One night stand fail, drugič

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 26. Maj. 2013 14:56

panthol napisal/-a:Zgleda ste dojele s čem ste se takrat hvalile, namreč s tem da imate postojnsko jamo med nogami, kakor kaka cipica. Zato zgleda danes že drugače govorite in vam je boljše bit s "povprečnim 15cm", ker ve pa že niste kuHbice z razvlečeno tamalo.

hehe WIN :D
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Maj. 2013 14:59

^^ Nikoli nisem trdila česa drugega, vedno me je bolelo s partnerjem, ki je imel 20cm in nikoli nisem mislila, da je to nekaj pozitivnega. Poleg tega pa; prav natančno nisem nikoli merila in realno mi je vseeno, koliko je dejansko tisto, kar se mi zdi da je cca. 15 cm. Lahko da je 13 in lahko da je 17. Moj point je bil v tem, da to ni pomembno, da je kvečjemu bolje, če je malo manj kot malo več in nič drugega!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Maj. 2013 15:03

No no..ženske imajo tako kot imate dečki raznolike penise, raznolike vagine in s tem tudi različno široke in globoke.. :D res pa tud men ni blo nikoli jasno zakaj se bejbe tok hvalijo s tem in kam hudiča jih dajo..ampak vsakmu svoje i guess
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 15:06

kako pa drugače izmeriš? Z usti? Če ti doseže do mandljev je to 17 cm, če doseže do konca ustne votline pa 13. Če pa rabiš deepthroat znanje je pa to 20cm in več ? res me zanima kako to ocenite :)))

Drugače pa po moji logiki je dosti bolj važen obseg kot pa dolžina....nevem ugibam. Pa mogoče tudi to ali je levičar ali desničar (ne namigujem na politiko ampak ali je zavit v levo ali desno) :evil:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 26. Maj. 2013 16:03

panthol napisal/-a:Aja zgleda se je trend babjega čvekanja že obrnil. Pred nekaj leti je bilo fino fajn se ženskam hvalit s tem, kako mutantsko veliko kuHca so sprobale in je bilo fajn, ko jih je dobro zapolnil.

Zgleda ste dojele s čem ste se takrat hvalile, namreč s tem da imate postojnsko jamo med nogami, kakor kaka cipica. Zato zgleda danes že drugače govorite in vam je boljše bit s "povprečnim 15cm", ker ve pa že niste kuHbice z razvlečeno tamalo.

em, količina seksa ne vpliva na "razvlečenost" vagine. še po porodu se vrne v normalno stanje, ko iztisne iz sebe 50cm dolgega dojenčka, ki ima obseg glave lahko tudi 35 cm.

in tudi če bi vplivala, potem bi imele punce, ki imajo rednega partnerja ter redne spolne odnose bolj "raztegnjeno" kot samske punce, ki se jih zaradi občasnih avantur označi za "kurbe", "cipice" itd., saj punce v (zdravih) resnih razmerjih def seksajo več kot samska dekleta.

sem pa precej zgrožena nad še vedno zelo visoko stopnjo šovinizma, s katerim je prežeta slovenska družba. in to med mladimi ljudmi.
Vsak raj ima svojo kačo.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 26. Maj. 2013 16:07

*Abby** napisal/-a:^^ Alo, kaj tebi ni jasno? Pusti mene pri miru, nikjer se niti približno nisem strinjala s pohorcem in me nimaš kaj metat v isti koš z njim! In o mojih seksualnih izkušnjah tudi drži usteca zaprta in prstke pri miru, ker kajpak ne veš, kako je na stvari!

Sicer se pa, čudež, o čudež, strinjam s tvojim prvim odstavkom, kar bi vedel, če bi prebral vsaj en post v tejle temi, ki sem ga napisala.

Joj, Abby. Ti si res eno simpatično, ampak zelo zakomplicirano bitje. Ne rabiš tega dojemat, kot neko strinjanje z pohorcem. Meni sta vidva (to seveda sklepam po tem, kar pišeta po forumu, ker vaju osebno ne poznam) karakterno zelo podobna, pa čeprav se vajina mnenja ne skladata. Oba, sta polna "izkušenj", predvsem pa ti, ko iz vsakege muhe narediš slona. Predvsem, ko se pa začneš spuščat v neko globoko psihoanalizo, majkomila. :eek: Drugače, pa poudarjam, da nimam nič proti tebi (pravzaprav deluješ simpatično), da ne boš tega dojela kot kakrškoli napad nate. :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Maj. 2013 16:16

Se povsem(!) strinjam s s0nckico! Šovinizem je še vedno naravnost grozljivo razraščen, predvsem pa odnos do žensk kot dekorativnih objektov.

DC, ni zvenelo, kot da sem ti simpatična, temveč precej nesramno. Sicer pa iskat malo globlje vzroke za težave ni enako kot kompliciranje, vse, kar vsebuje besedno zvezo ''težaven odnos z očetom'' pa tudi še ni psihoanaliza. ;)

Izkušena sem pač toliko, kot je lahko izobražena mlada punca, ki nekaj let deli gospodinjstvo s svojim fantom in ki je pred njim že imela nekaj izkušenj s pripadniki nasprotnega spola. Kje vidiš pa podobnosti med menoj in pohorcem mi je pa iskreno rečeno skrivnost in niti me posebej ne zanima, kako si do te povezave prišel.

Se pa glede te teme očitno strinjava, OT je pa že tako ali tako dovolj.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Maj. 2013 17:19

slovenc79 napisal/-a:
panthol napisal/-a:Zgleda ste dojele s čem ste se takrat hvalile, namreč s tem da imate postojnsko jamo med nogami, kakor kaka cipica. Zato zgleda danes že drugače govorite in vam je boljše bit s "povprečnim 15cm", ker ve pa že niste kuHbice z razvlečeno tamalo.

hehe WIN :D

Fuc* kateri kompleksi. Noro.
Da smo cipice, ker sexamo z nekom, ki ima velikega.
Čisto tako ti povem: tisti, ki imajo 18cm in več so idealni za analni sex (imo), manjši od 18 in večji od 13 pa za vaginalni sex. In ne, ne bi šla sploh sexat z enim, ki ima majhnega ali pa z enim, ki nima obsega (je tanki). Tako da ne vem kaj je sploh problem s to postojnsko jamo: imate kompleks kako imate majhnega? Ali to da vam ne pride v 2 minutah tako kot ponavadi? Bog ne daj, da ženska rodi, ker potem pa sploh ne vem kdo bo še z njo sexal.
A goal without a plan is just a wish.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Maj. 2013 17:25

No, saj je jasno ... kaj bi pa naj deček počel dlje kot dve minuti? Se ukvarjal s svojo punco? Eh ... zakaj? Najboljąi seks je tako ali tako - in to ti dečki dobro vedo - nabijanje v stalno istem ritmu, dokler ni vsega konec po 115 sekundah. Jej, srečne ľenske!
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 17:28

Ajča napisal/-a:Bog ne daj, da ženska rodi, ker potem pa sploh ne vem kdo bo še z njo sexal.

temu se reče da je občutek tak, kot če bi hrenovko metal po hodniku :lol:

Kaj imajo skupnega Postojnska jama in lahka ženska?
Obe letno obišče ogromno ljudi, ko pa jo zapustijo si pa rečejo kako brezzvezna stvar je to. Nihče ne bo hotel 2x v postojsko jamo.
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 17:30

*Abby** napisal/-a:No, saj je jasno ... kaj bi pa naj deček počel dlje kot dve minuti? Se ukvarjal s svojo punco? Eh ... zakaj? Najboljąi seks je tako ali tako - in to ti dečki dobro vedo - nabijanje v stalno istem ritmu, dokler ni vsega konec po 115 sekundah. Jej, srečne ľenske!

jah sori, sej ste imele na voljo isto časa kakor pa moški...same ste si krive če vam ni prišlo
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Maj. 2013 17:35

Kar nekaj :D . Fantek, ki nima izkušenj, ponavlja vice moških. Same frustracije. Konec OT
A goal without a plan is just a wish.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 26. Maj. 2013 17:41

^^ Nekako tako. Fantek, ki bi rad bil moški in še vedno joka sam v sebi, ker je izgubil mamine prsi.

Se opravičujem, da. Konec OT, sicer pa avtorja ta tema tako ali drugače ne zanima več, se mi zdi, ker je dobil potrditev od so-fantičev in šel ves srečen naprej. Se trudit, da bi lahko seksal pred diskoteko za smetnjaki. :D
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 26. Maj. 2013 17:49

vsekakor boljše za smetnjaki kot pa s tabo v misijonarcu

avtorju teme...če ti baba takole serje in fura neko užaljenost se je čimprej znebi. Al pa jo varaj in jo ljubi kot gospodinjo in mati tvojih otrok.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 26. Maj. 2013 17:54

Okej pa še uradno..dost je bilo tega prcanja levo desno, velike vagine, mali penisi in obratno.. :) nazaj na topic prosim!

Lahko pa nadaljujete v klepetalnici ejga, brez problema.. samo z malo manj žaljivim tonom.. ;)
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov