CorrectionPen napisal/-a: Malo mi je bilo škoda, ker hudiča nism mogel spraviti v čisto trdo stanje (alkič kriv)...
Mogoče zato? Mislim, meni bi bil to precejšen turn-off.
Ampak vseeno se pridružujem mnenju, da je punca vseeno prišla toliko k sebi (glede na to, da je "seansa" trajala nekaj časa ) in je ugotovila, da pa vseeno ne bi šla do konca s popolnim neznancem. Brez razlage je odšla pa zato, ker bi sicer fasala še nekaj minut tvojega prepričevanja, sklepam. Ker ni hujšega, kot rahlo okajenega, zelo zrajcanega tipa, postavit na hladno.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
Punca je verjetno doživela naenkrat tisti šok, v smislu: jaz te ne poznam, kaj delam jaz zdaj tukaj, itd, zato je pa tudi odšla. In potem še ta 'problem' z mehkim stanjem ... Se kr pridružujem Žužinem mnenju. Ni večjega turn-offa kot videt moškega v mehkem stanju, ko bi pa moglo bit vse drugo kot pa to Tak da je za moje pojme bila kriva kombinacija vsega zgoraj Pa možno še kaka nesamozavest ali kritičnost do samega sebe (kao, da se je počutila kot ku**ica, ker te pač ni prej poznala)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov